Antisrpska propaganda

Nešto te pogodilo,pa nemaš odgovora zašto danas nema muslimana u Srbiji ?

Pff ala si poentirao evo ne smem da odogovim na stranu sta si hteo time da kazes i kakve to veze ima sa onim ratnim zlocinom.

Koje Srbe takoreci branis?

Branis lopurdu Vucica i njegovu kriminalnu SNS mafiju...

Postoje dva razloga zbog cega..

Ili su ti mozdane vijuge toliko oslabile da si postao lak plen za njegovu demagogiju ili si nemoralan i sam pa ti njegove pljacke i mahinacije uopste ne smetaju,a rado bi i ucestvovao u njima.Trece nema...

Pošto su ratni zarobljenici iz prijedorskih sabirnih centara za ratne zaroblenjenike pušteni u roku od tri meseca po formiranju tih centara i razmenjeni sa Armijom BIH, odmah nakon razmene su upućeni na ratište u srednju Bosnu gde je većina i izginula.

Ali avaj, kako poginuti kao vojnik na ratištu u srednjoj Bosni i istovremeno biti ubijen kao civil u Prijedoru, odnosno kako te onda može iskopati Amor Mašović čije su manipulacije i u Srebrenici i u Prijedoru dosegle nezamislive razmere.

To je skapirao i ovaj lik koji ogorčeno pokušava da iskontroliše nastalu štetu muslimanskoj propagandi:

https://www.source.ba/clanak/Ajdin/...slamska-zajednica-u-BiH-to-radi-vec-20-godina
"Taj šalter uopšte nije predviđao civile i Memorijalni centar nije zato nikada ni predao da se bavi civilnim žrtvama rata, jer im je primarno bilo obilježavanje vojnih pobjeda Armije Republike Bosne i Hercegovine. Potpuno je pogrešno miješati civilno i vojno stradanje. To je najgora vrsta izjednačavanja i mi se uvijek žalimo kada neko izjednačava, a i sami doprinosimo tom izjednačavanju civila i vojnika i to se radi redovno. To je nešto što je praksa i to je nešto što se radi u Prijedoru, konkretno to radi Islamska zajednica u BiH već 20 godina. Na svim šehidskim turbetima se zajedno stavljaju imena poginulih boraca iz Srednje Bosne koji jesu Prijedorčani, ali njihova tijela nisu tu", rekao je Ramulić.

Ma da, zato smo među prvima priznali BiH, slali oružje, primali njihove izbjeglice. Čak smo i Srbima vratili dio današnje tkz. Srpske. Jaki neki pokušaj Velike Hrvatske.
Ma kakvi,proglašenje Hrvatske Republike Herceg Bosne je bilo u cilju očuvanja Bosne suHverene.
Muslimanima ste slali oružje iz interesa da se tuku sa Srbima,ne što ste ih voljeli.A i od onog oružja što je muslimanima slano uzimali ste 2/3,a njima propuštali 1/3.

Pff ala si poentirao evo ne smem da odogovim na stranu sta si hteo time da kazes i kakve to veze ima sa onim ratnim zlocinom.

Koje Srbe takoreci branis?

Branis lopurdu Vucica i njegovu kriminalnu SNS mafiju...

Postoje dva razloga zbog cega..

Ili su ti mozdane vijuge toliko oslabile da si postao lak plen za njegovu demagogiju ili si nemoralan i sam ti pa ti njegove pljacke i mahinacije uopste ne smetaju,a rado bi ucestvovao u njima.
Trece nema.
Onda odgovori na pitanje,ako već nije problem.

Ko je Dzegi bosanceros????

Pa eto Klinton je malko bombardovao Srbiju i nikada nece odgovarati eto i sta sad?

Kakve to veze ima sa masovnim streljanjem ratnih zarobljenika koje su naredili Karadzic i Mladic????

Ko si ti da negiras ratni zlocin???

Klon? Ciji ????

Haluciniras.

Vidim pobedio si me argumentima,svaka cast.
Karadžić i Mladić nisu naredili strijeljanje ratnih zarobljenika, to nije ni sud dokazao, ti lažeš.

Srbi su osuđeni za genocid, ratne zločine i zločine protiv čovječnosti u pokušaju stvaranja velike Srbije.
Ali nije pametno reci Srbi , evo ja sam Srbin iako nisam Srbin po mnogim danasnjim kriterijumima, pa ili moram u izuzetke ili sam ocigledno primer za netacnost genocidnosti naroda....

Ali to je problem sto Srbi stalno hoce nezvanicno , znaci svi bi da budu pojedinacno slavni a kolektivno krivci...
Ja ne prihvatam takve stvari , zato i nisam Srbin..

Ali posledica toga je sto su se razni prijavljivali kao Srbi , Arkan...npr..itd itd..
Uzimajuci slobodu da se javno generises kao otac nacije....Arkan, a Ceca kao majka nacije, to otimanje nacije je poprilicno ostetilo Srpstvo za buducnost..

Jedan od razloga zasto ja i milion drugih ne podnose da ih povezuju sa Srbima...
A volimo teritoriju, zemlju , ali ebiga, kad cujuem sta moram da ubijam , kradem da bih bio Srbin, iako ti nije specijalitet Srba, eto Hrvati su gori po pitanju genocidnosti , ali se ne busaju da su genocidni ...tj ne primecuje se toliko..

Mujage tu ispadose najpovucenije....

U globalu su Slovenci bili pametni u raspadu.....bili pritesnjeni ali nisu radikalno nista izjavljivali , nisu se busali i sve je proslo na sitno guranje..

Karadžić i Mladić nisu naredili strijeljanje ratnih zarobljenika, to nije ni sud dokazao, ti lažeš.

Ajde ne lupaj gluposti...bila je organizovana akcija ubijanja ne brini otkucali su ih najblizi saradnici cak su se posvadjali oko lokacije gde ih treba streljati.

Nego sta si ti zapeo toliko da branis neodbranjivo ko da si sam ucestvovao u tome?

Reci barem zasto ti tvoji takozvani heroji nisu branili prilaze Kninu?

Ajde ne lupaj gluposti...bila je organizovana akcija ubijanja ne brini otkucali su ih najblizi saradnici cak su se posvadjali oko lokacije gde ih treba streljati.

Nego sta si ti zapeo toliko da branis neodbranjivo ko da si sam ucestvovao u tome?

Koliko je Srba pobijeno od strane muslimana na čelu s Orićem u Podrinju od 92-95 ?

Kakav odgovor.Sad tamo gdje su počinjeni zločini nad Srbima od strane muslimana najednom kriv i upleten Slobo.
Znači Slobo šapno muslimanima da rade zločine nad Srbima ?
Kad čitam forumaše iz Srbije uopšte ne čudi što je Srbija otišla u MP3.
Pa nije sve kao u tvom selu...
Moje iskustvo je drugacije, upoznam ljude koji se beche i bahate, , otvore mi svoju pricu , i kasnije postanu predsednik partizana, direktor VB, neki od najzescih krimosa, ili poznati kao borci u ratu...
A nije sve slucajnost....

Eto ti objasni kako to da medju jednakima, jedan papak, a papak je , odjednom dobija poziciju vodje lokalne borbene grupe koja ima zeleno svetlo od organa bezbednosti u Srbiji...a tek dosao od Slobe, i prosao Slobine provere ej a nije deo sluzbe ....

Meni cim cujem da je neko na mestu koje trazi rang 1 bezbednosti , a nije prosao ni najosnovniju proveru bezbednosti , znak da je prekrsena ustavnost i drzavnost Srbije....tj da je poceo tezak kriminall..
To pravilo mi vazi i za keramiciare....i za tetkine djake...

Srbi su postali mitomani , veruju neke decije bajke....kao oni su cisti , a prljavi do daske, a kao drugi su blentavi , pa ne umeju da budu u vezi sa mocnim ljudima i sluzbama, nego su samo srbi tu neke face....
Ne povezuju nista, postali su mali debilcici , a ovamo povezuju svei svakog sa rumunskom drzavnom bezbednoscu , kao da je to problem Srbiji...

Poslednja izmena:
Pa nije sve kao u tvom selu...
Moje iskustvo je drugacije, upoznam ljude koji se beche i bahate, , otvore mi svoju pricu , i kasnije postanu predsednik partizana, direktor VB, neki od najzescih krimosa, ili poznati kao borci u ratu...
A nije sve slucajnost....

Eto ti objasni kako to da medju jednakima, jedan papak, a papak je , odjednom dobija poziciju vodje lokalne borbene grupe koja ima zeleno svetlo od organa bezbednosti u Srbiji...a tek dosao od Slobe, i prosao Slobine provere ej a nije deo sluzbe ....

Meni cim cujem da je neko na mestu koje trazi rang 1 bezbednosti , a nije prosao ni najosnovniju proveru bezbednosti , znak da je prekrsena ustavnost i drzavnost Srbije....tj da je poceo tezak kriminall..
To pravilo mi vazi i za keramiciare....i za tetkine djake...
Pitanje je bilo koliko je Srba pobijeno u Podrinju od strane muslimana od 92-95 i kakve veze Slobo ima s tim zločinima muslimana ?
Prestani trolovat.

Pitanje je bilo koliko je Srba pobijeno u Podrinju od strane muslimana od 92-95 i kakve veze Slobo ima s tim zločinima muslimana ?
Prestani trolovat.
Pa ti si prilicno prost covek, tebi je besmisleno objasnjavati da je Sloba veliki faktor kad je balkanski rat u pitanju , uopste nije mali , izazvao silna krvoprolica naredjenjima da se srbi povuku iz gradova i naselja koje su kontrolisali , cuvena taktike kreni stani , vrati se pa kreni...

Tako da je malo verovatna slucajnost da je bivsi drugar Slobe postao kao sto rekoh vodja borbene grupe , ne oruzane grupe, borbene grupe koja ima zeleno svetlo od drzavne bezbednosti Srbije da moze da radi sta hoce tako blizu Srbiji...i nad Srpskim narodom..

Drzi se ti hrvatske bot sluzbe i to je to...

Pa ti si prilicno prost covek, tebi je besmisleno objasnjavati da je Sloba veliki faktor kad je balkanski rat u pitanju , uopste nije mali , izazvao silna krvoprolica naredjenjima da se srbi povuku iz gradova i naselja koje su kontrolisali , cuvena taktike kreni stani , vrati se pa kreni...

Tako da je malo verovatna slucajnost da je bivsi drugar Slobe postao kao sto rekoh vodja borbene grupe , ne oruzane grupe, borbene grupe koja ima zeleno svetlo od drzavne bezbednosti Srbije da moze da radi sta hoce tako blizu Srbiji...i nad Srpskim narodom..

Drzi se ti hrvatske bot sluzbe i to je to...
Znači ovo je krunski dokaz da je Slobo kriv za muslimanske zločine nad Srbima u Podrinju?
Slobo ih nagovorio?
Razumiješ li ti uopšte sam sebe šta pišeš?

Znači ovo je krunski dokaz da je Slobo kriv za muslimanske zločine nad Srbima u Podrinju?
Slobo ih nagovorio?
Razumiješ li ti uopšte sam sebe šta pišeš?
Ja razumem, ali rekoh da ti ne mozes da razumes...ti si sitan igrac, neko ko popije 3 piva i tu pokupi sva znanja sto mu trebaju u zivotu , usput u prodavnici...

Tebi je dovoljno jedna idejica da odmah doneses sve dokaze o istraznom postupku...
Tako da je besmisleno objasnjavati tebi sta je razlika od insinuacije, i prikupljanja dokaza ili analize situacije...

Cak ti ni ugrozavanje zivota ne pomaze u smislu da ces biti oprezniji u razmisljanju o dogadjajima koji te okruzuju....
Nisi ti jedan, nego vas ima puno , razmisljanja jednog srpskog vola, je citat upravo onih koji kod mene ostavljaju utisak da su volovi...nedokazani...

Nema veze sa tobom...to je poprilicno masovno...

Da dam jedan primer, ja na osnovu svoje analitike, i informacija kazem rodjacima da se sklone iz Kumbora jer ce biti bombardovan....a oni su odmah do kasarne....
Oni me odhebu ko poslednju budalu , sto je u redu..
Ali tvoj zakljucak bi bio da sam u vezi sa USA i NATO cim se 2 dana kasnije desilo bobmardovanje kasarne...a CG se busala da zbog neutralnosti i obecanja da ce postati nato nece biti nijednom bombardovana....

To je primer kako ja na osnovu svojih analiza mogu doci u nezgodnu situaciju kad me posmatraju mitomani....koji su nekad slobisti , nekad SNS , nekad tudjmanovci , nikad ljudi uvek mitomani...
Ali zato moji poznanici ne pitaju dva puta kad im kazem, nego kazu hvala unapred...jer znaju da ih ne bih zavlacio niti sam povrsan...
Svako bira one koji mu pasuju , tako je to , ko je bena , on nikad, ali bas NIKAD nece biti naklonjen niti verovati icemu sto mu kaze pametan covek....uvek ce biti sklon pricama i informacijama koje mu kazu blentavi ljudi....i to sam video u praksi kod mnogih...sami obuku dres kojem su naklonjeni..

Zato bas i ne verujem da ljudi cak i u ratu slucajno biraju stranu i poziciju sta ce biti...
Ja sam jos kao klinac imao cudne odluke, npr jedna od cudnih je da ne putujemo usred rata zajedno ja i brat....nego jedan jednog dana, drugi drugog dana...manja sansa da nas potkace istom raketom..
Paranoja ili ne, pokazalo se 2 dana kasnije, on je bio tamo gde je bilo zestoko bombardovanje, ja sam bio u BG, dosao sutra , gledao pola porusen gradic...

Poslednja izmena:
Ja razumem, ali rekoh da ti ne mozes da razumes...ti si sitan igrac, neko ko popije 3 piva i tu pokupi sva znanja sto mu trebaju u zivotu , usput u prodavnici...

Tebi je dovoljno jedna idejica da odmah doneses sve dokaze o istraznom postupku...
Tako da je besmisleno objasnjavati tebi sta je razlika od insinuacije, i prikupljanja dokaza ili analize situacije...

Cak ti ni ugrozavanje zivota ne pomaze u smislu da ces biti oprezniji u razmisljanju o dogadjajima koji te okruzuju....
Nisi ti jedan, nego vas ima puno , razmisljanja jednog srpskog vola, je citat upravo onih koji kod mene ostavljaju utisak da su volovi...nedokazani...

Nema veze sa tobom...to je poprilicno masovno...
Dobro ti želiš reć da su za sve ratove i zločine 90-ih krivi Srbija i Beograd ?

Dobro ti želiš reć da su za sve ratove i zločine 90-ih krivi Srbija i Beograd ?
Ne, ako hoces kratko , Balkanski ratovi su zajednicki projekat Slobe CIA i Tudjmana, to verovatno mnogi misle i to je tacno...
A konkretno sta je ko od njih radio , e tu nastupa problem, jer mnogi ne veruju da bi Sloba recimo dao zeleno svetlo da Oric slobodno radi sta hoce sa borbenom grupom i to protiv Srba, a njemu je osnovni zadatak da podhebava JNA, da izaziva sto vise krvoprolica izmedju ex yu naroda da bi lakse delili i pljackali sve sto mogu ,
Naredi smenu generala, postavi Sljivancanina koji nemoze da osvoji Vukovar...ajde..
Postavi generala kojem niste culi ime, da salje iz slovenije tehniku kroz hrvatsku preko neobezbedjenih vozova...ej gde to ima, a hrvatska vec imala spegelj VB aferu , i to hajde da ne mesam Slobu jer nije imao kontrolu nad VB , inace bi bilo jos vise pokolja...Srba...

I da ne sirim dalje , moje iskustvo kaze da sta god da napisem neces verovati.,.
To je tako , inteligencija cini coveka podloznim odredjenoj percepciji i onda ta percepcija odredjuje na kojoj si strani..

Ali to nije krivica, to je potpomaganje, huskanje...
Naravno da ce krivicu primiti politicari RSK, jer su oni donosili odluke, a neko ce reci nisu , nego ono sto im Sloba kaze, dobro , ali sloba ih nije terao da oni rade kao izdajnici....jeste terao ih je, e pa kako onda odrediti ko je krivac, naredbodavac ili pijun..
Jel Seselj pozivao ili tacnije zastrasivao Hrvate laznom pretnjom da Srbija zeli da pregazi Hrvatsku , i da osvaja Karlovac....jeste...
A da li je to tacno , nije..
A ko je najvise poverovao tome, blentavi RSK Srbi , bas blentavi , i hrvati...Srbi u Srbiji se smejali tome ili nisu nista ucinili , sto recimo nije pametno , ali ne mozes, probao sam, ne dirajte nam patriotu Seselja...ja kazem otrovan toksican jezik, narativ..ma odhebi ti si izdajica...
Zamalo da izgubim glavu zbog toga sto nisam hteo da glasam za Slobu pa i zbog toga sto prozivah Seselja....da je ratni huskac..zlo za Srbe...
Ali nemozes, Srbi su takvi, kad se dohvate nizbrdice, oni teraju do provalije...ne mozes ti njima tu objasniti nista..

Samo se sklonis pred eksploziju...
bukvalno....posle se pojavis pa nek drugi broje zrtve...
Ne mozes drugacije...mozes ponekad...tako sam ja nekad spasavao stvari , osetim neko ko ima polozaj da je cestitiji i pametniji od ostalih i onda mu skrenem paznju da mu je skladiste municije necuvano....da treba da pojaca makar i pijancima na 4,5 dana da se ne sire price da je kasarna prazna...eto ti jedan mali primer, necu da otkrivam vece stvari...nije moja obaveza, ali 2 coveka da cuvaju 3 magacina i 100 tenkova je mnogo zaebancije ako se ista desi..ja to nisam hteo pa sam cimnuo da mi posalju 10 rezervista samo da piju uz vatricu napolje, da ne cackam mecku sa 100 tenkova i 2 skladista municije a 2 vojnika...

Poslednja izmena:
Koliko je Srba pobijeno od strane muslimana na čelu s Orićem u Podrinju od 92-95 ?

Ta cifra od tri ipo hiljade iz Bratunca je prenaduvana isto kao i ona od osam hiljada u Srebrenici sto barataju muslimani.

Zasto?

Ratni zlocin je samo kad ubijas civile.

I jedna i druga strana je ovde natrpala sve zivo i ljude koji su izginuli tokom borbe i sve su to nagurali zajedno da bi brojka bila sto veca.

Imas jos neko pitanje da postavis,a da usput ne odgovoris ni na jedno ?

Netačno a i to nema nikakve veze sa temom. Tema je antisrpska propaganda i trebalo bi da komentarišeš zašto se u FBiH obilježavaju lažni događaji poput izmišljotine o nekim bijelim trakama.

Back