Anksioznost

Pozdrav društvo samo da vam se javim da sam prije tri dana bio na onom putu i proslo je bolje nego što sam očekivao,a zato kod kuće ubi me ovo vreme užas.. Kod nas u bijeljini je čitava bolnica(doktori) zaraženi tako da ne idem ko zna do kada na preglede... Kako ste vi? Kako utiče na vas ova promjena vremena
Ja sam relativno ok. Vreme mi ne smeta preterano. Bravo za put! Jesi li poceo da pijes lekove koje si dobio?

Ja ne znam nikoga na Novom Beogradu. A i sama sam promenila par dok nisam nasla koji mi odgovara. Zavisi sta te muci, pa shodno tome trazis terapeuta.
Depresija i anksioznost, ma ne mora da bude na Novom Beogradu, nego nemam pojma ni odakle da krenem i gde da nadjem nekog. Najvise bi mi odgovarala preporuka, mogu ja da ukucam na guglu i odem kod prvog koji mi iskoci ali sta znam

Depresija i anksioznost, ma ne mora da bude na Novom Beogradu, nego nemam pojma ni odakle da krenem i gde da nadjem nekog. Najvise bi mi odgovarala preporuka, mogu ja da ukucam na guglu i odem kod prvog koji mi iskoci ali sta znam
Ja jedino mogu da ti preporucim mog terapeuta. Ali ona je na Dedinju. Mada, ja sam isla i kod psihologa u dom zdravlja i bila sam prezadovoljna. Bas mi je pomogla. Mislim da bih i dalje isla kod nje da nije ovog virusa. Zena ne radi nigde privatno.

Ја сам годинама пио ксанакс или ксалол. Задњих пет месеци сам прешао на комбинацију сероксата и ривотрила и имам утисак да ми је дупло боље него када сам пио лату и ксалол.

Ја сам у периоду 1998 - 2006. пио антидепресив АМИЗОЛ и ксанакс. То је била комбинација "Јеббе кеву". Као да те маљ рокно у главу. Седам дана не устајеш из кревета од спавања. Само устанеш да пишаш и да пијеш воде.

Back