Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Ima ih, i to su upravo Portugalci: Kronaldo je osvedočeni prevarant, dok je Luis Boa Morte vlasnik nezvanične titule u Engleskoj: Naj folirant 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svi se vi dicite sa engleskim fudbalom,ali to vise nelici na prepoznatljivu englesku skolu posto su ih izgleda stranci naucili nekim novim stvarima osim onih njihovih dugih balon lopti u sesnaesterac,npr da se fudbal moze igrati i na zemlji
Stoji to da Ronaldo simulira, ali u 80% slucajeva njega zaustave grubim faulom jer je jako brz i dobar sa loptom.... Ronaldo je svojim potezima ubedio sebe da je nemoguce da izgubi loptu na posten nacin, pa kad vec ne moze da prodje onda padne da bi se iskupio....
Inzagi je nenadmasan jedino po broju ofsajda.Covek spava na utakmicamaWalken:Inzagi i Figo su nenadmasni....
Ne mogu svi da igraju muski kao Lampar, Drogba, Teri, Runi, Dzerar... Ne moze Mesi sa svojih 160cm, i 60kg da igra muski, pa to ne znaci da je cheat... I Dzo Kol cesto pada, ali ne zato sto vara, jer jednostavno ne moze fizicki da izdrzi...JekaiGeorge:Ali tako ti je to kod engleza: Ili igras muski, ili si cheat.
To je tacno, ali nekada ti igraci koriste to sto nisu snazni kao neki pa previse padaju.Walken:Ne mogu svi da igraju muski kao Lampar, Drogba, Teri, Runi, Dzerar... Ne moze Mesi sa svojih 160cm, i 60kg da igra muski, pa to ne znaci da je cheat... I Dzo Kol cesto pada, ali ne zato sto vara, jer jednostavno ne moze fizicki da izdrzi...
Ne moras da zuris Teri je mnogo boljiJekaiGeorge:ali u svakom slucaju vraticu ja Murinja :-D .
Sladak je i Teri, ali Murinjo mi je danas bio neodoljiv...Ona jakna mu bas dobro stoji.... Ipak do daljnjeg ostaje Teri.alucard_hellsing:Ne moras da zuris Teri je mnogo bolji
U finalu igramo ili protiv Totenhema ili protiv vas.
Bilo bi zanimljivije da ih nazovu: Wengerove bebeAlex.L:Totenthem vs. Arsenalovi klinci
Tipujem na ove druge.

Kako se zavrsilo?Tokan:Aрсенал је луда екипа... губили су 0:2 сад је 2:2 Баптиста 3 гола, један себи...
Bice zanimljivo.alucard_hellsing:Ma biće sve ok.Napunićemo ih na emiratima.U slučaju iznenađenja ako bude 0:0 ili 1:1 mi idemo dalje.Ali budite sigurni: finale ARSENAL vs CHELSEA