Koja rasprava
Ljudi,nekad smo raspravljali o Noletovim medicalima,sad o odustajanjima...I to je ono sto mene bas nervira kod Noleta.Taman kad sam pomislio da se Nole po tom pitanju popravio,evo ga opet...Steta.
Dakle,ako je Noletu bilo +35 u hladu-i Rodiku je! Ako su se Noletu przila stopala,pa i protivniku je.Mrzim te fore,njemu je bilo lakse,meni nije.Pa da Rodiku nisu ugradili erkondisn u patikama,majici....Mozda i jesu....?
Inace,meni je Rodik smesan,narocito kad pocne da se nervira. Medjutim,jedna stvar je jasna. I pored toga sto ima bekhend kao juniorka,ipak je covek 7,8 godina u Top 10 tenisera na svetu. Ako je to i zbog samog servisa,OK,dakle,moze i tako da se igra.A kako on igra,on ce sigurno skupiti i celu deceniju u Top10,dakle,pricamo o igracu koji traje!A to sto karijera jednog Rodika,pa i Davidenka izgledaju smesno pored Federera,pa i Nadala,to su vec ova dvojica krivi....Njih dvojica,ako Federer nastavi da igra kao sto do sada igra,jos par godina,napravice najveci rivalitet i ukupno ce osvojiti vise GSova nego bilo ko drugi-zivi bili pa videli
A inace,one fore,Nole bio umoran posle meca sa Bagdatisom...Federer je posle meca gde posle 0:2 prosao sa 3:2 trebao da bude ekstra iscrpljen..A on gle,6-og igraca sveta posalje kuci sa 6:3,6:0,6:0...Sta tu reci? Da je Fed ipak robot?