Andy Roddick-cudo iz Amerike!

@nordic Koliko mi se cini tesko...sjecas se da se i Nadal zalio na povredu noge i ona mu jos nije prosla...meni se cini da on igra pod povredom citavo ovo vrijeme...mislim da na sljaci izvlaci na klasu i strah protivnika!:think:

pa onakva zulj zaista nisam video i ne znam da li ga je do sada potpuno sanirao. medjutim,ovo je njegovih par meseci i on to znalacki koristi

sada ima vremena da se potpuno sanira i spreman doceka cetvrti RG

Poslednja izmena:
Smešna mu je verenica za medalju mogao je da nadje bolju ali dobro.

Endi se registrovao na facebook-u:mrgreen:

Welcome to the Official Andy Roddick Facebook page
https://www.facebook.com/pages/Andy-Roddick/9045547922

Joj, ne vjerujem:mrgreen:.............I ja sam tamo prijavljen, i vecina mojih drugova!;)
Ima na facebook, mnogo poznatih osoba!;)......Jos uvijek ne vjerujem!;)......
A sto se tiče njegove vjerenice, iskreno meni i nije nesto!:thumbdown:

Ove godine samo je Dubai legao na pravi nacin Endiju...
Rolan Garos - propustio zbog povrede...
Vimbldon - velika ocekivanja ali neispunjena...
Olimpijada - propusta je da bi se odmorio za US Open...
Ostaje nam da se nadamo da ce na US Openu zablistati!;)

Da bi Rodik uzeo US Open,potrebno je da se desi cudo,realno... Niti igra najbolji tenis u zivotu,niti ce ga igrati ako igra izmedju povreda i padova kakav je Vimbldon. I da,potrebno je da moze da pobedi Federera u 3 seta sto je malo verovatno.A pre toga,treba da pobedi Nadala ili Djokovica,sto znaci-nema sanse! Mozda je jedini nacin da odigra te meceve tako da svaki svoj gem uzme zbog servisa i da se nada poenima u taj brejku,jer njegovo uzimanje brejkova vrhunskim igracima je jako,jako slabo.

A ko kod je gledao kako Federer resava problem sa Rodikom trebao je dagleda prethodni Masters Kup...Servirao je Rodik i po 230 na sat,pa je Federer vracao...vinere! :D

Upravo tako! I to je njegov najveci problem...Bekhend koji prosto ne zeli da popravi,ritern koji nije bas nista posebno...Cini mi se da kad ti te dve stavke popravio za 10% da bi lagano bio ubedljivo cetvrti,mozda bi se u nekoj fikciji i trtio da bude opasan i po ovu trojicu.Ali dok se to ne desi,nista od nejga i borbe za sam vrh. Iskreno,ne mogu da se setim kako je on bio prvi one godine?Sta li su ostali radili,secam se da je Hjuit bas odlicno igrao,a za Rodika bas pojma nemam :(

Ja znam da ce na Olimpijadi mnogi momci dobro da se umore i da ce da gore od zelje za zlatom...isto tako znam da Endi ne ide na Olimpijadu...samim tim povecavaju se njegove sanse na US Openu...
A tesko i nerealno je pricati o prvom mjestu...kad imas winner monstrume ispred sebe kao sto su Federer i Nadal...
Ali smatram da moze da napreduje...pogotovo kad vidim Davidenka:D
A Ferer trenutno ima dobru formu...s njim ce biti teze...

Kako se god okrene...mislim da mu leži tvrda podloga i da je red da i on ućari malo bodova:mrgreen:

Back