Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.307
Neki su upravo zbog toga i isforsirali da se zatraži raspisivanje izbora.
Već pišu po tviterima tutorijale kako sakriti ličnu kartu svojoj babi na dan izbora i misle da mi u udbi to ne vidimo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki su upravo zbog toga i isforsirali da se zatraži raspisivanje izbora.
Vucic je narucio istrazivanje o rejtingu. Naravno ko placa ima uvek ulepsane rezultate,medjutim ni to mu se ne dopads. Sada je SNS na manje od 35%,SPS oko 3%. Opozicije nema,svi su za studente. Oko 60%.cak i ranije neopredeljeni,beli listici.
Nije ali je saopsteno clanstvu ,od kojih sam saznao. To znaci da ce opet morati da se cimaju skoro svako poslepodne,da animiraju glasace. Pitaj svog kordinatora kako stojite.Da..
.. i onda kad je video istraživanje koje je naručio, odmah je tebi poslao faksom dokument tog istraživanja overen kod notara.
Nije ali je saopsteno clanstvu ,od kojih sam saznao. To znaci da ce opet morati da se cimaju skoro svako poslepodne,da animiraju glasace. Pitaj svog kordinatora kako stojite.
Ништа од оног предсједниковог "добићете изборе кад год хоћете"?Stojimo sasvim dobro ali u stanju blokada i histerije nema izbora.
Izbori na kojima bi studenti i zborovi divljali po glasačkim mestima, pravili haose, sakrivali svojim babama i dedama lične karte na dan izbora, neće biti održani.
Ништа од оног предсједниковог "добићете изборе кад год хоћете"?
Predsjednik je rekao da će biti izbori kad god "oni" hoće. Valjda je čovjek od riječi. Šta ti misliš?Pa nuđeni su više puta do 15. marta i odbijeni su.
Onda je Đorđe Vukadinović obelodanio svoju anketu u kojoj je 35% za Vučiča a 41% protiv njega (ne za ovog ili onog).
Pa se studenti napalili i sad hoće izbore..
Može ali kad prekinu blokade i unormale se.
U takvim uslovima ne može.
Predsjednik je rekao da će biti izbori kad god "oni" hoće. Valjda je čovjek od riječi. Šta ti misliš?
Studenti su pokušali da na takav način ostvare ispunjenje zahtjeva, ali očito da nije išlo jer je vlast odgovorila represijom pa je došlo do promjene plana. Vidiš da traže izbore što je normalna pojava u demokratskoj državi.Studenti su rekli mi nećemo nikakve izbore i ne zanima nas politika. Valjda su ljudi od reči, šta ti misliš?
Jesu, kad su to rekli, nisu hteli. Sad kažu da oće, znači oće.Studenti su rekli mi nećemo nikakve izbore i ne zanima nas politika. Valjda su ljudi od reči, šta ti misliš?
Studenti su pokušali da na takav način ostvare ispunjenje zahtjeva, ali očito da nije išlo jer je vlast odgovorila represijom pa je došlo do promjene plana. Vidiš da traže izbore što je normalna pojava u demokratskoj državi.
Jesu, kad su to rekli, nisu hteli. Sad kažu da oće, znači oće.
Očito da im nije bilo bitno da dođu na vlast, već da institucije rade svoj posao.Vučić je pokušao na način nuđenja izbora da se dođe do ispinjenja zahteva, tako što bi im pružio šansu da dođu na vlast, pa ispune sami sebi te zahteve ali oni nisu hteli izbore kao normalnu pojavu u demokratskoj državi.
On je rekao "Uvek im nudim izbore". A kod "uvek" nema tada-sada. Osim kod njega, ali ko ga šiša. Izbori su u njegovom interesu. Garantuju mu miran odlazak.E pa i on je tada hteo sada neće..![]()
Očito da im nije bilo bitno da dođu na vlast, već da institucije rade svoj posao.
Pa dobro, ali onda svi znamo da se vlast plaši izbora što je ipak tektonska promjena u odnosu na ranije kada su sve krize rješavali upravo izborima.Pa evo sada institucije rade svoj posao.
Kažu biće izbora 2027-me.
On je rekao "Uvek im nudim izbore". A kod "uvek" nema tada-sada. Osim kod njega, ali ko ga šiša. Izbori su u njegovom interesu. Garantuju mu miran odlazak.
Pa dobro, ali onda svi znamo da se vlast plaši izbora što je ipak tektonska promjena u odnosu na ranije kada su sve krize rješavali upravo izborima.
Aha možeš misliti.Ne.
Plaše se da ne pravite haose po glasačkim mestima.
U takvom stanju nema izbora.
Prekinite blokade pa da popričate sa nadležnom institucijom oko raspisivanja izbora.
Ne možemo doveka, rekao sam primenjujući dokazanu Bakićevu logiku kuda vas vodi vaše ponašanje. To će se pre ili kasnije desiti, bolje vam je da se spasavate izborima.A oni su rekli "nas ne zanima politika". A kod "nas ne zanima politika" nema tada-sada.
Možemo tako do sutra..![]()
Ne možemo doveka, rekao sam primenjujući dokazanu Bakićevu logiku kuda vas vodi vaše ponašanje. To će se pre ili kasnije desiti, bolje vam je da se spasavate izborima.
Mislio je i Terzić da može, pa sad ne sme da se prošeta gradom ni sa telohraniteljima.Možemo, možemo.
Videćeš kako možemo..![]()
Mislio je i Terzić da može, pa sad ne sme da se prošeta gradom ni sa telohraniteljima.![]()
Da, njena epizoda najbolje objašnjava situaciju...Mislila je i Mila Pajić da može, pa sad ne sme ni da pogleda u pravcu Srbije..![]()
Gde mozes,imas 70 god kao i 80% Vuciceve stranke. Prolazi vase,igraj se sa unucima ,niste vise da vodite drzavu.Dolaze mladi.Možemo, možemo.
Videćeš kako možemo..![]()