Pun mesecJa nisam .Imam pundravce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pun mesecJa nisam .Imam pundravce.
Zato i nisi mirnaAli ja volim pun mesec.

E sad nista ne razumem...

U principu nisam lose. Malo napeta zbog ovog punog meseca. Vruce mi nenormalno ceo dan. Cak i sad. A napolju je bas fino, svezije.Kako si sada.?
Vreme je katastrofa danas bilo.
Jel to dobro ili lose?Ali smirili su mi se pundravci donekle.

Jel to dobro ili lose?
E, onda ok. Gde su nam drugari?Dobro .Inace ne bih mogla da spavam , nego bih se vrzmala napolju ko ludak.
pa ok je, imao sam prethodnih dana neke blage simptome pa sam za svaki slucaj radio krv, krvna slika ok i negativan sam na antitelaKako je Anthony?
vojna bolnicaGde si radio antitela?
A sto si radio antitela ako si imao simptome? Sto nisi radio test na virus?vojna bolnica
Jesi platio tj koliko?vojna bolnica
pa otišo sam ja u kovid ambulantu i oni su mi samo odradili krvnu sliku, rekli da je ok i da se pripazim, a onda sam ja na svoju inicijativu odradio brzi test na antitela i on je bio negativan, planiram da ga ponovim u petak... cena je 1200 rsdA sto si radio antitela ako si imao simptome? Sto nisi radio test na virus?
Cekaj, samo ti odradili krvnu sliku? Obicnu krvnu sliku? Ne kompletnu bihemiju? I na osnovu toga ti rekli ok si?pa otišo sam ja u kovid ambulantu i oni su mi samo odradili krvnu sliku, rekli da je ok i da se pripazim, a onda sam ja na svoju inicijativu odradio brzi test na antitela i on je bio negativan, planiram da ga ponovim u petak... cena je 1200 rsd
A sto planiras da ponovis?pa otišo sam ja u kovid ambulantu i oni su mi samo odradili krvnu sliku, rekli da je ok i da se pripazim, a onda sam ja na svoju inicijativu odradio brzi test na antitela i on je bio negativan, planiram da ga ponovim u petak... cena je 1200 rsd
verovatno pod fazon nije ti nista, ima mnogo gorihCekaj, samo ti odradili krvnu sliku? Obicnu krvnu sliku? Ne kompletnu bihemiju? I na osnovu toga ti rekli ok si?
pa za svaki slucaj, jer jedino sto i dalje imam od sipmtoma je da nemam čulo mirisaA sto planiras da ponovis?