Pun mesecJa nisam .Imam pundravce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pun mesecJa nisam .Imam pundravce.
Zato i nisi mirnaAli ja volim pun mesec.
E sad nista ne razumem...
U principu nisam lose. Malo napeta zbog ovog punog meseca. Vruce mi nenormalno ceo dan. Cak i sad. A napolju je bas fino, svezije.Kako si sada.?
Vreme je katastrofa danas bilo.
Jel to dobro ili lose?Ali smirili su mi se pundravci donekle.
Jel to dobro ili lose?![]()
E, onda ok. Gde su nam drugari?Dobro .Inace ne bih mogla da spavam , nego bih se vrzmala napolju ko ludak.
pa ok je, imao sam prethodnih dana neke blage simptome pa sam za svaki slucaj radio krv, krvna slika ok i negativan sam na antitelaKako je Anthony?
vojna bolnicaGde si radio antitela?
A sto si radio antitela ako si imao simptome? Sto nisi radio test na virus?vojna bolnica
Jesi platio tj koliko?vojna bolnica
pa otišo sam ja u kovid ambulantu i oni su mi samo odradili krvnu sliku, rekli da je ok i da se pripazim, a onda sam ja na svoju inicijativu odradio brzi test na antitela i on je bio negativan, planiram da ga ponovim u petak... cena je 1200 rsdA sto si radio antitela ako si imao simptome? Sto nisi radio test na virus?
Cekaj, samo ti odradili krvnu sliku? Obicnu krvnu sliku? Ne kompletnu bihemiju? I na osnovu toga ti rekli ok si?pa otišo sam ja u kovid ambulantu i oni su mi samo odradili krvnu sliku, rekli da je ok i da se pripazim, a onda sam ja na svoju inicijativu odradio brzi test na antitela i on je bio negativan, planiram da ga ponovim u petak... cena je 1200 rsd
A sto planiras da ponovis?pa otišo sam ja u kovid ambulantu i oni su mi samo odradili krvnu sliku, rekli da je ok i da se pripazim, a onda sam ja na svoju inicijativu odradio brzi test na antitela i on je bio negativan, planiram da ga ponovim u petak... cena je 1200 rsd
verovatno pod fazon nije ti nista, ima mnogo gorihCekaj, samo ti odradili krvnu sliku? Obicnu krvnu sliku? Ne kompletnu bihemiju? I na osnovu toga ti rekli ok si?
pa za svaki slucaj, jer jedino sto i dalje imam od sipmtoma je da nemam čulo mirisaA sto planiras da ponovis?