Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Pa kad je Rodik bio prvi, tada je konkurencija bila hiljadu puta losija nego sada, i pogledaj gde je sada, tada je i ferero bio prvi..........
A kada uporedis rezultate, obojica imaju 4 mastersa i 1 GS + Novak ima masters kup, sad pogledaj ko koliko ima godina, i ko je u kakvoj konkurenciji uzeo te trofeje, to je dovoljno.

To sto je Rodik u ukupno 27 meceva protiv Federera i Nadala zabelezio 4 pobede ,sigurno nije nesto sa cime se treba hvaliti....

Da je gubio od Federera samo u najboljim danima Rodzerovim.....?????
Prvi put su igrali i prvi put je izgubio od Federera jos 2001. godine,pa 2 puta 2002.,pa tako redom do 2009.
Na gren slemovima su odigrali 7 meceva u kojima je Rodik uspeo da uzme ukupno 2 seta. Po 3:0 je bilo 5 puta i jos 2 puta je bilo 3:1.
Tako da Rodik definitivno ima kompleks Rodzera Federera......

Родик је био бољи, али је Федерер имао више среће!

Свака част им обојици на професионализму!!!

.

Управо сам и ја тог мишљења.
Родик јесте био бољи.
Показао је љепшу и разноврснију игру...стварно је напредовао!!!
Гледао сам цјели меч али ми ни самом није јасно на шта је побједио Федерер!
Да га је Родик надигао технички и физички ЈЕСТЕ.
У сваком случају све честитке овом играчу и надам се да ћемо овако узбудљив тенис од њега гледати и у наставку сезоне :ok::ok::ok:!

Управо сам и ја тог мишљења.
Родик јесте био бољи.
Показао је љепшу и разноврснију игру...стварно је напредовао!!!
Гледао сам цјели меч али ми ни самом није јасно на шта је побједио Федерер!
Да га је Родик надигао технички и физички ЈЕСТЕ.
У сваком случају све честитке овом играчу и надам се да ћемо овако узбудљив тенис од њега гледати и у наставку сезоне :ok::ok::ok:!

Раније сам обично, на крају турнира када наши не играју,
навијала за Федерера.

Међутим, од оног тренутка када је плакао к`о нека сека перса, када
је изгубио меч, од тада увек навијам за онога ко игра против њега.
Овога пута је то био Американац, а они ми нису никада били
симпатични,...па ипак,
.............. навијала сам за Родика.
Показао је како изгледа "мушки" тенис,...а иако је имао све разлоге да
на крају меча заплаче,..није
ЗАТО што он није нека метиљава,...сека перса....;)

.

Jos jedno veliko finale Endija...
Sjajna igra...i lijep govor nakon finala...

Bilo je veoma uzbudljivo do samog kraja...mislim da niko nije znao ko ce biti pobjednik do zadnjeg poena...

Zao mi je sto Endi nije stigao do titule...zasluzio je...

Mozda je i najbolje rekao Federer...``Danas sam ja imao vise srece``...

Bravo Endi!:heart:

P.S. Kad se sve pogleda...zrijeb je imao veliki uticaj...jer je Endi prosao pakao da bi igrao finale a onda jos igrao finale od 4 sata...i cak i pored svega, bio je veoma blizu...

Rodik lijepo napreduje u Vasingtonu, posljednja pobjeda je bila protiv Karlovica...ali glavna vijest je da je dosao do 500.-e pobjede u karijeri...samo 35 igraca je to postiglo prije njega...u Open eri(1968.- )...:ok:

Od aktivnih tenisera to je poslo za rukom samo Federeru(657), Moji(573) i Hjuitu(511)...

Samo naprijed Endi!:heart:

Back