Antiseksualnost

то хоћете - човека у животињском обличју јер реалног човека не бисте поднели, распали бисте се ко звезда пред експлозију. остатак одговора овде, да не замарам плебс

(BTW - чоколада је за мачке отровна, о т р о в н а )

Osecao sam da ces me osudjivati za cokoladu :)Ali kad izbulji okice koje zasijaju i zacvili senuci i masuci repicem ne mogu joj odoleti :)ma sta drugi pricali o stetnosti i slicno.A ne zelim coveka u zivotinjskom oblicju, jednostavno sam je samo ucio takvim stvarima, jos kada je imala 5-6 meseci kao sto i dete uce...Podnosim ljude ja vrlo dobro ,prema svakome se postavim na nacin kakav smatram da je potreban toj osobi.A ljudi su svi posebni i svako je na nekom drugom stupnju shvatanja svega.
Lepa pricica o maci :)
Ja trebutno vodim brigu za oko milion dusa,gde spadaju 3 mace,kuca i pcele , bar im obezbecdjujem hranu i slicno i uzivam u njihovom prisustvu samnom :)I ne radim to sto se pcela tice zbog nekog novcanog dobitka mada i on dodje , vec iz Ljubavi takodje kao i ti.

немам окп, зашто се спрдаш са таквом стварју

људи који то имају, цимају главом 8 пута у сва 4 смера, и набијају себи у уво штапић док им не пукне бубна опна јер мисле да нису добро очистили уво

подсећаш ме на неког наркомана који се вратио са рехаба и доживео потпуну трансформацију карактера и сада иде около и брижно обилази људе, самилосно их гледајући у лице, климајући главом саосећајно на све њихове поремећаје

немам окп, зашто се спрдаш са таквом стварју

људи који то имају, цимају главом 8 пута у сва 4 смера, и набијају себи у уво штапић док им не пукне бубна опна јер мисле да нису добро очистили уво

подсећаш ме на неког наркомана који се вратио са рехаба и доживео потпуну трансформацију карактера и сада иде около и брижно обилази људе, самилосно их гледајући у лице, климајући главом саосећајно на све њихове поремећаје
...jer i dalje nije,s pravom,siguran da se trajno skinuo.....
Ne nije iz te priče-ja sam sem Junga svašta drugo iz psi.ćito...ma ša ćito i piso bona....:zelenko3:

мада, сада читам о OCD-ју, и тај чланак ме одвео до једног другог поремећаја, BDD ( http://www.adaa.org/understanding-a...lated-conditions/body-dysmorphic-disorder-bdd )
који мислим да имам?

јер ја генерално за себе мислим да сам ужасна у том смислу, али не само онако из куртоазије, него стваарно - типа толико да никад не бих могла да добијем посао или да кад бих имала радио емисију људи не би могли да ме слушају јер би знали да сам одвратна иииили да људи на пијаци не желе да ми продају сир

и зато се ја око свега трудим 3 пута више него нормалне особе, типа сама себи пишем рецепте за специјалне креме као резултат вишегодишњег прикупљања знања, и онда ми то праве у апотеци, мислећи да ми их је хирург преписао, или рецимо држим кокосово уље на глави 8 сати
и онда то заиста има резултат и људи кажу omg u so gorgeous а ја им не верујем, мислим ја знам да је то тако објективно али ја то не могу заиста да осетим, дисконектована сам од истине

чак и чињеница да о вему овоме причам толико ноншалантно говори колико сам дисконектована

али ипак мислим да је то због свих злобних људи који су ме вређали кроз живот и онда сам створила аутоматске репетитивне мисаоне обрасце да шта год урадим, никад не могу ништа постићи

The causes of BDD are unclear, but certain biological and environmental factors may contribute to its development, including genetic predisposition, neurobiological factors such as malfunctioning of serotonin in the brain, personality traits, and life experiences.

jel ima neki poremećaj koji ljude tera da konstantno pričaju o sebi?

па да, NPD

495px-Narcissus-Caravaggio_%281594-96%29_edited.jpg

грешиш, ја рецимо кад причам са другим људима, потпуно заборавим да су они они а ја ја, код мене не постоји смол ток, увек им се посветим тако да заборавим на себе тада.

многе то уплаши па устукну јер не могу да верују да неко заправо озбиљно слуша њихове глупости, а многи су позитивно изненађени што им неко посвећује такву пажњу, да развију непотребну симпатију према мени

али ја могу све. рецимо, реци ми да имаш вашке, ја ћу ти се озбиљно и студиозно посветити и нећу побећи од тебе

или рецимо, особе потпуно супротног типа од мене, као Софија Вергара, исто их разумем и не бежим од њих?
класична латина, са тим нагласком и шећером у гласу
мени је то тотално слатко, тон за поруку ми је она на додели SAG награда кад каже

WHAT IS AN OREO COOKIE> hahaha

1: 15

http://www.accessatlanta.com/videos...g-awards-julie-bowen-and-sofia-vergara/vpLD6/

Ja imam picajzle...Zaradio na forumu...De izleči me...:rotf:

не знам шта је то

- - - - - - - - - -

zašto želiš da znamo toliko stvari o tebi?

није то скоро ништа, то је 0 . 00001 % од бесконачног универзума свију ствари о мени

- - - - - - - - - -

шалим се. У принципу користим своје последње тренутке овде, пре гашења налога, тј оног формулара за гашење истог

- - - - - - - - - -

типааааа ако неко привуче толику пажњу као особа која се не може заборавити па разменимо фејсбук профиле

мада, сада читам о OCD-ју, и тај чланак ме одвео до једног другог поремећаја, BDD ( http://www.adaa.org/understanding-a...lated-conditions/body-dysmorphic-disorder-bdd )
који мислим да имам?

јер ја генерално за себе мислим да сам ужасна у том смислу, али не само онако из куртоазије, него стваарно - типа толико да никад не бих могла да добијем посао или да кад бих имала радио емисију људи не би могли да ме слушају јер би знали да сам одвратна иииили да људи на пијаци не желе да ми продају сир

и зато се ја око свега трудим 3 пута више него нормалне особе, типа сама себи пишем рецепте за специјалне креме као резултат вишегодишњег прикупљања знања, и онда ми то праве у апотеци, мислећи да ми их је хирург преписао, или рецимо држим кокосово уље на глави 8 сати
и онда то заиста има резултат и људи кажу omg u so gorgeous а ја им не верујем, мислим ја знам да је то тако објективно али ја то не могу заиста да осетим, дисконектована сам од истине

чак и чињеница да о вему овоме причам толико ноншалантно говори колико сам дисконектована

али ипак мислим да је то због свих злобних људи који су ме вређали кроз живот и онда сам створила аутоматске репетитивне мисаоне обрасце да шта год урадим, никад не могу ништа постићи

Ovakvi ставови су много чешћи него тај БДД.

cat.jpg

Што је на неки начин природно јер свако је интуитивно свестан своје идеје и верује не неки начин да се та идеја тако објективише и у појави. Одатле по правилу разочарење када неко види себе на видео снимку или фотографији.

А у супротном од тога или то што ти спомињеш многи би се могли наћи али мислим да то постоји по правилу у пубертету а онда углавном бива превазиђено и потиснуто науштрб много лепше слике о себи.

Back