Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Medo dzaba se trudis sa njim...Hesse velicina igraca se ogleda po trofejima,a ti sad pisi sta oces jer si opet vesto izbegao da mi kazes u cemu je to Marej bolji od Djokovica,mrznja te sputava da budes objektivan... jos jednom ponavljam po svim merilima je Djokovic bolji igrac od Mareja e sad da li se to nekom svidja ili ne...

a sto se tice Rodika on je bez sumnje dobar igrac i njegovi rezultati to govore,ne bi ostao tako dugo u top 10 da nije dobar

Medo dzaba se trudis sa njim...Hesse velicina igraca se ogleda po trofejima,a ti sad pisi sta oces jer si opet vesto izbegao da mi kazes u cemu je to Marej bolji od Djokovica,mrznja te sputava da budes objektivan... jos jednom ponavljam po svim merilima je Djokovic bolji igrac od Mareja e sad da li se to nekom svidja ili ne...

a sto se tice Rodika on je bez sumnje dobar igrac i njegovi rezultati to govore,ne bi ostao tako dugo u top 10 da nije dobar
ma ja bih trebao da ucim ovih dana; zato se po svaku cenu i vucaram po forumu... ako treba, pricacu i o reprodukcionim fazama dzinovskih lenjivaca... nije mudro, ali uvek je ovako poslednja 2-3 dana pred ispit...

Imace priliku, ali Djokovic mora da odigra svoju najbolju igru, a Rodik najlosiju pa da ga pobedi...

Ma o cemu ti bulaznis cjelo vrjeme???
Da li ti uopste znas koliko su puta uopste igrali Roddick i Djokovic???
Igrali su ukupno 4 puta i od toga je Score 2:2 uz to da mu je Djokovic predao mec i na konto toga je EGAL.

Nemoj misliti da se lozim na tvoju pricu ali ona stvarno nema smisla.
Ne zelim da te vrjedjam niti da te uvrjedim ali to sto i o cemu ti pises nema veze sa vezom.
Izvini ali si u poslednjih par postova napisao mnogo nebuloza.
Ne znam da li to radis sa namjerom da bi nekoga ovdje zapalio i izazvao diskusiju u cemu si vec djelimicno i uspjeo ali ne vrjedi zato sto ti izjave nisu potkovane cinjenicama.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ma o cemu ti bulaznis cjelo vrjeme???
Da li ti uopste znas koliko su puta uopste igrali Roddick i Djokovic???
Igrali su ukupno 4 puta i od toga je Score 2:2 uz to da mu je Djokovic predao mec i na konto toga je EGAL.
v

posebna je prica to sto je predao mlitavko, umesto da je nastavio mec...kao zena neka je...i zato ga sad pljuju svi, od Federera do britanskih oficijelnih komentatoru na AO, i treba, sta je on zlatna buva, jedini je predao od muskaraca...2:2 je...a vec kod sledeceg susreta ce ga Rodik opet dobiti...

sve sam ti rekao, procitaj ponovo prosli post...u skoro svim aspektima igre Marej je bolji...i to ne kazem samo ja...skoro svi strcnjaci mu prognoziraju 3 mesto u 2009. realno bolji je od Djokovica...jeste da je Nole nas (mada je i to pitanje jer u Srbiju dodje samo poslom, dok trosi lovu po belome svetu, ima tudje drzavljanstvo, samo ladi usta kvazi patriotskim izjavama), al ***, realnost je realnost, moramo priznati ;)

sve sam ti rekao, procitaj ponovo prosli post...u skoro svim aspektima igre Marej je bolji...i to ne kazem samo ja...skoro svi strcnjaci mu prognoziraju 3 mesto u 2009. realno bolji je od Djokovica...jeste da je Nole nas (mada je i to pitanje jer u Srbiju dodje samo poslom, dok trosi lovu po belome svetu, ima tudje drzavljanstvo, samo ladi usta kvazi patriotskim izjavama), al ***, realnost je realnost, moramo priznati ;)

Joj ti si nemoguce tvrdoglav, NARAVNO da Nole je stalno u svetu jer ide na turnire............. i u Srbiji je jedino kad moze, ali sta je sve uradio za Srbiju i onda dodje neko kao ti i pocne da se*e kako se on pretvara. Alo bre covece razmisljaj malo za promenu.

Ovdje se zakuhalo pravo
1974_eating_popcorn.gif

Joj ti si nemoguce tvrdoglav, NARAVNO da Nole je stalno u svetu jer ide na turnire............. i u Srbiji je jedino kad moze, ali sta je sve uradio za Srbiju i onda dodje neko kao ti i pocne da se*e kako se on pretvara. Alo bre covece razmisljaj malo za promenu.

Ako je veliki patriota neka zivi u Srbiji, oni imaju toliko para da mogu da zive gde hoce...kako Federe zivi u Svajcarskoj, Nadal u Spaniji...itd...on samo ladi usta, a trosi pare po belom svetu...

Nije jedini.... Predao je i onaj francuz... Monfis beše?

Monfis se povredio. Djokovicu nije bilo nista. To je jedna "mala" razlika. Nole se stalno prenemaze. I svi ga prozivaju zbog toga i Rodik i Federer i komentatori (koji nisu Srbi, naravno)...pa sta nije valjda on najpametniji...kad vidi da ce izgubiti mec, onda odma' medicinski time out, pa preda, kao Jankovic...njih kad gledati nijedan mec nisu zasluzeno izgubili...uvek se vade na nesto...budi covek, odigraj do kraja mec, pa kazi 'posteno sam izgubio'...kakvi su to karakteri...samo se foliraju...garantuje, da nema na ATP turu veceg foliranta od njega...

ljudi pustite ovog hesse nek zivi covek u svojim bajkama,ovde u Srbiji se uspeh ne prasta i mnogo je gubtinika koji mrze Djokovica samo zato sto je uspesan...decko nema veze o tenisu sto je pokazao i to je to.

ps-Medo srecno na ispitu,hehe

ti kao znas nesto o tenisu? ovde u Srbiji? kakav je on Srbin kad zivi u inostranstvu i dodje ovde samo poslovno? a ima materijalnih uslova da moze da zivi u Srbiji...sta ti znas o tome...

:) Aj Đoković, al reci mi kada je poslednji put Jelena Janković predala meč? :) Kao i koliko puta prošle godine je predala meč? :)

prosle godine je vise puta predala...i to kad vidi da ce izgubiti...nikad u 1. setu...medjutim J.J. je apsolutni rekorder u broju medicinskih time out-a...mislim i u istoriji tenisa...u blicu sam jednom citao...da valjda nema mesta na telu na koje se nije nekad zalila...jednom je cak, da prostite bolela guz**a, taj mec sam gledao...nije ni Nole daleko od toga...

Mda... Čisto da te uputim, prošle godine Jelena Janković je igrala na 21-om trurniru (uključujući i Olimpijadu), i nije predala ni jedan jedini meč! Sve mečeve je odigrala do kraja (ukupno 84 meča od kojih je izgubila 19). Jedino si za medicinski tajm aut u pravu. Iako je stalno povređena, ne sećam se kada je zadnji put predala meč... A čak i tako povređena je izbacila Serenu Vilijams iz AO.

A čisto poređenja radi, kad toliko hvališ sestre Vilijams, Serena je prošle godine odigrala 12 turnira, a sa dva se povukla predajom (odigrala je 52 meča, 6 je izgubila a 2 je predala).

Zaključak: Tebi je baš dosadno u životu...

prosle godine je vise puta predala...i to kad vidi da ce izgubiti...nikad u 1. setu...medjutim J.J. je apsolutni rekorder u broju medicinskih time out-a...mislim i u istoriji tenisa...u blicu sam jednom citao...da valjda nema mesta na telu na koje se nije nekad zalila...jednom je cak, da prostite bolela guz**a, taj mec sam gledao...nije ni Nole daleko od toga...

Izvni ja gledam svaki Jelenin mec, i aj molim te navedi mi jedan iz 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:roll:

Izvni ja gledam svaki Jelenin mec, i aj molim te navedi mi jedan iz 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:roll:

e, posto si ti tako pametan i pratis sve Jelenine meceve (a evo ne pratis ni ovaj sto je sad u toku, kao i vecinu pocetnih meceva na turnirima jer se ne prenose), sta kazes na ovo? :D :D :D :D :D

kao sto kazem dosta meceva je predala na isto foru ;)

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=27043

Jankovićeva predala meč Vilijamsovoj

Teniska reprezentacija Srbije izgubila je prvi meč sa SAD u finalu Hopman kupa u Pertu, pošto je Jelena Janković zbog povrede butine odustala od duela sa Serenom Vilijams.

Jankovićeva već tri dana ima problema sa povredom desne butine zbog koje nije završila svoja dva prethodna meča u singlu.

kao sto kazem dosta meceva je predala na isto foru ;)

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=27043

Jankovićeva predala meč Vilijamsovoj

Teniska reprezentacija Srbije izgubila je prvi meč sa SAD u finalu Hopman kupa u Pertu, pošto je Jelena Janković zbog povrede butine odustala od duela sa Serenom Vilijams.

Jankovićeva već tri dana ima problema sa povredom desne butine zbog koje nije završila svoja dva prethodna meča u singlu.
hopman kup ne ulazi u wta kalendar. uostalom, cemu teranje inata? devojka je bila povredjena i nije mogla da igra... sta sad?

isto vazi i za djokovica. covek verovatno smatra predaju mudrijom od mucenja koje ne bi vodilo nichemu osim pogorsanja situacije, ili u drugom slucaju- necim neminovnim. i ona (predaja) je sastavni deo puta kojim se tezi vrhu.

uostalom- sta nam teniseri to duguju pa da imamo prava da budemo kivni taman ovi resili da ostave tenis? oni su se osigurali za gomilu zivota i tesko ce me neko ubediti da u njima ne zivi snazan takmicarski duh (kada i dalje igraju). istina je da sto je covek bogatiji, to trazi vise... ali posle neke granice tj. sticanja kapitala- mozes i na mnogo jednostavnije nacine obrtati kintu nego sto je putovanje po svetu svake nedelje, treniranje ili igranje tenisa po ceo dan.

eeeeh, bas lako je naloziti me da odgovaram kada sam to po svaku cenu trazim... :lol:

Poslednja izmena:
da hesse ja znam dosta o tenisu.pa covece on je stalno na putu ko zna koliko puta predje zemaljsku kuglu u toku godine,kako bre mislis da zivi ovde?i on se trudi da pomogne Srbiji,zbog njega smo dobili tunir koji ce se odrzavati u Srbiji...

ljudi ja ozbiljno mislim da je ovaj hesse neki lik sto nas namerno lozi...

Back