ANKETA - KADA BI SE DANAS ODRŽALI IZBORI ZA KOGA BI GLASALI ?

Da su danas izbori, za koga bi ste glasali ?

• Srpska radikalna stranka - Prof. Dr. Vojislav Šešelj

• Srpska napredna stranka (koalicija)- Tomislav Nikolić

• Demokratska stranka - Boris Tadić

• Demokratska stranka Srbije - Dr Vojislav Koštunica

• SPS - PUPS- JS - Ivica Dačić

• Dveri Srpske

• Srpski narodni pokret 1389

• Slobodna Srbija - Jovan I. Deretić

• Srpska demokratska stranka - Slobodan Komazec

• Liberalno demokratska partija - Čedomir Jovanović

• Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak

• Komunistička partija - Joška Broz

• Socijaldemokratska partija Srbije - Rasim Ljajić

• Neko drugi

• Neću izaći na izbore

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SPS - PUPS- JS

Без Ивице Дачића као носиоца листе.
П У П С је Партија чији сте Ви, који читате овај коментар, подмладак,
То је Партија која има гласаче али нема пара за предизборне кампање. А и не треба јој нека нарочита кампања, има нас 1,6 милиона,
То је Партија која никада неће извести било какву револуцију,
То је Партија која се не гура да пошто-пото буде перјаница у вођењу државе али ће увек искуством помоћи држави да нормално функционише,
То је Партија која у свом Програму има задатак да се бори, пре свега за нормалан и достојан статус пензионера а такође и да штити интересе социјално угрожених грађана, инвалида, бораца, назапослених лица, прогнаних и избеглих лица, отпуштених радника, и многе друге социјално угрожене слојеве становништва.
Ако ми не верујете на написаном, бар поверујте да ћете кад-тад бити пензионер, а ПУПС је пензионерска Партија.

Poslednja izmena:
Nikad više u životu neću izaći na izbore da glasam po cenu života i niko me nikad neće naterati na to!

Мали, а како мислиш да се изведу промене ако већина размишља као ти!? Револуција не долази у обзир, јер ту тече крв и гасе се животи. Значи само излазак на изборе и гласање за неку другу опцију у коју имаш поверење.
То твоје ,,Nikad više u životu neću izaći na izbore'' звучи некако испразно!

Мали, а како мислиш да се изведу промене ако већина размишља као ти!? Револуција не долази у обзир, јер ту тече крв и гасе се животи. Значи само излазак на изборе и гласање за неку другу опцију у коју имаш поверење.

Preporučujem isto i tebi da uradiš, nije isprazno - nego najpametnije, glasao sam ranije. Promena nečega izborima ne može da bude jer su svi trenutni političari u Srbiji isti i kad se ugase kamere u skupštini oni se svi izgrle i odu kući najbogatijim automobilima. Ja od toga neću hraniti decu i ako glasam i ako ne glasam.

SPS - PUPS- JS

Без Ивице Дачића као носиоца листе.
П У П С је Партија чији сте Ви, који читате овај коментар, подмладак,
То је Партија која има гласаче али нема пара за предизборне кампање. А и не треба јој нека нарочита кампања, има нас 1,6 милиона,
То је Партија која никада неће извести било какву револуцију,
То је Партија која се не гура да пошто-пото буде перјаница у вођењу државе али ће увек искуством помоћи држави да нормално функционише,
То је Партија која у свом Програму има задатак да се бори, пре свега за нормалан и достојан статус пензионера а такође и да штити интересе социјално угрожених грађана, инвалида, бораца, назапослених лица, прогнаних и избеглих лица, отпуштених радника, и многе друге социјално угрожене слојеве становништва.
Ако ми не верујете на написаном, бар поверујте да ћете кад-тад бити пензионер, а ПУПС је пензионерска Партија.

Ovo je jedina stranka kojoj članstvo opada prirodnim putem - nema preletača.

Naravno da neću da glasam.
Zašto bih ja nekome dozvolio više da seče platane, potkrada zemunsku kasu, zapošljava curve u administraciji budžetskih firmi a ja da glodjem onu stvar još četiri godine?

Ako na narednim izborima ne budemo imali vlast - onda se nećemo više zaduživati od MMF-a preko odobrenog godišnjeg iznosa
Nećemo shebati ICN Galeniku kao Imlek i tome sl.
To je jel gubitaš do gubitaša

E samo su jedini problem one propalice što smrde na pivo ispred dragstora
njih treba ubediti da nisu bitni ni za izbore a kamoli za društvo u celini
Kad ti podjednako važi glas intelektualca i tesara onda beš državu...

Back