on je malo retardiran prepun je tikova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od najvecih tenisera danasnjice, najbolji americki teniser, u proslosti 1. na ATP listi tacnije 2003.godine ...Roze je kriv sto mu karijera nije jos bolja
Do sada je osvojio jedan Gren Slem - US Open 2003. godine...i tri puta je bio u finalu...2 puta Vimbldon i jednom US Open i sva tri puta zasmetao mu je Federer...Tu su jos i 4 osvojena Mastersa...
Poznat je po svom sjajnom servisu i forhendu(veoma jaki udarci)...drzi rekord kao covjek koji je izveo najbrzi servis u profesionalnom tenisu 249,4km/h!
Do sada je zaradio oko 14 miliona dolara...
Ima 25 godina tako da se i dalje moze dosta ocekivati od njega...
Rodik ima samo to: jak servis.
Jak servis moze mnogo da pomogne pa cak i da prevagne izjednacenje ali ne moze da odluci mec.
Rodik je isti kao i americka vozila: jaki motori ali nikakva (ili slaba) oprema (izmedju usiju).
Davidenko mu je ocitao lekciju juce i Rodik je savrseno pokazao ovo sta sam gore napisao.
Gde ono bese Davidenko na rang listi?
Endi Rodik jeste odlican igrac .
Pitanje je ...da li bi takav bio da ne posijeduje takav pocetni udarac .
Federeru su titulu najveceg igraca Open ere donele neke druge stvari,ne samo forhend
![]()
Ali nacin na koji servira..odusevljava!
Shvatila sam koliko je u stvari drugaciji kad sam uzela da igram Virtua Tennis 3.![]()
Onda je i Golubev bolji teniser od Hjuita...ako je mjerilo trenutno rangiranjeNazalost, ne ide to tako
![]()
Rodik se raspada polako , tako mi se cini![]()