Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
meni o ovim rasam nista nije jasno jel ima neko neki link gde je lepo objasnjeno ko je odakle dosao, i ko je koja rasa, neka tablea da li postoji? sto vise pokusavam da shvatim to me vise buni ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašt 36.000 a zašto 42.000 ? Slutim ovde neku astrologiju?
meni o ovim rasam nista nije jasno jel ima neko neki link gde je lepo objasnjeno ko je odakle dosao, i ko je koja rasa, neka tablea da li postoji? sto vise pokusavam da shvatim to me vise buni ...
e sad ovde na pocetku teme cini mi se da je neko napisao da smo mi stvoreni genetskim inzenjeringom, ili ja nisam dovbro razumela ...sve u svemu ne kontam nistaJedini dosljaci ovde su Rasi, bela rasa, bica koja su stigla sa zvezde Ra (danasnji Sirijus) pre oko 5.800 godina.
Originalani Zemljani - Hani - zuta rasa.
Adame - crna rasa, stvoreni naknadno od strane bele rase, genetskim inzenjeringom.
Nema vise.
Jedini dosljaci ovde su Rasi, bela rasa, bica koja su stigla sa zvezde Ra (danasnji Sirijus) pre oko 5.800 godina.
Originalani Zemljani - Hani - zuta rasa.
Adame - crna rasa, stvoreni naknadno od strane bele rase, genetskim inzenjeringom.
Nema vise.
a ti si star 8 godina,kad mozes da pises ovakve gluposti
Ti Anunakiji su stigli na ovu planetu pre oko 5.800 godina, a ne pre 500.000 godina.
Zamisli razvijenu civilizaciju koja (po Sicinu) kopa u rudnicima 100.000 godina, da bi se onda setila da napravi radnike koji bi je odmenili.
Za 100.000 godina bi takva civilizacija "pojela" (energetski) ceo Suncev sistem.
100.000 godina rada bez ikakvog napretka?
I onda jos 350.000 godina do Potopa?
Ali, kao sto rece neko... sve je podredjeno prici o evoluciji (milioni, milijarde, bilioni, trilioni godina)...
e sad ovde na pocetku teme cini mi se da je neko napisao da smo mi stvoreni genetskim inzenjeringom, ili ja nisam dovbro razumela ...sve u svemu ne kontam nista
dreamerhvala ali ipak cu morati da uzmem koji privatni cas da mi objasnis
![]()
jesi tu uopće svjestan što ti pričaš ?![]()
Zvijezda je sačinjena od plazme koja nukleranom fuzijom stvara sopstvenu energiju. U samoj definiciji zvijezde je da je plinovita. to je jednako kao da si rekao da netko živi na Suncu, ono je naša zvijezda.
Kako je moguće da itko živi na nekoj zvijezdi ? Ajde ako uzmemo pretpostavku da mogu putovati, ako uzmemo za pretpostavku da netko i može živjeti na tim nemogućim uvjetima kako se mogu onda prilagoditi našim uvjetim i imati istu/sličnu fizionomoju kao mi ?
To je jednostavno nemoguće.
Ili si možda mislio na neki planet koji gravitira Sirijusu ?
Ni ti nisi u pravu !!! za 5.800 god.
Kako objasnjavas Indijski arheoloski iskopan (ostaci nekog grada nisam siguran kako se zove pa necu da lupam) imas na netu,star je 32.000 godina + od Japana do Bugarske (znaci ukljucuje sve zemlje i drzave od Japana do Bugarske) nadjeni neki ostaci gradova stari izmedju 7.000 godina pre nove ere i 14.000 pre nove ere.
Bas sam nedavno slusao ovde u Britaniji neka predavanja da su pogresili u navodjenju i procenama godina za nekih 6.000 i 9.000 god. pre nove ere samo znam da je pala velika debata izmedju antropologa,geo-fizicara,istoricara i arheologa tako da sam ustao i odsetao pre nego se pocnu hvatati za vratovei gusiti jedne druge
To su procene arheologa za koje je Zemlja stara 4,6 milijardi godina, a covek poceo da se odvaja od majmunolikog pretka pre oko 5 miliona godina.
Covek (zuta rasa) je stvoren na ovoj planeti u vreme koje se u Egiptu navodi kao "Zep Tepi" ("Prvo vreme").
Na to vreme ukazuje raspored piramida i sfinge na platou Gize.
To vreme je, priblizno, 10.500 godina pne., odnosno pre priblizno 12.500 godina.
Pre toga, nije bilo ljudi na ovoj planeti.
A ostataka tih gradjevina ima jako malo, zbog periodicnih katastrofa koje pogadjaju Zemlju.
Nesto je ostalo na platou Gize, nasto po Juznoj Americi, ostalo je duboko zatrpano pod Zemljom.
moram opet da te razocaramzajedno sa tom Darvinovom teorijom koja je pala u vodu zajedno sa svim tim njegovim majmunima.
Turska -Sanliurfa 1994 arheolozi iskopali vertikalne kamene ploce teske preko 200 tona visoke 12 metara i svaka ta ploca je isklesana sa zivotinjama,sisarima,pticama,kukcima,ribama,starost ovog iskopanog kamenja i postojbine datira 12.000 god. sto je starije od Egipta za 7.000 god. i od same Biblije i postanka sveta (po bibliji) citavih 4.000 god. dali su mu ime GOBI-TEPEJ
Indija 32.000 god. Dwarka-Dvarka stari grad Maha-Barata grad samog Krisne
ps. procackaj malo po netu, ako bas nemas nekoga da ti pojasni ili pomogne da se i sam uveris u tako nesto
pozzz
evo ....... teorija po Dejvid Ajku i S. Swerdlovu i I Anticu. http://www.ivantic.net/Moje_knjige/IstorijaGalaksijeZemljeICoveka.pdf
![]()
![]()
![]()
Mislio sam da se podrazumeva da je "sa zvezde Ra", u stvari "sa planete koja kruzi oko zvezde Ra" (Sirijusa).
Naravno da je nemoguce ziveti NA zvezdi.
A ta planeta je imala orbitu izmedju dve zvezde sistema Sirijus.
i čisto me zanima kako su oni došli do nas (po tvom mišljenju) ?![]()
U velikim svemirskim stanicama/gradovima (kao sto i pise u drevnim tekstovima) u obliku tockova, koji su svojim okretanjem stvarali vestacku silu teze za naselja, sume, livade,... koji su bili po obodu.
Jedino tako moze da se putuje izmedju zvezdanih sistema.
meni to djeluje nekako primitivno.
Ako se putuje, to mora biti zbog napretka vrste u duhovnom smislu.
Nisi me razocarao.
Ove masivne kamene ploce su tipicne za drevnu civilizaciju Zemljana (rusevine Olatajtomboa, hramovi u Gizi, Sfinga,...).
Ako su stare 12.000 godina, onda se to uklapa u starost ljudske rase.
Ova PROCENA starosti grada u Indiji je sigurno pogresna.
Na osnovu cega je procenjena?
Nisi me razocarao.
Ove masivne kamene ploce su tipicne za drevnu civilizaciju Zemljana (rusevine Olatajtomboa, hramovi u Gizi, Sfinga,...).
Ako su stare 12.000 godina, onda se to uklapa u starost ljudske rase.
Ova PROCENA starosti grada u Indiji je sigurno pogresna.
Na osnovu cega je procenjena?
U velikim svemirskim stanicama/gradovima (kao sto i pise u drevnim tekstovima) u obliku tockova, koji su svojim okretanjem stvarali vestacku silu teze za naselja, sume, livade,... koji su bili po obodu.
Jedino tako moze da se putuje izmedju zvezdanih sistema.