- Poruka
 - 171

Kako bi danas glasali? Zašto? Da li se nešto promenilo kod Vas u odnosu na prethodne izbore?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komunisticka partija Joska Broz.
Kako bi danas glasali? Zašto? Da li se nešto promenilo kod Vas u odnosu na prethodne izbore?
Nikad više u životu neću izaći na izbore da glasam po cenu života i niko me nikad neće naterati na to!
Мали, а како мислиш да се изведу промене ако већина размишља као ти!? Револуција не долази у обзир, јер ту тече крв и гасе се животи. Значи само излазак на изборе и гласање за неку другу опцију у коју имаш поверење.
То твоје ,,Nikad više u životu neću izaći na izbore'' звучи некако испразно!
SPS - PUPS- JS
Без Ивице Дачића као носиоца листе.
П У П С је Партија чији сте Ви, који читате овај коментар, подмладак,
То је Партија која има гласаче али нема пара за предизборне кампање. А и не треба јој нека нарочита кампања, има нас 1,6 милиона,
То је Партија која никада неће извести било какву револуцију,
То је Партија која се не гура да пошто-пото буде перјаница у вођењу државе али ће увек искуством помоћи држави да нормално функционише,
То је Партија која у свом Програму има задатак да се бори, пре свега за нормалан и достојан статус пензионера а такође и да штити интересе социјално угрожених грађана, инвалида, бораца, назапослених лица, прогнаних и избеглих лица, отпуштених радника, и многе друге социјално угрожене слојеве становништва.
Ако ми не верујете на написаном, бар поверујте да ћете кад-тад бити пензионер, а ПУПС је пензионерска Партија.
Мали, а како мислиш да се изведу промене ако већина размишља као ти!? Револуција не долази у обзир, јер ту тече крв и гасе се животи. Значи само излазак на изборе и гласање за неку другу опцију у коју имаш поверење.
То твоје ,,Nikad više u životu neću izaći na izbore'' звучи некако испразно!
Necu ni za kog, samo cu uzgredno primetiti da je SPO zaboravljen u anketi.
Necu ni za kog, samo cu uzgredno primetiti da je SPO zaboravljen u anketi.
Postoji puno dobrih razloga zasto glasati za DS!
Ali SPO postoji, dakle samo tvoje poredjenje ne stoji.Ne seri, pa još više je stranka JUL zaboravljena na listi. Al i ja neću ni za kog glasati zato što stranka JUL više ne postoji.