Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, moj Dadel...Neće to june mene da mune, ne sekiraj se...dadel:Nema je, da nije drmnula lovo pa sad zirka u Mona Lizu i tejnu veceru, ili trazi za moju mladu vencanicu. Hej Bi, mlada mi dobila tri kilograma !
Dolazi bre !
..lj_950:Naša tema je na Wikipiediji – Милић од Мачве, Спољашње везе:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Милић_од_Мачве
Naravno, postali smo jedan od izvora za članak o Miliću, iako kao „spoljna veza“!Bi2:Divno !
Znači li to da moramo paziti šta pišemo?
....Čas vidim sliku, čas je ne vidim..lj_950:Naravno, postali smo jedan od izvora za članak o Miliću, iako kao „spoljna veza“!
Pogledajte kako preteći jure balvani na sahrani:
lj_950:Naša tema je na Wikipiediji – Милић од Мачве, Спољашње везе:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Милић_од_Мачве

Obrazloži ..AKHENATON:hehehe....ne mogu da verujem.....![]()
...AKHENATON:Nisam poklonik Wikipedije, ali ima i dobrih stvari tamo,.....ali ako je neko i ovu temu turio kao link, znaci da ste dobri...:wink:
Mislim da ne bi bilo nikakvih problema, iako autorska prava zastarevaju 70 godina po smrti autora. Ne znam ko je od njegovih nosilac autorskih prava, ali bi, možda dobro i pošteno bilo da se obratiš, recimo ćerki Simonidi za dozvolu.dadel:Zamak Milica od Macve
Pored slike interesantni natpisi :
7490. po stvorenju sveta
1982. po Hristu
Nije ni telefon zaboravio.
Imam jedno pitanje i jednu molbu.
Pitanje: Da li bih smeo da uzmem Miliceve slike ili grafike kao ilustracije za jednu zbirku pesama? Imam ih par uz koje bi odlicno pristajale?
Ovu molbu ne razumem!dadel:Molba : Milice ! molim te skini anatemu sa osoba koje se toliko trude oko teba da su ih cak turili u Wikopediju.![]()
Pozdrav !
dadel:Pa da skine anatemu sa Bi i kompanije da im njegove slike ne igraju na kampu.
Hvala ti , stupicu u kontakt sa njegovim naslednicima ali prvo da pogledam sa izdavacem sta on preporucuje, mislim koliko je tehnicki spreman da to odradi.
Pozdrav !
(crknuce mi mis)AKHENATON:Ne nego net nije imun na nju....Kad se god pojavi odmah neki baksuz s netom....(crknuce mi mis)

Dadel, pa nemoj da zezaš! Tek sada sam shvatio. Pogledaj šta si napisao:dadel:Pa da skine anatemu sa Bi i kompanije da im njegove slike ne igraju na kampu.
Ja sve čitam Milica i mislim da se tako Bi zove. Šta znam, reko, odavno se znate, pa ti otkrila ime...dadel:Molba : Milice! molim te skini anatemu sa osoba koje se toliko trude oko teba da su ih cak turili u Wikipediju.
ops: I tebi... ali, ipak se pripazi. Mnogo duhova ima u toj prestonice gde živiš, koji su generacijama iza nas, a bogme i ovima posle nas, zagorčali život, od jezika... pa, tako redom...dadel:Nemam sva nasa slova pa moze se pogresno procitati. Sto se cini i madjije tice imun sam na to jer sam rodjen na veliki praznik.![]()
Ne shvataj sve zdravo za gotovo ja sam kucnut u glavu i to dobro ali slabo kucam po tastaturi.ovi stari me po tome poznaju.ops:
![]()
Pozdrav svima!
Idemo...: Vasko Popa, Milić od Mačvedadel:Idemo dalje!