ag-golubica
Primećen član
- Poruka
- 501
Nema recepta Golubice moja mila....‚‚Kolariću...paniću ...pletemo se samiću...sami sebe zaplićemo...samo sebe otplićemo..‚‚...i tako to...![]()
TI ZNAS ,SI GLEDALA U PSULj OD PREKJUCE A?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema recepta Golubice moja mila....‚‚Kolariću...paniću ...pletemo se samiću...sami sebe zaplićemo...samo sebe otplićemo..‚‚...i tako to...![]()
Ja nisam "pravi hrišćanin". Niti sam pripadnik bilo koje religije ali koristim ono što je istinito iz svake religije. Najviše istine ima u Hrišćanstvu. Religije su izmišljene kao način ispiranja mozga tako da ljudi ostanu uspavani i poslušni robovi zverskog sistema koji njima vlada i to traje već hiljadama godina. Ali religije su samo jedan od mnogobrojnih mehanizama kontrole kao što su novac, ideologije, televizija i mediji, trovanje ljudi "lekovima", vakcinama, hemikalija u hrani, itd. itd.
Ja ne govorim "loše o drugima" kao ti kažeš već samo nemilosrdno razotkrivam iluzije i laži koje drugi pričaju. Mrzim laž a ne ljude koji su zavedeni njome. Pravi borac za istinu nikad neće ostati ravnodušan na laži i iluzije kojima uništavaju ljudski rod već će javno reći svima istinu bez obzira koliko je to bolno i neprijatno onima koji vole laži. Sa druge strane, pripadnici religija su izdresirani da ćute i da se ne opiru lažima i prevarama i da sve skrušeno prihvataju i da tako ostanu žrtve i uspavani. Nema nikoga da kao Isus govori istinu po svaku cenu pa makar ga popljuvali mučili i razapeli! Setite se, Hrist je bio veoma nemilosrdan prema licemerima i lažnim učiteljima u raspravi. Pogledajte od 6 - 8 glave jevanđelja po Jovanu. Radi nepokolebljivog iznošenja istine, RELIGIOZNI poglavari tadašnje jevrejske religije su ga razapeli. Dakle, PRAVI Hrišćanin bi trebalo UVEK da govori istinu, bez obzira dali ta istina vređa i ljuti one osobe kojima ih priča.
Nisu druge vere demonske, već je u njih ubačeno puno demonskih prevara i laži. To važi i za hrišćanstvo. Sve zvanične vere su deo sistema kontrole i ispiranja mozga. U slučaju, Krišne radi se o caru reptila ili zmijskom caru, koji se predstavlja kao nešto drugo, kao dobro i plemenito, čovekoljubivo biće a u stvari je ljudožder.
Sa ovim se slažem u potpunosti. Tako se sukobljavaju prirpadnici raznih religija i svađaju se čija je iluzija bolja i istinitija, hahaha... Međutim, ja nisam iz te ekipe ja ne napadam ego već napadam laži...![]()
A jel može neko da mi objasni, kakve veze ima sve ovo o čemu pričate sa Kastanedom?
Bila bih vam zahvalna...suviše ste razvodnili priču i pričate o svemu, samo ne o temi...

Ljudi vide ono sa cime su opsjednuti - pa zato i vidis demone i reptile po svuda
Stalker, em shvacas sve doslovno sta procitas, em previse citas Ickea koji bas i radi za iluminate. Odi u prirodu malo, mani se knjiga, i uzvaj.. proce ti zivot uzalud...
Karti izvini zbog moje lenjosti i znaka navoda mislila sam da nema potrebe jer si rekao sto sam i ja pomislila.
Znas imam 54 godina svasta sam videla puno vise procitala proucavala sve nama dostupne sisteme vezbala molila,Jasmina Puljo, Slavinski ,Kroli ,Isihazam, Sve pravce Yoge, Pitagorejce,Kastaneda TM,radila sa binaularnim ritmovima,tantru po grobljimam od ovih novih NEW AGE mi je muka.40godina tragam i nista samo prazne price.Ne racunam vutru pivo i LSD.
. Tantre se bolje okani, a groblja pogotovo, tida samo duhovi zuje, a oni su izgubljeniji od ljudi ovog doba...
Otuda i opaska da se okean ne može preći držeći se za rep psa...ume on da pliva, al samo po plićacima.. dakle, ne treba preuveličavati uzimanje utočišta nečega što nema dalek domet... iako rezultati mogu biti vidljivi brzo i relatiivno lako...Na cemu ste TI i STALKER kad ga tako gadno i sa uzivanjem lomite sve ove mesece.Zivota ti dajte mi recept da i meni lakne.Ljubim VAS
Duhovnost je kao transcendentalna droga...Naša lična energija je mala , al energija koja dolazi iz izvora je beskrajna....samo se ne sme koristiti za sebične i prizemne (a ne daj Bože za podzemne) svrhe, inače odmah presuši...Icke ne radi za Iluminate.
Ne znam na čemu je cenjeni pismoznanac Kartikrišna ali izgleda da je nešto gadno i opasno... A ja sam na suncu i čistom vazduhu.![]()
Lost in translation.
(doslovno i bukvalno) Mi smo na nečem prilično sličnom, sličnijem nego si ti to voljan sebi priznati
ali i to je u vidu neke miskovane papazjanije... Nije to lako razabrati, ali da se u dovoljnoj meri naslutiti...Ustanak, braćo! Vreme je za buđenje, dosta je bilo spavanja! Juuuuuriiiiiišššš!!!

Pozdrav.
Krist je bio veoma nemilosrdan prema licemjerima i lažnim učiteljima u raspravi. Ali nikad nije mrzio, niti laz niti nista drugo, veoma vazno je da se prestane mrzit, jer dok to ne ucinis, do tad nesto nestima u tebi, zapravo dok ne prestanes mrzit, nosices sjeme sotone u sebi.
Inace je vazno govoriti istinu, ali ne na taj nacin da govoris drugima kako su oni u zabludi, da vjeruju u krivu vjeru, ili da su izgubljeni. Istina je kad im kazes sta je u njima, da ih bog voli, da idu pravi putem ako od srca vole boga, sebe i druge. Jer kad malom djetetu, ili isto tako odraslom pokazujes samo njegove greske, tad ce taj samo sebe vidjet slabim, a u inat ce tebi pokazat da nije i borice se protiv tebe, bez da ikad vidi tvoju namjeru da mu pomognes istinom, nadam se da kuzis sta hocu reci.
Kazes druge vjere nisu demonske, vec je u njih ubaceno puno demonskih lazi i prevara. Zasto onda kazes da je Krishna car zmija, znaci da je cjeli Hinduismus samo sacinjen od demona, a da nije nimalo nista dobro tamo.
Nekako pricas bez veze, bez smisla.
Sigurno je tako da su puno lazi u vjerama i puno tog nas zeli sprjeciti, ali ako se previse koncentriras na zlo i lose, to ces uvjek i vidjet i osjetit.
Kao sto je sve od boga, zapravo da je bog svagdje sto postoji, tako je i u svakoj religiji, u svakoj vjeri i u svakom zivom bicu iskra istine. Na to se treba koncetrirat i pokazat drugima tu iskru istine koja je svuda. Sve dok ne ucinis to, radis za krivu stranu, znao ti to ili ne. Daj snagu, ljubav a ne pokazuj greske drugima koje imaju.
A jel može neko da mi objasni, kakve veze ima sve ovo o čemu pričate sa Kastanedom?
Bila bih vam zahvalna...suviše ste razvodnili priču i pričate o svemu, samo ne o temi...
Nemoze se zlo unistit zlom, niti mrznja moze smanjit mrznju.
Rat se ne pobjedjuje s ratom.
Neko je rekao, zovite me na demonstracije gdje se ide za mir i slobodu, nikad me ne zovite gdje se ide protiv nedjeg.
Isto tako je onaj stranac u stranoj zemlji koji vice, nacisti van, isti je kao nacista koji vice stranci van.
Mrznja moze izazvati jos samo vise mrznje, zato nije potrebna niti korisna.

Tema se razvila prilično široko, Ovo o čemu se sada govori ja shvatam kao razmatranje mesta i uloge Kastanede, tj učenja koje je on preneo, u odnosu na ostale duhovne, mistične i filosofske sisteme. Široko jeste, ali ne bih rekao da je ne-povezano sa temom, naprotiv.![]()

TI ZNAS ,SI GLEDALA U PSULj OD PREKJUCE A?
Ma znaš i ti to...i bez pasulja...ali sa malko praviš Tooooša...

Kartiikeya je napisao:
Zašto to tako mora ići?Jel to vede tako uče ..kad je neko prema tebi fin budi i ti prema njemu a kad nije onda nemoj ni ti prema njemu?
Kartiikeya je napisao:
Zašto to tako mora ići?Jel to vede tako uče ..kad je neko prema tebi fin budi i ti prema njemu a kad nije onda nemoj ni ti prema njemu?
u ovom dobu važi princip maksimalne samilosti usled dubokog duhovnog pada ljudi, pa se i vređaoci maksimalno tolerišu ali ne bez da se na prikladan način odgovori na takve izazove.) Duhovno učenje je od najveće i večne dobrobiti kako za ljudsku zajednicu, civilizaciju, tako i za svakog pojedinca, stoga je predpostavljeno svemu ostalom i mora se štititi. To je složena tema, sa dosta zamršenosti, ali ovo su neka generalna pravila. Minus i minus daju samo zato plus jer su skupa jaci.
Od dvije slabosti nastaje veca slabost, koja se kad su skupa jace osjeca, u plusu je.

Na kraju izgleda da pricamo isto. Ne mrziti znaci da nejdajes snagu, energiju mrznji.
Vazno je da se ne osjeti osjecaj mrznje, jer taj osjecaj mrznje nebrine o tome zasto mrzi, ono mrzi i uziva u tome, tako je to i sa puno drugim osjecajima koje netrebamo, ili koje nisu nase.
Takvom pomaže samo neki indirektni način....
naime - to je osećaj sreće! Jel, pakost je kada je neko srećan zato što je neko drugi nesrećan. Kad neko uživa i nalazi zadovoljstvo u tuđem jadu i unsrećenosti. Za šta se to pozitivno može iskoristiti?! Nizašta, to je najbednije stanje "sreće". 
Bog kaznjava tako da dobis ono sto si napravio.
To sto kazes za dualnost, ako sam za slobodu nemoram biti automatski protiv neslobode. Nisam protiv zatvora, jer sam u njemu, i svagdje postoji izlaz u slobodu kad se pomiris s situacijom, s sadasnjosti, a dok si protiv, nisi u miru i nevidi se izlaz. Kad duhovni svjet udje u materijalni tad ne vaze vise zakoni ovog svjeta.![]()
Osjecaje se nesmije gusit, istina, ali ih treba prepoznat i vidjet sta ti vrjede.

Cekao sam nekog drugog da pita, hvala![]()

Ono o čemu govori stalker, može da pomogne u ponovnom proživljavanju tih potisnutih, nikad do kraja doživljenih scena, a čije je potiskivanje izazvalo cepanje jednog jenistvenog jastva na dva prividna dela - lažno i istinski ja. Istinski ja, koji je potisnut u podzemne odaje našeg srca i kojeg tamo držimo pod ključem - kao ludog rođaka dok spolja neki klovn glumi njegovu ulogu.
O tome takođe govori Kastanedina rekapitulacija, i o tome govori Artur Džanov u njegovom "Primalnom kriku", o tome govori taođe i yoga, kao o neproživljenim utiscima, potisnutim osećanjima, koja se upoređuju sa minama na dnu jezera našeg uma. Vetrić koji duva i kamenčići koji padaju u to jezero (spoljni čulni utisci) samo površinsku uznemiravju mirno ogledalo jezera našeg uma, ali kada eksplodiraju ove bombe od potisnutih osećaja na dnu jezera, onda se jezero po celoj zapremini zamuti i zagadi. Te bombe se moraju pažljivo demontirati, ponovnim proživljavanjem.
To što si napisao nastaje zbog toga što ljudi ne poštuju ZLATNO PRAVILO i to je sve.