Što? Prepoznaće nas neko?Не верујем да ће бити пецања.
Ово је реакција на једну другу тему, о сисама и конкурсу.
Samo da isteram goste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što? Prepoznaće nas neko?Не верујем да ће бити пецања.
Ово је реакција на једну другу тему, о сисама и конкурсу.
A sto ti to ne uradis sa celog foruma?A što ti ne uradiš isto, samo sa pdf-a?
Брига ме бре ко ће да се упеца.Što? Prpoznaće nas neko?
Samo da isteram goste.
Tebra ti si se upecao na onoj drugoj temi, dosta ti je za danas.Брига ме бре ко ће да се упеца.
Ја сигурно нећу.
Хвала што си ме рекламирао женама брате.Tebra ti si se upecao na onoj drugoj temi, dosta ti je za danas.
No problemo bratХвала што си ме рекламирао женама брате.
Vidiš da ga nema, umiva se varikinom.Ma kakvi da je nona pomislila da nekog provocira ovde
---
Nego onako, ajd da smislim temu da neko tabu pošalje *****
Naravno.Što je najcrnje oni će garant slati za razliku od žena ono..
Al će tab da ih se nagleda lelee![]()

Šta je ovo @Paula ?Ne morate se mučiti i ponovo slikati, koliko ste ih meni poslali u pp kao početniku ima dovoljno za takmičenje![]()
Mogu i ja da prilozim svoju kolekciju, malo prosirenuNe morate se mučiti i ponovo slikati, koliko ste ih meni poslali u pp kao početniku ima dovoljno za takmičenje![]()
Vi to ne brišete?Mogu i ja da prilozim svoju kolekciju, malo prosirenu
Konkurencija, eto to jeŠta je ovo @Paula ?
Cuva gugl na diskuVi to ne brišete?
Kakvi manijaci, što to nisi odma' prijavila!Ne morate se mučiti i ponovo slikati, koliko ste ih meni poslali u pp kao početniku ima dovoljno za takmičenje![]()
Naravno.Ja se uopšte ne zezam. Za sve ovo vreme danas sam dobila neku fotku, više poslovno pitanje zbog LEFa, jednom na početku i... jednom od jop jednog forumaša... dakle samo 3. Majkemi. Naravno da nikome ne bih pričala. Diskrecija.
Sta vi cure mislite,da u arhivi mi,muški članovi nemamo vaše slike koje smo dobili u PP.....sreća pa smo mi džentlmeni i ne hvalimo se....Mogu i ja da prilozim svoju kolekciju, malo prosirenu

Nisam tužibabaKakvi manijaci, što to nisi odma' prijavila!

Иди смири сокола на ЛЕФ-у док није направио неко срање....Ja se uopšte ne zezam. Za sve ovo vreme danas sam dobila neku fotku, više poslovno pitanje zbog LEFa, jednom na početku i... jednom od jop jednog forumaša... dakle samo 3. Majkemi. Naravno da nikome ne bih pričala. Diskrecija.
''Ti si mi drugi''Ja se uopšte ne zezam. Za sve ovo vreme danas sam dobila neku fotku, više poslovno pitanje zbog LEFa, jednom na početku i... jednom od jop jednog forumaša... dakle samo 3. Majkemi. Naravno da nikome ne bih pričala. Diskrecija.