kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ja pozivam na upotrebu nuklearnog oružja? Ne izazivam ja nuklearni rat pitanjem nego Ukrajinci koji konstantno testiraju Putinovo strpljenje.Zločinački post koji bi trebao da bude kažnjen od moderacije.
Bilo kakav poziv na genocid je zabranjen pravilima foruma
Pozivaš na genocid Ukra jer Rusi gube rat, pošto nemaju muda ko Ukrajinci koji ih prebili sa molotovljevim koktelima.
Ukrajina već ima nuklearno oružje i neće moći da se ucenjuje.
Ukri su decenijama sudelovali u razvoju SSSR nuklearnih bombi i znaju sve uradit. Imaju nuklearne elektrane i dovoljno resursa za proizvodnju atomskih bombi
Strpljenje čega?Gde ja pozivam na upotrebu nuklearnog oružja? Ne izazivam ja nuklearni rat pitanjem nego Ukrajinci koji konstantno testiraju Putinovo strpljenje.
Promenuo si nikStrpljenje čega?
Slagao si u postu da je napad na vojni cilj u Rusiji teroristička akcija.
Baviš se lažnim optužbama, podmećeš, lažeš, klevećeš... pa za vlastite laži tražiš nuklearni genocid nad pravoslavnim narodom čija se zemlja otima, samo zato jer se hrabro brane, onako kako mi nemamo hrabrosti da branimo Kosovo.
Ukazanja Blažene Device Marije u Ukrajini
Devica prorekla okretanje Rusije od Boga i oslobođenje Ukrajine od komunizma, i treći svetski rat ako se Rusija ne obrati.
Pa možda sam preterao je je u pitanju vojni cilj ali napad na mostove sigurno jeste. Pontski most je lako sposobiti tako da je verovatno cilj bio da stradaju civili jer je baš u tom trenutku u blizini bio voz. Tako da se mostovi u današnje vreme ne mogu smatrati vojnim ciljevima. I to nije moje mišljenje već i američkog državnog sekretara marka Rubia koji je ministru Sergeju Lavrovu izrazio saučešće zbog smrti civila.Slagao si u postu da je napad na vojni cilj u Rusiji teroristička akcija.
Susjed,Vrlo je vjerojatno da Ukrajina već ima atomske.
cepaju te šizofrenične epizodePromenuo si nik
Mantru nisi
Ovo svi prepoznaju...
Ви сте овде дуго и сви се знате.Promenuo si nik
Mantru nisi
Ovo svi prepoznaju...
ova dva hrvata zaludjenika tvrde da su ukre nuklearna sila, a mirko je jagurka nasa suni muslimanka koja se profinilaВи сте овде дуго и сви се знате.
Nitko to ne tvrdi, ali ja ne bih ni isljučio mogućnost da je zapad već dostavio Ukrajini nuklearno oružje.ova dva hrvata zaludjenika tvrde da su ukre nuklearna sila, a mirko je jagurka nasa suni muslimanka koja se profinila
to ti mislis da svi kao 4 eu musketara smrcu kokain u vozu;Nitko to ne tvrdi, ali ja ne bih ni isljučio mogućnost da je zapad već dostavio Ukrajini nuklearno oružje.
Kako da ne, kako da ne. To je tako jer ti tako kažeš.Zato što svaka akcija Ukrajine je teroristička, a ruske akcije su specijalne vojne operacije, denacifikacije, demilitarizacije, humano djelovanje bez civilnih, infrastrukturnih stradanja. Dakle, Ukrajinci bombama, Rusi gađaju pamukom i šećernim jabukama...
Jel ti sad malo jasnije?