AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
nece ga on gledat' prvog mjesta dok je nadala ,federera , djokovica i jos 10-ak tenisera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mononukleoza je kriva.
da!
a na sledecem turniru je opet po prvi put 100% fit
a realno- rodik je stvarno pruzio dobru partiju. pozitivno me je iznenado njegov napredak u igri![]()
@Srle ubuduce ces morati vise da respektujes Endija![]()
mora kad se federer svaki put isprda s njimHeeeeeeej,nisam ja rekao da ne postujem Endija,no mi smesan kako se svaki put pali kad igra protiv Federera,evo napokon mu je i uspelo
Sto je uradio do sada,uradio je,na sljaci ce verovatno ispadati u uvodnim mecevima.Ako i tu napravi nesto,e onda svarno mozemo da pricamo o velikom igracu koji konacno igra kako treba![]()
Endi je odustao od Rolan Garosa zbog povrede ramena...uspio je da zaradi i povredu ledja protiv Vavrinke tako da zadnji mjesec i nije bio pretjerano uspjesan za Rodika...
Cekajuci Vimbldon![]()
Rodik izbegava sljaku kad god je to moguce. Zato nakupi gomilu poena na americkom turu. Covek ima ubitacan servis, svaka njemu cast, ali ako pocnu da ga setaju levo-desno, posle pocne da se gubi. I za RG se pitam da li ce da igra. Navodno da, ali.... videcemo.