Mistička vežba koju sam ovde ranije opisao kao pisano vođstvo za buđenje svetlosnog tela dovodi do toga da "ispraznimo čašu", tj. da uđemo u tišinu uma ili tihovanje kako kažu hrišćanski mistici - isihasti. Veoma je moćna ako se radi posvećeno i pažljivo. Meni je otkrivena posle neverovatnih napora i lutanja. delovi te vežbe postoje na drugim mestima, kod Kastanede, Ekrta Tola itd. ali nisam primetio da je neko sve sastavio na jednom mestu. Uvek nedostaje neki ključni deo.
Ako proučite, ta vežba koristi tri suštinska dela našeg bića: Posmatrača, disanje i fizičko telo. Mi smo trojstvo kao što je i Bog trojstven, Imamo:
1.
Telo, materijalni aspekt nas,
2.
Duša - koja se ispoljava kroz disanje, vibraciju energije i
3.
Duh - Posmatrač.
Vežba koju sam opisao je praktična manifestacija i upotreba te trostrukosti. Svi kojima sam je do sada pokazao su doživeli neverovatne efekte buđenja i ušli u duhovni svet i to veoma brzo. Ona je zaista puno moćnija zamena za tenzegriti i razne istočnjačke meditacije jer sve te vežbe ne ujedinjuju sva tri aspekta našeg bića. Pravilnije rečeno, ta tri aspekta JESU uvek u upotrebi, ali sta vredi kad ih Posmatrač nije svestan... Siguran sam da je to namerno jer te tehnike potiču od ljudskih neprijatelja.
Dakle, ta tehnika ustvari pomaže Posmatraču (Duhu) u nama da postane SVESTAN trojstva svog bića. Bog je trojstvo i mi smo, takođe. Mi smo zaista načinjeni na sliku Boga i božiji Sinovi tj. deca kako kaže Biblija.
A sad ću vam opisati drugi deo postupka hrišćanske rekapitulacije. Prvi deo sam već opisao.
ENERGETSKO POVRAĆANJE
Ako onu prvu vežbu vežbu budete primenjivali neko vreme, doći će trenutak kada će te biti svesni svog svetlosnog tela u toj meri da će te osetiti kako nije samo energija glave zagađena, već će te primetiti prisustvo nekakve odvratne energije i na raznim drugim mestima svog tela. Najčešće su to oblasti leđa, ramena, grudnog koša, polnih organa, nogama ispod kolena... Otkrićete da ste puni energije koja vibrira na frekvenciji reptila, tj. demona. Tu energiju ste tokom života pokupili od ljudi i žena koji vas okružuju.
Kada sam prvi put oseto te odvratne energije, doživeo sam osećaj gađenja, zaista mi se smučilo i ja sam počeo da povraćam. I povraćao sam, rigao i suze su mi išle na oči... Ali, nisam povratio nikakvu materiju iz svoje utrobe, hranu! Posmatrao sam kako iz mojih usta izlazi mlaz odvratne energije ... I onda sam upotrebio disanje. I duvao sam skupljenih usta, kako kad hladite supu iliti juhu. Povraćao sam i duvao, puhao veoma žestoko izbacujući ta govna iz svog svetlosnog tela. Oči su mi gorele veoma jakim sjajem, ludačkim dok sam dahom izvodio ovo čišćenje. Začudio sam se kad sam osetio da te energije pripadaju mojim prijateljiima, rođacima... Ispovraćao sam iz sebe svog oca, majku, braću prijatelje... Ali, ne može se sve ispovratiti od jednom. Potrebno je ovu vežbu ponavljati više puta, sve u zavisnosti od količine govana koju smo progutali od rođenja...Ali, svakako vam neće trebati silne godine mučenja kao kod kastanedine rekapitulacije. Ovaj postupak je puno brži.

Proverio u praksi.
Eto, kao što sami rekao ranije, nisu vam potrebni nikakvi spiskovi, prisećanja, vizuelizacije, mlataranja glavom i sl. gluposti koje je opisao Karlitos.
Olakšanje i radost koje se dožive nakon ovog postupka, ne vredi opisivati. Mogu reći samo jednu reč - blaženstvo!
Zanimljivo je da principi fizičkog tela uglavnom važe i za svetlosno telo. Na primer, ako pojedemo neku lošu hranu smučiće nam se i povratićemo. Isti princip važi i za svetlosno telo. Lošu energiju trebamo
povratiti.
Naglašavam da ovu vežbu treba izvoditi tek kada pomoću prve vežbe probudimo svest o svetlosnom telu. Tek kada je POSMATRAČ (DUH) svestan vibracije i strujanja energije u svom telu, tek onda može i rukovati tim energijama, prepoznati tuđu energiju u sebi i izbaciti van je potpuno PRIRODNIM činom povraćanja.
Kao što vidite, ovim činom se izbacuje ogromna količina energije i možete pomisliti da će te ostati bez energije, prazni i slabi. Ali, to se neće dogoditi zbog fizičkog i energetskog zakona koji kaže da ne postoji praznina. Kada ispraznite vodu iz čaše, na njeno mesto ulazi vazduh Dakle uvek nešto drugo ispunjava sud. U ovom slučaju, sud je vaše svetlosno telo (duša). Umesto loše energije koju ste izbacili, automatski i spontano, bez našeg napora, stiže čista i prirodna energija svetlosti iz kosmosa plus vaša energija koja je bila zarobljena u onma koje ste "ispovraćali".
Kada uradite i prvi i ovaj drugi deo hrišćanske rekapitulacije, pokrenuće vam se KRILA. Ali, to je druga priča.
Pozdrav.