APEL ZA POMOĆ - PSI LUTALICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini ali ne mogu a da ne primetim ovo. Samo mi reci jednu stvar - da li si mozda ikada primetila koliko su klupe u parkovima okruzene raznim izlucevinama iz nosa i usta? Da li si ikada primetila koliko je opusaka i zvaka baceno svuda? I od svega toga tebi najvise smeta pseci izmet? Ispade sada da covek ne moze da napravi jedan korak a da ne ugazi u go.vno. Nece biti. A na ulici u centru grada pogotovo. Ne mozes da napravis dva koraka a da ne ugazis u neciju slajmaru. Ali ne, molim te, pseci izmet je najvece zlo koje opseda ovaj grad. :roll:
Ne smeta mi najvishe ali morate se svi sloziti da bi bilo lepshe bez toga.Naravno i bez ljudskog.

rekoshe mi da je --silo-- , kako god , hvala na pomoci.Izvinjavam se zbog opasnog skretanja s teme.
Sto se teme tice,ima oko mene vlasnika pasa koji su super i retko ih cujem da laju,prave stetu itd.Ali zbog one ludace iznad mene sam freaked out , i verovatno vas zbog toga mozda malo karakterishem negativno u startu.Za neke sam stekla drugacije misljenje ali nazalost za neke se ispostavi da sam bila u pravu necu sad da navodim kako ko.
Treba ziveti u miru s ljudima i za dobro zivotinja.Samo razmisliti o odgovornosti i tako to...

rekoshe mi da je --silo-- , kako god , hvala na pomoci.Izvinjavam se zbog opasnog skretanja s teme.
Sto se teme tice,ima oko mene vlasnika pasa koji su super i retko ih cujem da laju,prave stetu itd.Ali zbog one ludace iznad mene sam freaked out , i verovatno vas zbog toga mozda malo karakterishem negativno u startu.Za neke sam stekla drugacije misljenje ali nazalost za neke se ispostavi da sam bila u pravu necu sad da navodim kako ko.
Treba ziveti u miru s ljudima i za dobro zivotinja.Samo razmisliti o odgovornosti i tako to...

malo??? :shock:

btw ti se predomisljas svakih 5 min...
cudna ti ta krivulja ucenja...skokovita...nesto ko Torrenteov EKG...:lol:

Samo razmisliti o odgovornosti i tako to...
Naravno Zefirra... da je odgovornosti ove teme verovatno ne bi ni bilo ... niti bi bilo izujedane dece, ni unakaženih životinja! Onda skapiraš da je čovek jedino biće koje ima savest i može da se ponaša odgovorno... I onda baciš pogled na predhodnih brdo strana.... gde se umalo ne poklasmo oko toga ko voli životinje a ko ljude... jel kapira neko o čemu pričam?! :)
P:S: Sorry za ovoliko pesimizma al stvarno su mi gadna ova prepucavanja..... :(

malo??? :shock:

btw ti se predomisljas svakih 5 min...
cudna ti ta krivulja ucenja...skokovita...nesto ko Torrenteov EKG...:lol:

Ма није, него смо ми на форуму навикли да се сврставамо у фанатичне крајности: или је црно или је бело, нема између!
Па нам чудно ако неко није загрижени поборник једне крајности и загрижени противник друге.

Ма није, него смо ми на форуму навикли да се сврставамо у фанатичне крајности: или је црно или је бело, нема између!
Па нам чудно ако неко није загрижени поборник једне крајности и загрижени противник друге.

Pa ja ovde vidim samo zagrizene sa jedne strane. A kad cujem takve zaista pozelim iz inata takvima da se ti psi potamane. Tesko je izdrzati ne zajebavati nekog ko nalupa takve gluposti kakve su neki ljubitelji pisali ovde.
Ma Hellen zakljucaj temu i idemo na pivo a u povratku cemo da potamanimo lutalice na koje naidjemo ;)

Naravno Zefirra... da je odgovornosti ove teme verovatno ne bi ni bilo ... niti bi bilo izujedane dece, ni unakaženih životinja! Onda skapiraš da je čovek jedino biće koje ima savest i može da se ponaša odgovorno... I onda baciš pogled na predhodnih brdo strana.... gde se umalo ne poklasmo oko toga ko voli životinje a ko ljude... jel kapira neko o čemu pričam?! :)
P:S: Sorry za ovoliko pesimizma al stvarno su mi gadna ova prepucavanja..... :(

Zakljucak je da treba pohapsiti i sterilisati nase politicare i tajkune i po mogucstvu i pobiti.Steta trositi hranu na tu bagru.

hmmm...znas kako, tako nesto...pa...bolje tvrdi iskljucivo u vlastito ime...ipak. :roll:

evo, nasa postovana Zeffira - od kategorickih tvrdnji da su ljubitelji zivotinja fanatici i ljudomrsci s problemima...raznim...
preko "imala sam psa..." i "problema s fekalijama..."
pa do "kako se pise silos na engleskom" i "sorry, sve je to zbog lude komsinice..."
e jbga sad...ako ovo nije "skokovito"... sta li je? :roll:

btw aj se manemo corava posla, nije ovo tema "analiza Zeffire i engleski za prvi srednje"...aman...

torrente reci mi samo gde idete na pivo da te posle uvatim tako pijanog i da te gurnem u neki zbun gde ce te strashni pas lutalica izujedati do te mere da necemo znati gde ti je ****** a gde glava....strashne lutalice su to,jedva cekaju da ujedu nekoga....kuku lele

hmmm...znas kako, tako nesto...pa...bolje tvrdi iskljucivo u vlastito ime...ipak. :roll:

evo, nasa postovana Zeffira - od kategorickih tvrdnji da su ljubitelji zivotinja fanatici i ljudomrsci s problemima...raznim...
preko "imala sam psa..." i "problema s fekalijama..."
pa do "kako se pise silos na engleskom" i "sorry, sve je to zbog lude komsinice..."
e jbga sad...ako ovo nije "skokovito"... sta li je? :roll:

btw aj se manemo corava posla, nije ovo tema "analiza Zeffire i engleski za prvi srednje"...aman...

Ma dobro nemoj bukvalno sve da shvatas.
Sigurno minimum 99% covecanstva voli zivotinje ali ima mali procenat koji ih bolesno voli ali to je vec psiholosko pitanje da ne duzimo o tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back