Da li će Putin gađati Kijev nuklearnim oružjem?

To sa "zapaljivanjem" je klasična propaganda, pojavili su se separatisti koji su se zaključavali u državne institucije i nastao je sukob sa policijom. A to su i hteli jer im je trebao izgovor za agresiju. Jezik nije zabranjen nego mu je ukinut status službenog. Pošto nisu više bili ruska kolonija, nije bilo potrebe da imaju tuđ jezik kao službeni kod sebe. Tako bi uradila svaka suverena država. Nije ni ukrajinski službeni u Rusiji pa niko zbog toga ne ratuje.
Tako je i hitler pričao za jevreje, isto kao ti sada.

Engleska Fudbal Engleska-Nemačka 1938.png

Tko baci atomsku, isti čas može očekivati odmazdu od svih ostalih. Ako se netko vlaži na ideju da će Sarmat sravniti London, treba biti svjestan da će odmah uslijediti odgovor i da će Moskva 30 sekundi nakon razaranja Londona biti sravnjena sa zemljom.

Ako i dođe do korištenja atomskih u Ukrajini, to eventualno može biti nekakva taktička male razorne snage na dijelu bojišta na kom nema gradova i civila, a i to je jako malo vjerojatan scenarij.

Cijela ta priča o atomskima pomalo podsjeća na ono dječije moj tata je jači od tvog tate, na to se lože samo praznoglave budale poput onog ruskog novinara, i idioti tipa Šešelj i njegovi obožavatelji.

Cijela ta priča o atomskima pomalo podsjeća na ono dječije moj tata je jači od tvog tate, na to se lože samo praznoglave budale poput onog ruskog novinara, i idioti tipa Šešelj i njegovi obožavatelji.

Da samo što sve ove odmazde jedna za drugog su isto to nadjebavanje. I atomske su isto to i planovi za ograničenu upotrebu nuklearnih u Evropi postoje i ja se nadam da je Rusija spremna na to jer NATO je to zaslužio.

To sa "zapaljivanjem" je klasična propaganda, pojavili su se separatisti koji su se zaključavali u državne institucije i nastao je sukob sa policijom. A to su i hteli jer im je trebao izgovor za agresiju. Jezik nije zabranjen nego mu je ukinut status službenog. Pošto nisu više bili ruska kolonija, nije bilo potrebe da imaju tuđ jezik kao službeni kod sebe. Tako bi uradila svaka suverena država. Nije ni ukrajinski službeni u Rusiji pa niko zbog toga ne ratuje.
Ukrajinci su Rusima hteli da zabrane da uče jezik u školama, da im se izdaju dokumenta na ruskom. Ako to nije kulturni genocid onda ne znam šta je. Ovo nije 19. već 21. vek.

Ukrajinci su Rusima hteli da zabrane da uče jezik u školama, da im se izdaju dokumenta na ruskom. Ako to nije kulturni genocid onda ne znam šta je. Ovo nije 19. već 21. vek.

Pa jel se u Rusiji uči ukrajinski jezik i izdaju dokumenta na ukrajinskom? :think:

Možda ne bi bilo loše da obnoviš gradivo iz koncepta suverenosti. Prosto žele da idu svojim putem, ne žele da budu ruska gubernija. Ne znam šta je to tako teško razumeti. To ne znači neprijateljstvo, već prosto da je svako država za sebe.

Pa jel se u Rusiji uči ukrajinski jezik i izdaju dokumenta na ukrajinskom? :think:

Možda ne bi bilo loše da obnoviš gradivo iz koncepta suverenosti. Prosto žele da idu svojim putem, ne žele da budu ruska gubernija. Ne znam šta je to tako teško razumeti. To ne znači neprijateljstvo, već prosto da je svako država za sebe.

Укакио си се поприлично. А шта мислиш да смо ми Срби укинули Албанцима да имају школе на свом језику и натерали их да промене имена и презимена или кад би то урадили Французи Арапима у Француској?

Укакио си се поприлично. А шта мислиш да смо ми Срби укинули Албанцима да имају школе на свом језику и натерали их да промене имена и презимена или кад би то урадили Французи Арапима у Француској?

Više i ne znam o čemu pričamo, ja sam govorio o Ukrajini, ti si se prebacio na Kosovo. Malo je teško komunicirati sa ljudima kojima su nesređene misli ;)

Kosovo i Ukrajina banalizovano gledano jesu slični slučajevi ali ne baš isti. Ima tu dosta bitnih razlika. Albanci na Kosovu čine 90% naroda. I kako ja smatram da toliki narod ima prava da bira svoju sudbinu, tako smatram da i Ukrajina treba da se odrekne ruskih delova teritorije. Međutim, to ne znači da cela Srbija treba da bude albanska, isto tako ne treba ni cela Ukrajina da bude ruska. Međutim, Putin na neki sumanuti način smatra da treba.

Žive su ljude zapalili i policija je samo gledala ništa nije preduzela.

U Rusiji ne postoji brojna ukrajinska manjina koja živi na nekoj kompaktnoj teritoriji nego su raštrkani po brojnim ruskim gradovima.

Zašto je teroristički akt vršiti dejstva po neprijateljskoj teritoriji?
Zato što svaka akcija Ukrajine je teroristička, a ruske akcije su specijalne vojne operacije, denacifikacije, demilitarizacije, humano djelovanje bez civilnih, infrastrukturnih stradanja. Dakle, Ukrajinci bombama, Rusi gađaju pamukom i šećernim jabukama...

Jel ti sad malo jasnije?

Žive su ljude zapalili i policija je samo gledala ništa nije preduzela.
Meh. Radilo se o sukobu dviju strana, u sve su bili upetljani navijači, desio se nesretan slučaj, nije sad da ih je netko skupio, zaključao i zapalio. To nije i ne može biti opravdanje za agresiju.

Usput ni Srbija nije daleko od tog scenarija, i vi ste jednako podijeljene i usijane glave, a navijači su vam praktično paravojne postrojbe koje vode kojekakvi mutni likovi.

Posle jučerašnje terorističke akcije gde je Kijevski režim uništio ruske strateške bombardere da li postoji mogućnost da Rusija upotrebi nuklearno oružje kako bi zauzdala kijevski režim? U ruskoj nuklearnoj doktrini stoji da Rusija može upotrebiti nuklearno oružje ako je njena bezbednost ugrožena. Kijevski režim se pokazao sposobnim da izvodi terorističke akcije na teritoriji Rusije i time pokazao da je velika pretnja po bezbednost Rusije. Da li će Putin upotrebiti nuklearno oružje kako bi uništio kijevski režim i pokazao Zapadu da moguća upotreba ruskog nuklearnog oružja nije puko slovo na papiru?
Zločinački post koji bi trebao da bude kažnjen od moderacije.
Bilo kakav poziv na genocid je zabranjen pravilima foruma
Pozivaš na genocid Ukra jer Rusi gube rat, pošto nemaju muda ko Ukrajinci koji ih prebili sa molotovljevim koktelima.
Ukrajina već ima nuklearno oružje i neće moći da se ucenjuje.
Ukri su decenijama sudelovali u razvoju SSSR nuklearnih bombi i znaju sve uradit. Imaju nuklearne elektrane i dovoljno resursa za proizvodnju atomskih bombi

Ukri su decenijama sudelovali u razvoju SSSR nuklearnih bombi i znaju sve uradit. Imaju nuklearne elektrane i dovoljno resursa za proizvodnju atomskih bombi
Vrlo je vjerojatno da Ukrajina već ima atomske. To znači da će ishod sukoba ovisiti o ishodu konvencionalnog sukoba, jer nuklearni garantira obostrano uništenje.

Back