- Poruka
- 236.644
Koja komedija - većina kaže da nije diktator i to uglavnom oni koji ga vole. Hajde malo iskrenosti. Kažite lepo - mi volimo diktatore i to je to. Čega se bojite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja komedija - većina kaže da nije diktator i to uglavnom oni koji ga vole. Hajde malo iskrenosti. Kažite lepo - mi volimo diktatore i to je to. Čega se bojite?
Zapravo jedini spas je da se odviknemo.Navikao narod nas tako, nema tu spasa.
Nemoj tako pesimistično. Mnogi naši ljudi odavno žive u zemljama koje nisu diktatorske. I mi smo kratko vreme imali tako nešto.Za milion godina
Ne pamtim ja ta vremena. Mozda.Nemoj tako pesimistično. Mnogi naši ljudi odavno žive u zemljama koje nisu diktatorske. I mi smo kratko vreme imali tako nešto.
Da, mali debeljko itekako ima ovde simpatizera. U tom društvu onaj Si još deluje najrazumnije.Boje se da će od tog trenutka da gledaju kretena u ogledalu, zato su im Vladolf i bVat Si veliki državnici i spasitelji. Samo ih to isto ogledalo sprečava da javno aplaudiraju i onom sevrnokorejskom ping pongu, a vole, nema dileme.
Sta ste vi podanici??Nemoj tako pesimistično. Mnogi naši ljudi odavno žive u zemljama koje nisu diktatorske. I mi smo kratko vreme imali tako nešto.
Broz je bio diktator. Priznaj da voliš Broza. Čega se bojiš?Koja komedija - većina kaže da nije diktator i to uglavnom oni koji ga vole. Hajde malo iskrenosti. Kažite lepo - mi volimo diktatore i to je to. Čega se bojite?
Volim svoju ženu i decu, poneke prijatelje i rodbinu. Političare ne.Broz je bio diktator. Priznaj da voliš Broza. Čega se bojiš?
Voliš Broza.Volim svoju ženu i decu, poneke prijatelje i rodbinu. Političare ne.