Annunaki

Da li je covek nastao evolucijom majmuna?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
meni o ovim rasam nista nije jasno jel ima neko neki link gde je lepo objasnjeno ko je odakle dosao, i ko je koja rasa, neka tablea da li postoji? sto vise pokusavam da shvatim to me vise buni ...

evo ....... teorija po Dejvid Ajku i S. Swerdlovu i I Anticu. http://www.ivantic.net/Moje_knjige/IstorijaGalaksijeZemljeICoveka.pdf

Galactic_Civil.gif

Levels_Reality.gif

Structure_civil.jpg

meni o ovim rasam nista nije jasno jel ima neko neki link gde je lepo objasnjeno ko je odakle dosao, i ko je koja rasa, neka tablea da li postoji? sto vise pokusavam da shvatim to me vise buni ...

Jedini dosljaci ovde su Rasi, bela rasa, bica koja su stigla sa zvezde Ra (danasnji Sirijus) pre oko 5.800 godina.
Originalani Zemljani - Hani - zuta rasa.
Adame - crna rasa, stvoreni naknadno od strane bele rase, genetskim inzenjeringom.
Nema vise.

@ Dreamer

Dejvid Ajk verovatno radi za crvenu masoneriju cim iznosi podatke koji njoj odgovaraju, a koji nemaju veze sa stvarnoscu.
Izraz "reptiloidi" on tumaci kao neka magicna bica koja se pretvaraju u zeljene oblike, a kao sto rekoh, doticna rec samo znaci da su ta bica (Rasi) bili slicni najvisim zivotinjskim vrstama na svojoj planeti (reptilima) po hladnoj, plavoj krvi i nista vise.
Sem njih, drugih dosljaka na ovoj planeti (do sada) nije bilo.
Sto se tice andjela i demona, ti pojmovi su se nekada odnosili na realna bica - ANG-EL se odnosi na ELove pomagace i sledbenike (Boga Ela), a demoni na pomagace i sledbenike Lucifara.

Jedini dosljaci ovde su Rasi, bela rasa, bica koja su stigla sa zvezde Ra (danasnji Sirijus) pre oko 5.800 godina.
Adame - crna rasa, stvoreni naknadno od strane bele rase, genetskim inzenjeringom.
Nema vise.
e sad ovde na pocetku teme cini mi se da je neko napisao da smo mi stvoreni genetskim inzenjeringom, ili ja nisam dovbro razumela ...sve u svemu ne kontam nista
dreamer :cmok2: hvala ali ipak cu morati da uzmem koji privatni cas da mi objasnis :cistinaocare:

Nema vise.

jesi tu uopće svjestan što ti pričaš ? :eek:
Zvijezda je sačinjena od plazme koja nukleranom fuzijom stvara sopstvenu energiju. U samoj definiciji zvijezde je da je plinovita. to je jednako kao da si rekao da netko živi na Suncu, ono je naša zvijezda.
Kako je moguće da itko živi na nekoj zvijezdi ? Ajde ako uzmemo pretpostavku da mogu putovati, ako uzmemo za pretpostavku da netko i može živjeti na tim nemogućim uvjetima kako se mogu onda prilagoditi našim uvjetim i imati istu/sličnu fizionomoju kao mi ?
To je jednostavno nemoguće.

Ili si možda mislio na neki planet koji gravitira Sirijusu ?

Ti Anunakiji su stigli na ovu planetu pre oko 5.800 godina, a ne pre 500.000 godina.
Zamisli razvijenu civilizaciju koja (po Sicinu) kopa u rudnicima 100.000 godina, da bi se onda setila da napravi radnike koji bi je odmenili.
Za 100.000 godina bi takva civilizacija "pojela" (energetski) ceo Suncev sistem.
100.000 godina rada bez ikakvog napretka?
I onda jos 350.000 godina do Potopa?

Ali, kao sto rece neko... sve je podredjeno prici o evoluciji (milioni, milijarde, bilioni, trilioni godina)...

Ni ti nisi u pravu !!! za 5.800 god.
Kako objasnjavas Indijski arheoloski iskopan (ostaci nekog grada nisam siguran kako se zove pa necu da lupam) imas na netu,star je 32.000 godina + od Japana do Bugarske (znaci ukljucuje sve zemlje i drzave od Japana do Bugarske) nadjeni neki ostaci gradova stari izmedju 7.000 godina pre nove ere i 14.000 pre nove ere.
Bas sam nedavno slusao ovde u Britaniji neka predavanja da su pogresili u navodjenju i procenama godina za nekih 6.000 i 9.000 god. pre nove ere samo znam da je pala velika debata izmedju antropologa,geo-fizicara,istoricara i arheologa tako da sam ustao i odsetao pre nego se pocnu hvatati za vratove :D i gusiti jedne druge

e sad ovde na pocetku teme cini mi se da je neko napisao da smo mi stvoreni genetskim inzenjeringom, ili ja nisam dovbro razumela ...sve u svemu ne kontam nista
dreamer :cmok2: hvala ali ipak cu morati da uzmem koji privatni cas da mi objasnis :cistinaocare:

Zavisi koji "mi".
Bela rasa je stvorena na svojoj planeti.
Zuta rasa je stvorena na Zemlji.
Crnci su stvoreni genetskim inzenjeringom.

jesi tu uopće svjestan što ti pričaš ? :eek:
Zvijezda je sačinjena od plazme koja nukleranom fuzijom stvara sopstvenu energiju. U samoj definiciji zvijezde je da je plinovita. to je jednako kao da si rekao da netko živi na Suncu, ono je naša zvijezda.
Kako je moguće da itko živi na nekoj zvijezdi ? Ajde ako uzmemo pretpostavku da mogu putovati, ako uzmemo za pretpostavku da netko i može živjeti na tim nemogućim uvjetima kako se mogu onda prilagoditi našim uvjetim i imati istu/sličnu fizionomoju kao mi ?
To je jednostavno nemoguće.

Ili si možda mislio na neki planet koji gravitira Sirijusu ?

Mislio sam da se podrazumeva da je "sa zvezde Ra", u stvari "sa planete koja kruzi oko zvezde Ra" (Sirijusa).
Naravno da je nemoguce ziveti NA zvezdi.
A ta planeta je imala orbitu izmedju dve zvezde sistema Sirijus.

Ni ti nisi u pravu !!! za 5.800 god.
Kako objasnjavas Indijski arheoloski iskopan (ostaci nekog grada nisam siguran kako se zove pa necu da lupam) imas na netu,star je 32.000 godina + od Japana do Bugarske (znaci ukljucuje sve zemlje i drzave od Japana do Bugarske) nadjeni neki ostaci gradova stari izmedju 7.000 godina pre nove ere i 14.000 pre nove ere.
Bas sam nedavno slusao ovde u Britaniji neka predavanja da su pogresili u navodjenju i procenama godina za nekih 6.000 i 9.000 god. pre nove ere samo znam da je pala velika debata izmedju antropologa,geo-fizicara,istoricara i arheologa tako da sam ustao i odsetao pre nego se pocnu hvatati za vratove :D i gusiti jedne druge

To su procene arheologa za koje je Zemlja stara 4,6 milijardi godina, a covek poceo da se odvaja od majmunolikog pretka pre oko 5 miliona godina.
Covek (zuta rasa) je stvoren na ovoj planeti u vreme koje se u Egiptu navodi kao "Zep Tepi" ("Prvo vreme").
Na to vreme ukazuje raspored piramida i sfinge na platou Gize.
To vreme je, priblizno, 10.500 godina pne., odnosno pre priblizno 12.500 godina.
Pre toga, nije bilo ljudi na ovoj planeti.
A ostataka tih gradjevina ima jako malo, zbog periodicnih katastrofa koje pogadjaju Zemlju.
Nesto je ostalo na platou Gize, nasto po Juznoj Americi, ostalo je duboko zatrpano pod Zemljom.

To su procene arheologa za koje je Zemlja stara 4,6 milijardi godina, a covek poceo da se odvaja od majmunolikog pretka pre oko 5 miliona godina.
Covek (zuta rasa) je stvoren na ovoj planeti u vreme koje se u Egiptu navodi kao "Zep Tepi" ("Prvo vreme").
Na to vreme ukazuje raspored piramida i sfinge na platou Gize.
To vreme je, priblizno, 10.500 godina pne., odnosno pre priblizno 12.500 godina.
Pre toga, nije bilo ljudi na ovoj planeti.
A ostataka tih gradjevina ima jako malo, zbog periodicnih katastrofa koje pogadjaju Zemlju.
Nesto je ostalo na platou Gize, nasto po Juznoj Americi, ostalo je duboko zatrpano pod Zemljom.

moram opet da te razocaram :) zajedno sa tom Darvinovom teorijom koja je pala u vodu zajedno sa svim tim njegovim majmunima.
Turska -Sanliurfa 1994 arheolozi iskopali vertikalne kamene ploce teske preko 200 tona visoke 12 metara i svaka ta ploca je isklesana sa zivotinjama,sisarima,pticama,kukcima,ribama,starost ovog iskopanog kamenja i postojbine datira 12.000 god. sto je starije od Egipta za 7.000 god. i od same Biblije i postanka sveta (po bibliji) citavih 4.000 god. dali su mu ime GOBI-TEPEJ
Indija 32.000 god. Dwarka-Dvarka stari grad Maha-Barata grad samog Krisne
ps. procackaj malo po netu, ako bas nemas nekoga da ti pojasni ili pomogne da se i sam uveris u tako nesto
pozzz

moram opet da te razocaram :) zajedno sa tom Darvinovom teorijom koja je pala u vodu zajedno sa svim tim njegovim majmunima.
Turska -Sanliurfa 1994 arheolozi iskopali vertikalne kamene ploce teske preko 200 tona visoke 12 metara i svaka ta ploca je isklesana sa zivotinjama,sisarima,pticama,kukcima,ribama,starost ovog iskopanog kamenja i postojbine datira 12.000 god. sto je starije od Egipta za 7.000 god. i od same Biblije i postanka sveta (po bibliji) citavih 4.000 god. dali su mu ime GOBI-TEPEJ
Indija 32.000 god. Dwarka-Dvarka stari grad Maha-Barata grad samog Krisne
ps. procackaj malo po netu, ako bas nemas nekoga da ti pojasni ili pomogne da se i sam uveris u tako nesto
pozzz

Nisi me razocarao.
Ove masivne kamene ploce su tipicne za drevnu civilizaciju Zemljana (rusevine Olatajtomboa, hramovi u Gizi, Sfinga,...).
Ako su stare 12.000 godina, onda se to uklapa u starost ljudske rase.

Ova PROCENA starosti grada u Indiji je sigurno pogresna.
Na osnovu cega je procenjena?

:)

i čisto me zanima kako su oni došli do nas (po tvom mišljenju) ? :)

U velikim svemirskim stanicama/gradovima (kao sto i pise u drevnim tekstovima) u obliku tockova, koji su svojim okretanjem stvarali vestacku silu teze za naselja, sume, livade,... koji su bili po obodu.
Jedino tako moze da se putuje izmedju zvezdanih sistema.

U velikim svemirskim stanicama/gradovima (kao sto i pise u drevnim tekstovima) u obliku tockova, koji su svojim okretanjem stvarali vestacku silu teze za naselja, sume, livade,... koji su bili po obodu.

meni to djeluje nekako primitivno.
Ako se putuje, to mora biti zbog napretka vrste u duhovnom smislu.

Nisi me razocarao.
Ove masivne kamene ploce su tipicne za drevnu civilizaciju Zemljana (rusevine Olatajtomboa, hramovi u Gizi, Sfinga,...).

Pa kako se uklapa u starost ljudske rase kada u Bibliji pise da je covek nastao pre 4.000 god. Adam i Eva + rajska basta (vrt).Kako kazu strucnjaci (da ih sada ne nabrajam) od arheologa do geologa,da se basta (vrt) nalazio na ravnici kroz koju su proticala reka,koja je bila sastavljena od 4 reke.Danas su ostale samo 3 a 4-ta je presusila.
Jos da dodam na ovo tvoje {{{{{ Ako su stare 12.000 godina, onda se to uklapa u starost ljudske rase.}}}} pa kako se uklapa i sto stalno spominjes Egipcane Gizu i Sfingu ??? kada ima dosta starijih postojbina i nastambina od Egipta,doduse ne tako dobro ocuvanih,ali to se i podrazumeva zasto su dobro ocuvani: Veliki komadi kamencuga i mladje vreme gradnje od vecine objekata od evrope,azije,australije i citave amerike. INDIJAAAAAAAAA !!!!!
Ne treba ici dalje od NAS SRBIJE tj. VINCA metalurgija pre 7.500 nisam siguran dali razumes METALURGIJA (obrada metala) a gde su pre toga stocari,lovci skupljaci ???
evo ti linka
Тренутак истине од 7500 година

Poslednja izmena:
Nisi me razocarao.

Kako su to pogresili u proceni???
Kada su isti strucnjaci (antropolozi,geolozi,istoricari,kriptoloziarheolozi,razno-razne privatne organizacije) koje su neovisne, procenjivali vecinu Indijskih hramova,svetilista i razno raznih nastambina i postojbina.
U svakom slucaju ako ne mozes da putujes i sam se uveris onda koliko vidim imas internet pa malo trazi + imas Discovery i History kanale pa skidaj dokumentarce i gledaj pa se uveri SAM
pozzz

Annunaki (THOSE WHO COME FROM THE HEAVEN) = ONI KOJI SU DOSLI IZ RAJA naravno da se zna gde je raj pa bio ti hriscanin,musliman ili bilo koje druge veroispovesti zna se gde je RAJ.
Ovo za annunaki-je je zapisano na glinenim plocicama iz Sumerije (SUMERIJCI)
Americki indijanci su stari koliko i zadnje otapanje leda (ledenog doba) cak su i oni zapisivali i klesali u kamenju i stenama o ZVEZDANOJ DECI ili ZVEZDANIM LJUDIMA
nego svi se uhvatili Egipta kao pijan plota (zato sto Egipat posecuje 7.000.000 ljudi godisnje) + zato sto korist od toga ima Britanija,Amerika,Nemacka,Francuska samo pogledaj ko sve kopa po tom Egiptu i sve ce ti biti jasno

Da u obliku tockova kao sto su DROPE iz Kine,nadjeno preko 700 kamenih okruglih diskova u jednoj pecini (ps.to isto imas na netu)

Back