Danas posebnoUzas jedan .Ovo vreme nije normalno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas posebnoUzas jedan .Ovo vreme nije normalno...
Jesi li disala?Vrtelo mi se malopre u glavi, htedoh da se srusim. Unakazi me ovo vreme danas.Vi Djuro kako te danas?

Što je najgore bio sam u sarajevu pre 3 mjeseca sve ok proslo,ali samo kad idem frka mi,a kad se vraćam ladovinaA vozi sestra , dakle?
Ceo dan disemJesi li disala?
![]()
![]()
Da.Katastrofa....Izgleda da mu DR Lupas uliva najvece poverenje...Danas posebno
Pa zato sto se rasteretis jer si zavrsio sta si imao i ides kuciŠto je najgore bio sam u sarajevu pre 3 mjeseca sve ok proslo,ali samo kad idem frka mi,a kad se vraćam ladovina
Kad me sutra ovaj advokat nazove odma kaže kreni sad ne znam ni tačno vremeSlobodno,u koliko kreces?
Vozi celo vreme u rikverc.Što je najgore bio sam u sarajevu pre 3 mjeseca sve ok proslo,ali samo kad idem frka mi,a kad se vraćam ladovina
E baš tako... Još sam na poslu unapređen kao supervizor i to me malo poremetilo jednom recu osjećam se nekad da sve napustim i samo da na najbezbolniji način rešim se mukeVozi celo vreme u rikverc.
I sta si time dobio?E baš tako... Još sam na poslu unapređen kao supervizor i to me malo poremetilo jednom recu osjećam se nekad da sve napustim i samo da na najbezbolniji način rešim se muke
Ma opici muziku,svadjaj se sa sestrom i za cas si u Sarajevu,pojedi cevape i baklave na Bas CarsijiKad me sutra ovaj advokat nazove odma kaže kreni sad ne znam ni tačno vreme
Hahahaha.....I sta si time dobio?
Da skratimo muke svojim tako mi je više dosta samog sebeI sta si time dobio?
Ozbiljno? Jel imas decu?Da skratimo muke svojim tako mi je više dosta samog sebe
Aj ne lupaj,obican panicni poremecaj,to svakog zadesi,budi musko,popi nesto za smirenje i odspavaj,sutra pre puta pravo kod psihologa(vec treci put ti govorim)Da skratimo muke svojim tako mi je više dosta samog sebe
Da Relja 4 godine i Una 6 mjeseciOzbiljno? Jel imas decu?
Nije me još zvao moram otići danas dok ne radim kod psihologaAj ne lupaj,obican panicni poremecaj,to svakog zadesi,budi musko,popi nesto za smirenje i odspavaj,sutra pre puta pravo kod psihologa(vec treci put ti govorim)
Danas čekam ove rezultate čak sam stavio i tumor markere pluća
Da skratimo muke svojim tako mi je više dosta samog sebe
Znaci bitniji si ti nego oni?Da Relja 4 godine i Una 6 mjeseci
Idi. To si trebao prvo da uradis.Nije me još zvao moram otići danas dok ne radim kod psihologa
Dodje ludi trenutakZnaci bitniji si ti nego oni?
Gledaj da ti ne dolazi. Ima se za sta ziveti i boriti.Dodje ludi trenutak