Dmxmacano
Obećava
- Poruka
- 92
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su nalazi krvi jutros što sam radio
Taj povisen holesterol samo je malo povisen, nije to razlog za brigu, a da se smanjuje moze samo teskim lekovima
koji vise stete nego sto koriste.
Trebalo bi da pitas lekara za to poviseno gvozdje, to nije u redu, a mozda imas za to neke genetske predispozicije.
Najbolje bi bilo da uporedis neku stariju analizu sa ovom i da vidis da li je i ranije bilo tako.
[/QUOTE
Ja ne vidim sta ti je ovo, ali tumor markeri su ti ok.
Kako je uopste smeo da radi ako je bilo sumnje da ima koronu? Strasno.Ma Suti danas sam odložio put za ponedeljak pošto notari ne radi...Odradim danas nalaze krvi ajde reko i tumor markere... zakazem se kod neurologa u 15h,zovu me da dodjem dolazim na pult kaže prva vrata desno.. ulazim U ordinaciju doktor kaže sjedi,čačka telefon odjednom ga neko zove doktor govori ma nije istina.. Ja slušam kad kaže ne seri da sam pozitivan ja kao iz topa jel korona kaže jeste idem ja hahhahahah
**** bi mu ja mater,da me zarazi,Ma Suti danas sam odložio put za ponedeljak pošto notari ne radi...Odradim danas nalaze krvi ajde reko i tumor markere... zakazem se kod neurologa u 15h,zovu me da dodjem dolazim na pult kaže prva vrata desno.. ulazim U ordinaciju doktor kaže sjedi,čačka telefon odjednom ga neko zove doktor govori ma nije istina.. Ja slušam kad kaže ne seri da sam pozitivan ja kao iz topa jel korona kaže jeste idem ja hahhahahah
Sta znaci poviseno gvozdje?Taj povisen holesterol samo je malo povisen, nije to razlog za brigu, a da se smanjuje moze samo teskim lekovima
koji vise stete nego sto koriste.
Trebalo bi da pitas lekara za to poviseno gvozdje, to nije u redu, a mozda imas za to neke genetske predispozicije.
Najbolje bi bilo da uporedis neku stariju analizu sa ovom i da vidis da li je i ranije bilo tako.
To pocni da pijesA ovo od psihijatra
A zašto radiš tumor markere?Ma Suti danas sam odložio put za ponedeljak pošto notari ne radi...Odradim danas nalaze krvi ajde reko i tumor markere... zakazem se kod neurologa u 15h,zovu me da dodjem dolazim na pult kaže prva vrata desno.. ulazim U ordinaciju doktor kaže sjedi,čačka telefon odjednom ga neko zove doktor govori ma nije istina.. Ja slušam kad kaže ne seri da sam pozitivan ja kao iz topa jel korona kaže jeste idem ja hahhahahah
Ja sam mirna. Zacudjujuce mirna. A pun mesec nocas. Tj pred jutro.Vazi li ovo?Hahahaha....Ja nisam cak ni mirna.