Anketa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е управо то ови лешинари покушавају да наметну.
Моја је приватна ствар кога ћу да волим, кога нећу...коцкасти ми сигурно нису драги али не мрзим никога јер да мрзим био бих спреман и да убијем, а на таква злодела нисам спреман.
Само им не желим ништа добро, волио бих да им се држава распадне, презадужи, пропадне...

Osećanje prema njima teško da bih mogao definisati kao mržnju.
Više je to neko gađenje.

Mrzim PAJSERE; budale koje ne znaju ovo :

Ti imaš pravo da ne voliš komšiju, tatu, mamu, brata, sestru, ženu, druga, drugaricu...ali ne i jedan ceo tudji narod.
Je l' ti jasno ?
Znaš li razliku između "ne voleti" i "mrzeti"?

Po svemu što pišeš imam utisak da najviše mrziš sebe.

Mrzim PAJSERE; budale koje ne znaju ovo :

Ti imaš pravo da ne voliš komšiju, tatu, mamu, brata, sestru, ženu, druga, drugaricu...ali ne i jedan ceo tudji narod.
Je l' ti jasno ?

Слушај фрајерчино,
де си бијо са тим твојим анкетама док су твоји пријатељи упражњавали милосрдну акцију?
Де су ти онда била му*а, да се кур*иш питањима о љубави и мржњи према неким народима?
Док гу гласници слободе и права иживљавали над ЦЕЛИМ ЈЕДНИМ народом, због ЈЕДНОГ човека како волите да се*те?

U biti i jeste naša deca.
Samo vas je onah Vatikan izopačio i okrenuo protiv roditelja.
Нека врста изрода...у сваком случају, никада више са њима, боље и са Турцима него са њима, Турци (при том мислим на праве Турке) бар некада поштују договоре и споразуме и за какав-такав ред знају.

Нека врста изрода...у сваком случају, никада више са њима, боље и са Турцима него са њима, Турци (при том мислим на праве Турке) бар некада поштују договоре и споразуме и за какав-такав ред знају.

Đe nađe Turke:hahaha::hahaha:

Bez obzira kakvi su, svakako su su na evolucionom stepenu bliže ljudskom biću od kockastih krapinskih praljudi.:eek:

Дакле управо вако,
пошто је очигледно да не постоји валидан линк нити је постављач у могућности да га постави предлажем затварање.
Образложење,
дотични је отворио тему о некој анкети из неке емисије и написао неке по њему релевантне податке.
Пошто нисмо у могућности да установимо валидност исте нити се зна број, националности ни страначка припадност као ни број или старост анкетираних сматрам тему чисто провокацијом са тендецијом изазивања верске, националне и сваке друге нетпељивости.
На основу написаног образложења захтевам да се приступи горе наведеном затварању, јер тема није у сукладности са правилником демокрацијског форума.
Хвала.

Слушај фрајерчино,
де си бијо са тим твојим анкетама док су твоји пријатељи упражњавали милосрдну акцију?
Де су ти онда била му*а, да се кур*иш питањима о љубави и мржњи према неким народима?
Док гу гласници слободе и права иживљавали над ЦЕЛИМ ЈЕДНИМ народом, због ЈЕДНОГ човека како волите да се*те?

Kakve njegove ankete, pa diskutovano je o njoj veceras kod Olje Kovacevic...i meni je zanimljivo sto nasem narodu manje bodu oci svi ti agresori od par gay nevinih poljubaca na ulici...:(

Malo je off,ali posto je anketa vezana za okruzenje,a komsijsko okruzenje najvise netrpeljivosti pokazuje prema Cveti,patuljastoj pudli,zasto ne znam ali iz toga zakljucujem da su netrpeljivi prema svim navedenim kategorijama,u anketi.

Kakve njegove ankete, pa diskutovano je o njoj veceras kod Olje Kovacevic...i meni je zanimljivo sto nasem narodu manje bodu oci svi ti agresori od par gay nevinih poljubaca na ulici...:(

Vidiš li da ljudi nisu pročitali uvodni post, no baljezgaju i pored toga ...evo sa ove lenje bube kako sam počeo tekst:

Anketu koju sam preuzeo sa RTS1

Pitanje:

Koju netrpeljivost vaša okolina pokazuje:

Oko 47 % mržnja uperena je prema homosexualcima.
Oko 17 posto mrzi Albance>>>
Oko 11 % Rome>>>
Oko 9 % Hrvate>>>>
Oko 7 % Bošnjake>>>
Oko 6 % Izbeglice>>>
Oko 2 % Madjare>>>

P.S. Ima li spasa ovakvom narodu iz ankete ?

Malo je off,ali posto je anketa vezana za okruzenje,a komsijsko okruzenje najvise netrpeljivosti pokazuje prema Cveti,patuljastoj pudli,zasto ne znam ali iz toga zakljucujem da su netrpeljivi prema svim navedenim kategorijama,u anketi.

...ako je malteska u pitanju uopste se ne cudim, tim dzukcima treba uvezati jezik u leptir masnu...nesnosni su...au govor mrznje iz mene se ote...:mrgreen:

Многопоштована господична,
знам да често игноришете моја питања и избегавате одговоре, ал ајд да Вам кажем,
То што се неко јавио у некој емисији реко да се зове Жико или Перо и изјавио да мрзи мађаре или педере, за мене је смешно.
Верујуем и за сав нормалан свет који мисли својим главом.Једноставно то није начин нити валидан документ да би се неко напао, прозивао или осуђивао.
Друга је ствар што се вама свиђају одговори па покушавате то натурити и другима.
Уживајте са постављачем, те осталима који мисле као Ви, али на Вашу жалост то са истином апсолутно никакве везе нема.:bye:

Многопоштована господична,
знам да често игноришете моја питања и избегавате одговоре, ал ајд да Вам кажем,
То што се неко јавио у некој емисији реко да се зове Жико или Перо и изјавио да мрзи мађаре или педере, за мене је смешно.
Верујуем и за сав нормалан свет који мисли својим главом.Једноставно то није начин нити валидан документ да би се неко напао, прозивао или осуђивао.
Друга је ствар што се вама свиђају одговори па покушавате то натурити и другима.
Уживајте са постављачем, те осталима који мисле као Ви, али на Вашу жалост то са истином апсолутно никакве везе нема.:bye:

Nisam nikada izbegavala, bar ne znam da jesam, ako jesam izvinjavam se:rumenko:

Moje poznavanje socioloskog pristupa u pravljenju ankete je zbilja oskudno ali koliko sam upucena upotrebljava se metoda slucajnog uzorka dok broj anketiranih ne sme biti mali i mora obuhvatati razlicite socijalne slojeve...mozda neko ume bolje da objasni od mene, nisam vicna svakako...

Anketa je inace posledica medijskog trenda i sigurna sam da se menja u skladu sa trenutnim drustvenim prioritetima. Na zalost, narod je nevest u rasclanjivanju vaznog od nevaznog pa se svaka gay tema rasproda ocas posla u svim sferama drustva...evo, mozemo se kladiti, ako zelim da otvorim temu na forumu o NATO zlocinima dobicu u vrh glave par strana a ako bih lepo formulisala temu o pe...rima ubila bih sto strana kao nista, sto je inace dokazano na forumu vise puta.. Ukoliko bi Hrvati postali po nekom osnovu hit u narodu koji se napada i zdusno brani svakako bi se oni nasli na prvom mestu u pomenutoj anketi, o njima bi se otvarale teme, oni bi iskakali iz pro i cons prica u kaficima, zbog njih bi se svrljali grafiti....mene to ne brine ali me brine grafit koji sam pre par dana procitala, nova zgrada, lepo ofarbana a na njoj citkim, cirilicnim slovima pise - Rasni identitet, zastitimo ga, SMRT Ciganima...niko ne legne u Kafkinom stilu kao hetero a probudi se kao homo tako da meni moda homosexualaca ne smeta, zapravo nalazim da je smesna ali mi itekako smeta sovinizam koji me opominje da medju nama zive ljudi koji zele smrt sugradjanima koji nam nikada nikakvu stetu nisu naneli.

Vidiš li da ljudi nisu pročitali uvodni post, no baljezgaju i pored toga ...evo sa ove lenje bube kako sam počeo tekst:

Anketu koju sam preuzeo sa RTS1

Pitanje:

Koju netrpeljivost vaša okolina pokazuje:

Oko 47 % mržnja uperena je prema homosexualcima.
Oko 17 posto mrzi Albance>>>
Oko 11 % Rome>>>
Oko 9 % Hrvate>>>>
Oko 7 % Bošnjake>>>
Oko 6 % Izbeglice>>>
Oko 2 % Madjare>>>

P.S. Ima li spasa ovakvom narodu iz ankete ?
Ali si odbio da odgovoriš na moja pitanja o toj tvojoj anketi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back