Ovo je Krstarica, i možda bi trebalo da se krstimo, a ne da krstarimo tražeći se po temama...Bi2:To sam ja... :shock: .... Opet ih nema..!
Zamalo da opsujem, pa se setih – post... Ne post – poruka, mislim ovaj – Vaskršnji!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je Krstarica, i možda bi trebalo da se krstimo, a ne da krstarimo tražeći se po temama...Bi2:To sam ja... :shock: .... Opet ih nema..!
Bi, u Kvizu je, a ne na Brodu:Bi2:LJUPČE: Jesi li znao da se za sv. Dimitrija kaže da je - ubica Slovena? .Taj epitet mu stoji pored imena, objasni nam Pirke skoro i to baš na Brodu. Potraži negde taj njegov post. Šta misliš, da je to Milić znao?
Mlada plače???
P.S. A, šta je to šareno ispred mlade? Cveće - dan i noć?
Misliš na ovaj detalj?dadel:Gde pored drveta?
Desno od devojke koja drzi vreteno je drvo a ispod drveta neko ko lici na kaludjera.
Za njega sam pitao, po frizuri bih rekao da je franjevac i zato sto je stisnuo ruku.
Kaži ti meni samo jel to ispred mlade cveće? Ako jeste, to se cveće zove "dan i noć" i eto,ti priče: mlada plače, ili će plakati, i dan i noć..:wink:..E, sad, zašto , za kim, zbog čega...lj_950:Bi, u Kvizu je, a ne na Brodu:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3380020&postcount=873
Prilikom opsade Soluna od strane Slovena, u savezu s Avarima 586. godine, Solunci jednog trenutka nisu znali sta da rade, bilo je ocigledno da ce grad uskoro pasti ako se ne desi neko cudo. Molili su se svom zastitniku Sv. Dimitriju i vrlo brzo su se Sloveni iznenada povukli. Od tad su mu nadenuli nadimak Sv. Dimitrije Slavenoubica, a istog tog Slavenoubicu mi danas itekako slavimo...
Poganin je svašta znao... ali... Ne znam koje je cveće ispred mlade, a plače sigurno!
Misliš na ovaj detalj?![]()
Ne znam, meni ne liči na kaludjera?
Šta Bi misli?
Bi2:Ne znam da li je to frizura ili neka kapa? Meni u nekom momentu liči i na rudara ! Nešto našao, duboko skriveno u zemlji, i drži u ruci..Možda grešim, a?
Jeste, ispred mlade je cvećeBi2:Kaži ti meni samo jel to ispred mlade cveće? Ako jeste, to se cveće zove "dan i noć" i eto,ti priče: mlada plače, ili će plakati, i dan i noć..:wink:..E, sad, zašto , za kim, zbog čega...
lj_950:Jeste, ispred mlade je cveće
![]()
Evo, malo veće:
![]()
hator:Meni lici na Fidela Kastra (na prvi pogled)...(Bi, Evo ukljucila sam se kako-tako ;-)
hator:Meni lici na Fidela Kastra (na prvi pogled)...(Bi, Evo ukljucila sam se kako-tako ;-)
dadel:Ma ne moze bite Kastro, on ima izduzenije lice, u ruci bi drzao dugu cigaru a ne cigaretu i verovatniji bi bio kacket od beretke.Ali nije ni kaludjer, vise mi lici na nekog slikara. Ko ce ga znati.

....Da, baš veštičarim u poslednje vreme..na Forumu, razume se..:wink:E, baš mi je drago da smo se, bar na jednoj strani, odmorili Milićevog krvavog neba i letećih balvana!!!Bi2:![]()
![]()
....Da, baš veštičarim u poslednje vreme..na Forumu, razume se..:wink:
lj_950:E, baš mi je drago da smo se, bar na jednoj strani, odmorili Milićevog krvavog neba i letećih balvana!!! [/B]
Dobro, nije krvavo – vatreno je, crveno je... cinober!Bi2:Otkud znaš da je krvavo?
Dobro, ajd da zaključimo! Ja se slažem da su balvani hrastovi, već sam u jednom ranijem postu pisao o balvanu (bovan, bavan) kao staroslovenskom idolu, a kad je hrast u pitanju, slažem se sa ovim tumačenjima:Bi2:I šta smo zaključili, šta predstavljaju balvani.?..![]()
Odakle? Gde to može da se drmne lova?dadel:Nema je, da nije drmnula lovo pa sad zirka u Mona Lizu i tejnu veceru, ili trazi za moju mladu vencanicu. Hej Bi, mlada mi dobila tri kilograma !
Dolazi bre !
Aaaa, tooo! Veruj mi, poslednji put sam igrao tombolu u Vrnjačkoj banji, pre petnaestak godina...AKHENATON:loto-nikad se ne zna![]()
lj_950:Aaaa, tooo! Veruj mi, poslednji put sam igrao tombolu u Vrnjačkoj banji, pre petnaestak godina...
Izašli mi brojevi, drugari mi šapuću da viknem: Dosta!
A ja pitam: Šta, dosta...
Onda jedan uze moj listić, viknu, ode i uze pare, pa mi ih dade:
– Evo ti, jbmte ludog!!!
Popili smo sve... ali, oda tada ništa nisam igrao... Tako i loto... Neka, po volji!!!