Antifašistička borba Hrvata u NDH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postavi tacne izvore pa raskrinkaj ovog par ekselans lazova i mazohistu koji obozava da se ljudi sprdaju s njim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kakvi kompleksi i frustracije....covece...šokovi...

al sta tek reci kad na temi o ''hrvatskom antifasizmu'' pricamo o Srbima u I sv.ratu...lol

Poslednja izmena:
Samo se ti Kočo ne javljaj.Jedino znate spominjati komplekse i lječenje,a trn u oku svom ne vidite.A zašto? Zato što bacate kamenje pošto smatrate da ste bez grijeha.I nadam se da ti je ego sada zadovoljen jer si mi kao spustio. I ti Grubane također.Obojica ste sitne duše hrabri iza monitora.Dođite ovdje pa sve ponovite.

Samo se ti Kočo ne javljaj.Jedino znate spominjati komplekse i lječenje,a trn u oku svom ne vidite.A zašto? Zato što bacate kamenje pošto smatrate da ste bez grijeha.I nadam se da ti je ego sada zadovoljen jer si mi kao spustio. I ti Grubane također.Obojica ste sitne duše hrabri iza monitora.Dođite ovdje pa sve ponovite.

U svoje i u ime kolege sa korisničkim imenom Koča želim da Vam uputim reči izvinjenja.Nije nam bila namere da bilo koga vređamo a naročito ne Vas ,poštovana korisnice Lopatarka.Iskreno nam je žao i obećavamo da se ništa slično neće ponoviti.
Drugarski pozdrav
Gruban

postavi tacne izvore pa raskrinkaj ovog par ekselans lazova i mazohistu koji obozava da se ljudi sprdaju s njim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kakvi kompleksi i frustracije....covece...šokovi...
Збиља,треба да зна да француска коњица није могла да прати српску пешадију,и шта је рекао шваба бугарину,ако већ не зна:

62000 српских војника одлучило је рат.Срамота

Катанац. О каквом се хрватском антифашизму треба причати када ти исти Хрвати имаше један од највећих конц-логора, поведоше читаву дивизију на Источни фронт, 90% људства издаде у Априлском рату. Смешно.

pa tvoji postovi bice prvi na udaru....a ako se tema pocisti onda nece biti ni ovo malo jada sto ste izneli u korist ''hrvatskog antifasizma''

najbolje da se tema zakljuca...nema dalje svrhe...mislim, govorimo o antifasizmu fasista...al Gruban vam dade sve vreme ovog sveta da ga dokazete...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back