Da li će Putin gađati Kijev nuklearnim oružjem?

Zločinački post koji bi trebao da bude kažnjen od moderacije.
Bilo kakav poziv na genocid je zabranjen pravilima foruma
Pozivaš na genocid Ukra jer Rusi gube rat, pošto nemaju muda ko Ukrajinci koji ih prebili sa molotovljevim koktelima.
Ukrajina već ima nuklearno oružje i neće moći da se ucenjuje.
Ukri su decenijama sudelovali u razvoju SSSR nuklearnih bombi i znaju sve uradit. Imaju nuklearne elektrane i dovoljno resursa za proizvodnju atomskih bombi
Gde ja pozivam na upotrebu nuklearnog oružja? Ne izazivam ja nuklearni rat pitanjem nego Ukrajinci koji konstantno testiraju Putinovo strpljenje.

Gde ja pozivam na upotrebu nuklearnog oružja? Ne izazivam ja nuklearni rat pitanjem nego Ukrajinci koji konstantno testiraju Putinovo strpljenje.
Strpljenje čega?
Slagao si u postu da je napad na vojni cilj u Rusiji teroristička akcija.
Baviš se lažnim optužbama, podmećeš, lažeš, klevećeš... pa za vlastite laži tražiš nuklearni genocid nad pravoslavnim narodom čija se zemlja otima, samo zato jer se hrabro brane, onako kako mi nemamo hrabrosti da branimo Kosovo.

Ukazanja Blažene Device Marije u Ukrajini
Devica prorekla okretanje Rusije od Boga i oslobođenje Ukrajine od komunizma, i treći svetski rat ako se Rusija ne obrati.

Strpljenje čega?
Baviš se lažnim optužbama, podmećeš, lažeš, klevećeš... pa za vlastite laži tražiš nuklearni genocid nad pravoslavnim narodom čija se zemlja otima, samo zato jer se hrabro brane, onako kako mi nemamo hrabrosti da branimo Kosovo.

Ukazanja Blažene Device Marije u Ukrajini
Devica prorekla okretanje Rusije od Boga i oslobođenje Ukrajine od komunizma, i treći svetski rat ako se Rusija ne obrati.

Promenuo si nik
Mantru nisi

Ovo svi prepoznaju...

Pa možda sam preterao je je u pitanju vojni cilj ali napad na mostove sigurno jeste. Pontski most je lako sposobiti tako da je verovatno cilj bio da stradaju civili jer je baš u tom trenutku u blizini bio voz. Tako da se mostovi u današnje vreme ne mogu smatrati vojnim ciljevima. I to nije moje mišljenje već i američkog državnog sekretara marka Rubia koji je ministru Sergeju Lavrovu izrazio saučešće zbog smrti civila.

Nitko to ne tvrdi, ali ja ne bih ni isljučio mogućnost da je zapad već dostavio Ukrajini nuklearno oružje.
to ti mislis da svi kao 4 eu musketara smrcu kokain u vozu;
zasto ne dostave poljskoj koja isto trazi? gde su taurusi, zamisli koliko tupoljeva bi oni tek mogli da pogode, ako neki dronovi iz garaza pogodise 10-40 cak?
zasto se ukrajini daje na kasicicu, a sta mislis? da se zaista misli pobediti rusija odmah bi joj se sve dalo sto se ima, zar ne?
ukrajina je odredjena da se zrtvuje od strane zapada,a ne da se odupre rusiji, shvati.
u stvari, tebe i nije briga, mozda i ti cekas neki organ od ukra ranjenika u eu, interes eu je da ukrajina krvari, amerika tj, mic je iskoristio situaciju, a sa trampom tek stavlja tacku na taj krvavi pir koji bi eu da nastavi zamenjujuci usa

Poslednja izmena:
Problem je što su i Putinu i Zelenskom (i Trampu, Bajdenu, Siju, Vučiću,...) iste gazde:
https://3rm.info/main/96986-prosto-i-jasno-o-tom-chto-proishodit-i-chto-nuzhno-delat-video.html, https://3rm.info/main/96983-putin-taschit-rossiju-v-carstvo-antihrista-vmesto-pasporta-jelektronnyj-cifrovoj-id-pasport-servis.html, https://borbazaveru.info/content/view/20425/1/ (a njihov gazda je sam đavo (i ostali pali anđeli koje predvodi))
koje su protivnici dela ljudskog roda koji nije talmudistički, a osobito protivnici hrišćanstva.
Bliži se poslednji sukob dobra i zla prorečen u Otkrivenju Jovanovom i drugde u Sv. Pismu (armagedonska bitka od 25. do 27.02.2030., a mnogo kasnije i bitka Goga i Magoga). Naravno, Gospod Isus Hristos pobeđuje i koji su sa Njim i onda oni, tj. pravednici sa Njim vladaju obnovljenom zemljom od 28.02.2030., a gore pomenuti "moćnici ovoga sveta" i njihove gazde idu u jezero ognjeno ako se ne pokaju (a većina neće - glavne gazde (đavo i pali anđeli) sigurno neće). Pre Velike nevolje koja počinje 16. juna sledeće godine, Gospod će doći 24. maja 2026. da vaskrsne pravednike i zajedno sa živim pravednicima ih uzme na Nebo.

Maran ata!

Poslednja izmena:

Back