alucard_hellsing
Početnik
- Poruka
- 46
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upravo tako. Najbolji fudbal se igra na ostrvu. Bez glume, bez prenemaganja... Samo fudbal.INTER-SERBIA:Аууууу.... какав текма .... па муда ћу себи да поједем што ово нисам гледао ....
Могу сви да кењају шта хоће, Енглези су закон! 8)
Svi oni koji su ispred njega na tabeli!alucard_hellsing:Pa Alex (kolega), drago mi je sto delimo misljenje, ali stvarno ko je bolji od Arsenala?
Niko brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziveo Arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
v.v.ilic:Svi oni koji su ispred njega na tabeli!

Nego sta je bilo za ono oko Riberija.Kad sam gledao kup u Dubajiu cuo sam da se nasi interesuju za njega
Ja sam tu za Alexa ne znam.Pa dobro hvala na cestitkama.Bilo je veoma gusto, ali je Mancester mogao mnogo gore da prodje.JekaiGeorge:Cestitam na pobedi!!!! Svaka cast.
Rekoh vam da sam vam drzala palceve.
Gde ste svi? Alex.L,alucard_hellsing?
Bolje da izvucemo vas nego mancester, mislim nemam nista protiv njega ali ne podnosim Kristijana uzasno mi ide na zivceJekaiGeorge:hahaha Lepa slika. Super je sto ste pobedili, a osim toga i nas ste izvukli :-D.
Izgleda da Celzi ima vise zenskih od muskih fanova. Pozdravi i ti sestru jednim lepim sloganom: BLUE IS THE COLOR!!!! :-D :-Dalucard_hellsing:Bolje da izvucemo vas nego mancester, mislim nemam nista protiv njega ali ne podnosim Kristijana uzasno mi ide na zivce![]()
![]()
![]()
PS: Pozdravlja te moja sestra.Ona obozava Celzi :grin:
jos samo da razmenite salvete pa cu se otopiti,smesni stealucard_hellsing:Bolje da izvucemo vas nego mancester, mislim nemam nista protiv njega ali ne podnosim Kristijana uzasno mi ide na zivce![]()
![]()
![]()
PS: Pozdravlja te moja sestra.Ona obozava Celzi :grin:
U Engleskoj su svi foliranti sem sem igraca koji igraju za njihov klub... Da Cristiano predje u Arsenal tapsali bi mu... I Leman je legao u nadoknadi vremena zaleci se na povredu pa se niko nije oglasio, a dok je Vidic lezao urlali su....
Arsenal je u potpunostu engleski klub!!! Vlasnici su Englezi, a pogledaj ostale:a i danasnji Arsenal je najmanje Engleski klub,pa kolko Engleza igra u njemu
Ovo nema veze sa Arsenalom i Mancesterom, nego to da Englezi zvizde svim igracima koji ne igraju u njihovom klubu pa makar lezali sa slomljenom nogom... Po njima je u redu da Leman legne kad je povredjen, a kad legne Ronaldo odmah se cuje "Cheat, cheat"... Takvi su i navijaci i Celsija, i Mancestera, i Evertona, i Vigana i svih premijerligaskih klubova....Alex.L:Leman je to uradio zato što je isto to pre desetak minuta(dok je Mančester još vodio) uradio van der Sar. A i Vidić se nešto brzo pridigao posle svoje povrede. To sve jeste vid taktike, ali one najprljavije, i uglavnom su je južnjaci(Italijani, Španci, Portugalci, Argentinci...) ispraksali. Neka im je vratio foliranje.