- Poruka
- 132.270
ove nove generacije bi sve instantkoja tema ebote...
da vadim budalu oma i šaljem Pauli...
a ja hteo biti fin,sofisticiran,romantičan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ove nove generacije bi sve instantkoja tema ebote...
da vadim budalu oma i šaljem Pauli...
a ja hteo biti fin,sofisticiran,romantičan...
povedi i njihImam neke goste sad.

spremi i lupu za svaki slucajmora da se proveri
Da te ne zanima ne bi se javljala, dodaću te na listu.Da,gledam dokle će to sve da ode. Zanima me. Hoće li stvarno doći do realizacije ideje.
Prvo domaćin, red je.ko mi posalje fotku penisa automatski ban na mesec dana![]()
Jao. Pa ti cekas finale!Da,gledam dokle će to sve da ode. Zanima me. Hoće li stvarno doći do realizacije ideje.

Kakvu listu?Da te ne zanima ne bi se javljala, dodaću te na listu.
Не верујем.Da,gledam dokle će to sve da ode. Zanima me. Hoće li stvarno doći do realizacije ideje.
imaš vremena do 5.8.Imam neke goste sad.

extra poeni za umetnicki dojam , pozadina, svetlo.....a ko će biti u komisiji,i šta nosi poene?Gleda li se širina,dužina,koliko nosi poena to što je zakrivljen cirka oko 70 stepeni,a tup na vrhu?
imali smo ovde forumasice koje su imale impozantnu kolekciju istihDa,gledam dokle će to sve da ode. Zanima me. Hoće li stvarno doći do realizacije ideje.
Kako kod kogavelika ili debela?
mislim konkurencija
da analiziras primljen materijalimaš vremena do 5.8., ček bolje do 2.8. da promenim... posle moram nešto drugo da radim
![]()
Ne. Čekam da vidim hoće li muška populacija forumska zaista zagristi udicu ili je tema samo baš dobro trolovanje. Qraca sam dovoljno videla u RL,ne mogu me zanimati neki random picks na internetu.Jao. Pa ti cekas finale!![]()
a ko će biti u komisiji,i šta nosi poene?Gleda li se širina,dužina,koliko nosi poena to što je zakrivljen cirka oko 70 stepeni,a tup na vrhu?
A sto lepo ne odskakuces s teme umesto sto provociras?Ne. Čekam da vidim hoće li muška populacija forumska zaista zagristi udicu ili je tema samo baš dobro trolovanje. Qraca sam dovoljno videla u RL,ne mogu me zanimati neki random picks na internetu.
A što ti ne uradiš isto, samo sa pdf-a?A sto lepo ne odskakuces s teme umesto sto provociras?
Ok.A sto lepo ne odskakuces s teme umesto sto provociras?
Не верујем да ће бити пецања.Ne. Čekam da vidim hoće li muška populacija forumska zaista zagristi udicu ili je tema samo baš dobro trolovanje. Qraca sam dovoljno videla u RL,ne mogu me zanimati neki random picks na internetu.
Kakav zaeb.Не верујем да ће бити пецања.
Ово је реакција на једну другу тему, о сисама и конкурсу.

otvorila žena temu, sve je u najboljem redu, što bi otišla?A što ti ne uradiš isto, samo sa pdf-a?