Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
svi se vi dicite sa engleskim fudbalom,ali to vise nelici na prepoznatljivu englesku skolu posto su ih izgleda stranci naucili nekim novim stvarima osim onih njihovih dugih balon lopti u sesnaesterac,npr da se fudbal moze igrati i na zemlji

I danas slabiji timovi, koji nemaju stranaca u ekipi(uglavnom niže lige) igraju tako. Čak i ovi veći timovi posežu za tom taktikom kad zatreba.

Stoji to da Ronaldo simulira, ali u 80% slucajeva njega zaustave grubim faulom jer je jako brz i dobar sa loptom.... Ronaldo je svojim potezima ubedio sebe da je nemoguce da izgubi loptu na posten nacin, pa kad vec ne moze da prodje onda padne da bi se iskupio....

Stoji to da Ronaldo simulira, ali u 80% slucajeva njega zaustave grubim faulom jer je jako brz i dobar sa loptom.... Ronaldo je svojim potezima ubedio sebe da je nemoguce da izgubi loptu na posten nacin, pa kad vec ne moze da prodje onda padne da bi se iskupio....

Njega kupi ko kako stigne i to je tačno, ali niko to ne radi u svom šesnaestercu, ili u njegovoj blizini. Tu Kronaldo nastupa na scenu, i nekad je prolazio, danas ređe.Zato ga Englezi ne vole.
Po meni on je Inzagi novog doba

Zanimljivo je da Engleski navijaci ne oprastaju. Ni pre SP nisu voleli Ronalda, a posle onog crvenog kartona koji je navodno on namestio Runiju uopste ga ne podnose. Po mom misljenju Ronaldo uopste nije kriv sto je R dobio taj crveni,ali Englezi su Englezi. Osim toga, tacno je da simulira preksrsaj ali isto tako je tacno da retko ko moze da ga stigne i najcesce ga stigne kopacka sa ledja.
Isto tako je Robenu ceo Enfild zvizdao misleci da simulira povredu,a on se stvarno povredio i malo kasnije je izasao iz igre.
Ali tako ti je to kod engleza: Ili igras muski, ili si cheat.

JekaiGeorge:
Ali tako ti je to kod engleza: Ili igras muski, ili si cheat.
Ne mogu svi da igraju muski kao Lampar, Drogba, Teri, Runi, Dzerar... Ne moze Mesi sa svojih 160cm, i 60kg da igra muski, pa to ne znaci da je cheat... I Dzo Kol cesto pada, ali ne zato sto vara, jer jednostavno ne moze fizicki da izdrzi...

Walken:
Ne mogu svi da igraju muski kao Lampar, Drogba, Teri, Runi, Dzerar... Ne moze Mesi sa svojih 160cm, i 60kg da igra muski, pa to ne znaci da je cheat... I Dzo Kol cesto pada, ali ne zato sto vara, jer jednostavno ne moze fizicki da izdrzi...
To je tacno, ali nekada ti igraci koriste to sto nisu snazni kao neki pa previse padaju.
@alucard_hellsing Hvala za avatar. Zbog situacije mislila sam da mi ovaj trenutno najvise odgovara,ali u svakom slucaju vraticu ja Murinja :-D .

Back