Napast
Aktivan član
- Poruka
- 1.640
nego ti ne rece koje bi zivince bio?
nije valjda oro?
nije valjda oro?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja htedoh da napisem 'tica a ne ptica ali me nesto sprecilo u zadnjem momentu pa se ogresih o starosrpski.![]()
sto na jug pa tek su se vrnule odanle?ništa... ništa... nijesmo ni mi ovamo bez grijeha prema njemu
aa, 'oće li 'tice skoro na jug ?
... valjda je to potreba da se razlikujes...to je verovatno moj ego kriv, potreba da se izdvajam.

a sta sad znaci ovaj sto zvizduce?
evo sad sam uhvatio sebe kako zvizdim ne bih li razumeo sta bi to moglo da znaci.i pade mi nesto na pamet ali nije bas lepo
hmm evo jos jedan pokusaj pa odustajem:
:"potreba da se izdvajam" - let na jug?![]()
da, može
Gavrani grakću u jatu....orao leti sam...

ja mislim da je on značajan prevarant 100 %
kakve veze ima da li je izmislio don huana ili ne.
karlito kaže da ga je don huan naučio magijskim pokretima /ne znam šta mu je trebalo da ih naziva tenzegritetom al' 'ajde /.
uzmi radi, probaj, vježbaj ... ako pomoću njih ostvariš ono za šta su i namijenjeni, don huanovo postojanje ili nepostojanje postaje nevažno, mada neki tvrde da su ga tu prije neki dan vidjeli kako roštilja sa elvisom i brus lijem, a karlito leti oko njih na pravoj pravcatoj pernatoj zmiji ... maajke mi

Procitah neke dve knjige od njega i u meni postoji sumja da je rec o coveku koji je mnoge stvari izmislio. Recimo, nadjoh na netu da mu neki kriticari prigovaraju da don Huan uopste nije ni postojao nego je Kastaneda iskoristio neke stare ideje. Onda da je Kastaneda osnovao neki svoj kruzok da bi privodio mlade studentkinje. Sta mislite - prevarant ili znacajan autor?
sasvim je moguće da je sve izmislio...
ali to je potpuno nebitno, meni.
ne razumem, ama baš ništa o letačima, neorganskim bićima i mnogo, mnogo još toga...
ali ono najvažnije, skupljanje energije, mesta moći, besprekornost, štitovi... to je nešto, što svi znamo/osećamo, da je potpuna i prava istina...
kao i ono najvažnije - SLOBODA