guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
Gospođice draga, niste Vi dobri !
па???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospođice draga, niste Vi dobri !
A ja cu podsetiti da je covek razumno bice i treba da se vodi razumom, a ne primerom zivotinja.ако је неко (а не сумњам да јесте) потегнуо аргумент да је од природе једино дозвољен секс у сврху репродукције, нежно ћу их подсетити на делфине, који могу да имају секс ради ужитка
Ti onda batali ljudsku kulturu- odecu, arhitekturu, alate, pismo, umetnost, i ugledajuci se na delfine idi zivi u prirodi sa orangutanima.а супериорност делфина по питању интелигенције у односу на остале врсте је добро позната
A da mi namestite kontra postupak-da bidnem pangla a hiperseksualac?Svi mi možemo da se sterilišemo, da se amputiramo, da se osakatmo što duhovno ili telesno !
I ore, da uguramo čipove u mozak i mrežne instalacije....
Ali nije to podvig. Veštački Biti tuplji telesnije, a biti duhovno oštriji
Podvig je uskladiti i telo i duh ! Volju i Svest. Ne jedno na uštrb drugog !!
Biti ono što jesi, a ne ono što nisi ?
--
A ja cu podsetiti da je covek razumno bice i treba da se vodi razumom, a ne primerom zivotinja.
Prvo i najvaznije- potpuno je nebitno, jer kao sto rekoh- covek treba da se vodi razumom, a ne primerima zivotinja, dal oni bili izuzetak ili pravilo.прави пример животиња јесу животиње које имају секс искључиво зарад продужетка врсте, делфини су изузетак и по томе су слични човеку
тако да...
због задовољства, кажеш?nijedna zivotinje nema seks radi produzetka vrste, vec iskljucivo zbog zadovoljstva
Imamo primer mužjaka stenice koji bušenjem stomaka ženke izbacuje spermu direktno u njenu telesnu šupljinu i tako je oplođuje.
Isto tako, neke vrste puževa svojim “ljubavnim strelicama” oplođuju ženke. Pojedini mužjaci ne dozvoljavaju ženkama da pobegnu tokom vođenja ljubavi, pa tako vodeni pauk ima antene, čekinje i kuke koje su “dizajnirane” da drže ženku na oku. Izazivanje bola nije jedini način da se oplodi ženka. Tako mužjak pauka “veže” ženku pre parenje, što mu dođe kao mera bezbednosti, s obzirom da su ženke poznate da jedu svoje partnere.
Tu su i australijski torbari, koji se pare sa svakom ženkom koja im se nađe na vidiku. Oni provode i po 12 sati dnevno u parenju, a na kraju dvonedeljne sezone parenja, mužjaci su toliko iscrpljeni da se često desi i da uginu.
Mužjak panamske zlatne žabe, stoji na leđima ženke u određenom položaju sve dok ona za nekoliko meseci ne izlegne jaja. S obzirom da je u ovakvom položaju teško uhvatiti instekta, mužjaci ove vrste žaba često znaju prilično da gladuju.
Sumnjao muž da ga žena vara i komšiji malom Đokici platio da je
špijunira.
Vratio se sa službenog puta i pita Đokicu šta je video.
-Popeo sam se na drvo i kroz prozor sam video kad je vašoj
ženi došao neki baja...
-I šta je bilo?
-Pustila ga unutra i onda su se još kod vrata poljubili...
-I onda?
-I onda je on skinuo košulju,a i ona bluzu...
-I onda?
-I onda su skinuli i ostalo...
-I onda?
-Ybg,dalje ne znam,svršio sam i pao s drveta...
![]()
прави пример животиња јесу животиње које имају секс искључиво зарад продужетка врсте, делфини су изузетак и по томе су слични човеку
тако да...
?
Ova moja cuka a inace je zenka kad god se najede ona mi zaskoci nogua imam i 3 macora ,jedan od njih uvek pokusava da zaskoci drugu dvojicu
pa vi sad "vidite"
Tako da verovatno to o seksu kao samo produzetku vrste pada u vodu ne samo kod delfina medju zivotinjama
Vec zavisi od stepena razvijenosti svesti.E sad neko to moze zvati i nagonom ali kakav je to nagon kada si sit da spopadas ili u slucaju ca macorima da spopadas seksualno druge macore
![]()
Bottlenose dolphins don't just have sex to reproduce. They use sex as a tool for both bonding and intimidation.
животиња, наравно, нема ум, самим тим ни самовест, да би могла слободно да одлучи због чега ће имати секс - због ужитка или репродукције.
ради се о томе је да је у случају делфина природа дозволила ту активност и мимо њене примарне сврхе
Takoe šefe! Slobodan sex za životnje! ! !Ma necu ih sterilisati ,zasto da im uskratim to pravo.Mace mogu da se snadju gde hoce a kucu cu pariti i dobijem puno malih kucaO stetnosti i jednog i drugog se moze polemisati...
Nemoj više varvarski da Nas zastupaš.... Vidiš kako su ovi ostali filozofi civilizovani (samo kad su uštrojeni)
---
Psssttt.... nemoj nikom reć
Ja bi obrnuti experiment,
Ako bi se pitao, Ja bi operacijom ne otklonio, već montirao 4 mooda najvećem nabeđenom filozofu,........ da vidim da li bi mu pala i jedna filozofska
misao osim ....khmmm ......
![]()
Nemoj više varvarski da Nas zastupaš.... Vidiš kako su ovi ostali filozofi civilizovani (samo kad su uštrojeni)
---
Ako bi se pitao, Ja bi operacijom ne otklonio, već montirao 4 mooda najvećem nabeđenom filozofu,........ da vidim da li bi mu pala i jedna filozofska
![]()
Pozdravljam kontrakastraciju!Nemoj više varvarski da Nas zastupaš.... Vidiš kako su ovi ostali filozofi civilizovani (samo kad su uštrojeni)
---
![]()
животиња, наравно, нема ум, самим тим ни самовест, да би могла слободно да одлучи због чега ће имати секс - због ужитка или репродукције.
ради се о томе је да је у случају делфина природа дозволила ту активност и мимо њене примарне сврхе
Znam sve rizike i dobre strane ali jednostavno ne mogu se opredeliti za steriizaciju kuce.Ko sam ja da joj uskratim to pravo Bogom dano.
тако да у случају кује која није стерилисана и мачора који нису кастрирани - нагон је ван контроле, заскакаће било шта/кога - ногу, дрво, јастук, друге животиње небитно које врсте, и не видим зашто видиш ишта позитивно у томе? вероватно не знаш колико то може да штети њиховом здрављу
Kućni ljubimci se ne"čuvaju"-žive u porodici kao članovi s negde manje,negde više prava i beneficija...Ако се определиш за стерилизацију кучета бојиш се да тиме не увредиш бога?
Ја никада нисам чувао кућне љубимце. Али јесу људи око мене, па тако знам да се мачке паре непрестано,. Какав фебруар ...какве сезоне? Сваких пар недеља мачка је била скотна и доносила мачиће. Ужас.
Тако да је стерилизација када се ради о мачки оправдана. Што се тиче мачора мислим да то није потребно зато што мачор тиме никоме не смета. А и бизарно је на неки начин чувати пса или мачора "кастрата" .