boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
A ti si jedan kreten
Marš bre derište jedno, dočekao sam da mi klinci govore da sam kreten.

Da li je ona napisala nešto KONKRETNO vezano za tenis?
Samo jede govna,s oproštenjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si jedan kreten
Bosko,idi gledaj u Sunce..Ili tako nestoMarš bre derište jedno, dočekao sam da mi klinci govore da sam kreten.
Bosko,idi gledaj u Sunce..Ili tako nesto
Marš bre derište jedno, dočekao sam da mi klinci govore da sam kreten.
Kakav majstor! Veliki Endi Rodik!
Opet je pokazao da je cudo!
Naprijed Endi!![]()
![]()
@Majat.
Trenutno postoje samo 2 aktivna a bolja tenisera od njega...to su Federer i Nadal...i to je potpuno objektivno...
Ako kazes da Rodik ima samo servis...kako mu uspijeva da pobijedi sve najbolje tenisere danasnjice a i jucasnjice...?!(izmedju ostalog Samprasa, Federera...)
Ako je dovoljan samo servis...onda su ostali stvarno losi i nemaju cak ni servis...i to je poenta price...
P.S. Brejkovi se ne mogu uzimati servisom koliko ja znam...a Rodik ne pobjedjuje samo u taj-brejkovima...naprotiv...
Npr. 2004 je vodio u finalu Vimbldona protiv Rodzera sa 1-0 i taj set nije pobijedio u taj-brejku...
P.P.S. U top 10 se ne moze biti 10 godina samo sa servisom...
P.P.P.S. Ti ocigledno ne pratis Rodika...i zato nemoj da se pozivas na objektivnost...
@Jankovic Fan
To je isto kao da kazes da je JJ bolja od Safine...smijesno...
@Majat.
Trenutno postoje samo 2 aktivna a bolja tenisera od njega...to su Federer i Nadal...i to je potpuno objektivno...
.
Za 9 godina koliko je profesionalac, osvojio je 1 Gren-slem titulu, i 4 Mastersa (ostale necu nabrajati, racunaju se samo velike). Pa Novak ima vise vecih titula, a 5 godina je mladji.
Pri tom jeste pobedio Federera 2x ali to je zaista smesno naspram, ako se ne varam, 18 Rodzerovih pobeda.
Tacno je, ne moze se sevisom pobedjivati, ali osim servisa i forhenda (koji raspali iz sve snage pa sta uradi, uradi) koji udarac ima Rodik? Bekhend mu je prosecan.
@Majat.
Ako kazes da Rodik ima samo servis...kako mu uspijeva da pobijedi sve najbolje tenisere danasnjice a i jucasnjice...?!(izmedju ostalog Samprasa, Federera...)
Ako je dovoljan samo servis...onda su ostali stvarno losi i nemaju cak ni servis...i to je poenta price...
P.S. Brejkovi se ne mogu uzimati servisom koliko ja znam...a Rodik ne pobjedjuje samo u taj-brejkovima...naprotiv...
Npr. 2004 je vodio u finalu Vimbldona protiv Rodzera sa 1-0 i taj set nije pobijedio u taj-brejku...
P.P.S. U top 10 se ne moze biti 10 godina samo sa servisom...
P.P.P.S. Ti ocigledno ne pratis Rodika...i zato nemoj da se pozivas na objektivnost...