Ti lako zvuci na papiru, u realnosti je mnogo teze, a u slucaju da ova devojka ima nekih vecih problema ili poremecaja onda to mora resiti prvo, a cini mi se da je to ovde slucaj, a verovatno okolina to ne razume sto dodatno otezava slucaj.
Sto se porodice tice, ne poznajemo situaciju- moguce da bi van porodice bila u goroj situaciji.
Ne mora da znači, meni ne deluje da je u tako katastrofalnom stanju, normalno rezonuje, da je u totalnom raspadu drugačije bi prezentovala probleme.
Nakupilo se tu svega, osećaj beskorisnosti, nezadovoljstvo izgledom što je nekoliko puta spomenula, višak slobodnog vremena i automatski sukob sa roditeljem.
Nijednom roditelju nije drago da mu dete propada na njegove oči, kod njih se manifestuje kroz svađe i viku.
Ne zaboravimo i onu:
" Dokon um je djavolje igralište ",
Pa na šta u običnim okolnostima ne bi ni obratila pažnju, sada joj je ogroman problem.
Mora sebe da natera, silom - silom ali mora da traži posao, to joj je jedini izlaz, a uz to neka se javi u Palmotićevu, zašto da ne.
Jedno ne potire drugo.
Ili će šta?
Dokle ovako da se vrti u krug?
Samo sebi pravi sve veći i veći problem, a tek onda nema izlaza.
Čini mi se da je neko spomenuo privatnog terapeuta?
To puno košta, da li može to finansijski da isprati budući da je nezaposlena ili kako drugačije?
To nisu beznačajne stvari, nebitne.