Annunaki

Da li je covek nastao evolucijom majmuna?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
da, i za tih 250 godina je takoreci nezamislivo napredovala.
a nauka je prilicno dobra u proveravanju i dokazivanju stvari i stvaranja novih teorija, koje se ako imaju dobru podlogu pre ili kasnije pokazu kao tacne (i proverljive)....

da, i za tih 250 godina je takoreci nezamislivo napredovala.
a nauka je prilicno dobra u proveravanju i dokazivanju stvari i stvaranja novih teorija, koje se ako imaju dobru podlogu pre ili kasnije pokazu kao tacne (i proverljive)....
Ili kao, u veoma velikom broju slučajeva, netačne ili tačne samo u veoma ograničenom skupu slučajeva. Svaka teorija vrijedi dok se ne pojavi izuzetak, a onda se otvara novi ciklus - postavlja se nova, uopštenija teorija koja može objasniti sve do tada poznate izuzetke itd.
Nauka se, generalno, kreće od početnih veoma ograničenih teorija prema uopštavanju.

Ono sto nauka ne moze da pojmi i shvati ne postoji? Ne kazem da je Spartak u pravu,ali postoji niz posrednih dokaza i pitanja na koja se ne moze odgovoriti to je SF,izmisljanje itd...

Ili kao, u veoma velikom broju slučajeva, netačne ili tačne samo u veoma ograničenom skupu slučajeva. Svaka teorija vrijedi dok se ne pojavi izuzetak, a onda se otvara novi ciklus - postavlja se nova, uopštenija teorija koja može objasniti sve do tada poznate izuzetke itd.
Nauka se, generalno, kreće od početnih veoma ograničenih teorija prema uopštavanju.

i upravo je to ono sto nauku cini "dobrom" i ono sto odvaja nauku od vere, pseudonauke, astrologije i ostalih izmisljotina koje se trude da furaju neki naucni princip.

Ono sto nauka ne moze da pojmi i shvati ne postoji? Ne kazem da je Spartak u pravu,ali postoji niz posrednih dokaza i pitanja na koja se ne moze odgovoriti to je SF,izmisljanje itd...

prvo, ako SAD ne moze da se odgovori, ne znaci da nece moci
a drugo, cak i za te posredne dokaze kako ih nazivas uvek postoji neko...ajd da ga nazovem poluobjasnjenje koje ce to smestiti negde u naucne okvire....naravno, samo ukoliko ne postoji PRAVO objasnjenje....

Gde mogu da nabavim knjige od Sitchina? U e-formatu, ima li na internetu?

Vera je uskladjenje frekvencije uma sa frekvencije datim objektom.

Ovo je dosta dobra definicija, naucna i logicna. ;)

Gde mogu da nabavim knjige od Sitchina? U e-formatu, ima li na internetu?

Vera je uskladjenje frekvencije uma sa frekvencije datim objektom.

Ovo je dosta dobra definicija, naucna i logicna. ;)

Na žalost, nema. Sitchin je Jevrej, a oni ne poklanjaju svoja dela. Moraš da ih kupiš. Mislim, ali nisam siguran, da nisu ni prevedene na srpski.

Prvo:odakle crpiš sve ovo?Čitala sam i druge tvoje teme i isto su ovako obimne,i čudne!Drugo:još malo pa ću napuniti 14 god. ali ne verujem u onu verziju da su vanzemaljci visoki,zeleni i buljavi(holivudska verzija priče,a u tome mi je,,pomogao,,jedan crtani,znam da je malo čudno,)ali verujem da oni postoje,a ovo je teško za poverovati.Ne znam šta da kažem...blago njima kad imaju dve planete!!!

panofanatik
TI SI COVECE BOLESTAN...PA ZAR NISI SVESTAN DA TOLIKE TEKSTOVE NIKO NECE DA CITA...

Ovakva osuda je teska. Drugo, ima nekog ko cita vecinu ovih misterija i uziva u tome. :)
I uz to gle Palcica citala ovo i dala komentar, racionalan komentar. ;)

WEISHAUPT
Na žalost, nema. Sitchin je Jevrej, a oni ne poklanjaju svoja dela. Moraš da ih kupiš.
Mislim, ali nisam siguran, da nisu ni prevedene na srpski.

Dobro, steta ako su takvi Jevreji. Al ja sam bio u Izraelu od svoje 4 g do 10 godine, naucio sam njihov jezik
samo sam zaboravio uglavnom, ali za kratko vreme bih mogao da ponovim gramatiku i citanje.
Kako god da je u Izraelu, u Fruskoj gori je lepse. :D Ali zato nigde drugdje nisam bio.

Shvatam. Nemoj da mi zameris na komentaru.
Tek posle sam video sam da si pod zanimanjem upisao da si programer sa Novog Beograda i da imas 65 godina.
Cini mi se da si skeptik bez maste, razocaran u realnost, logican i veoma proracunat covek, mainstream konformista. Utisak sam stekao citajuci mali deo tvojih 18653 poruka.

Zanimljivo je da ljudi poput tebe sa jednakim zarom kao i oni ekstremno otvoreni za teorije zavere, brane i namecu svoje misljenje.

nemam 65, to sam odvalio, imam 28, ali sto se ostalog tice u pravi su....osim toga da nisam previse razocaran u realnost....

sem toga, ja kad "namecem" svoje misljenje, trudim se i da pruzim nekakvu argumentaciju a ne samo da kopiram tekstove do besvesti i vicem "veruj te mi"

Deep Throat: Gospodine Molder...zašto takvi kao što ste vi, Ijudi koji veruju u postojanje vanzemaljaca na Zemlji,ne mogu da budu ubeðeni svim
dokazima koji tvrde suprotno?

Molder: Zato što nisu potpuno ubedljivi.

Deep Throat:Tako je.

Molder: Oni su ovde, zar ne?

Deep Throat: Oni su ovde dugo, dugo vremena,
gospodine Moldere.

Isto je i sa 2012.U svakom slucaju uskoro cemo saznati. 8)

Back