Anđeli i demoni

Dok Demoni su klevetnici
kao sto je Satana Djavo klevetnik
i ko god klevece vrsi volju Demona
ili je opsednut Demonima

1 Jovanova 3
. 8 Ko čini greh, potiče od Đavola, jer Đavo greši od početka*.+ Zato je došao Božji Sin, da uništi Đavolova dela.+

Jovan 8:44

44 Vaš otac je Đavo i vi hoćete da postupate po željama svog oca.+ On je ubica otkako se pobunio*+ i nije ostao postojan u istini, jer u njemu nema istine. Kad govori laž, govori ono što je svojstveno njemu. On je lažov i otac laži.+

eto sta Bozja rec kaze o Djavolu i demonima

Господе, помилуј сина мојега, јер је мјесечар и мучи се љуто; јер много пута пада у ватру, и много пута у воду.
Da mene je opsedao neki duh, pa sam mesečario. Samo nije bilo Isusa, nego sam poverovao da će me Bog zaštiti pa
me ostavilo na miru... tako sam saznao da duša napušta telo dok spavamo i tad duh može da uđe u telo.

Монашка литература која је прављена за par excellance аскезу, нпр књига "Духовна борба" каже - (парафразирам) - никада не испитуј колико си достигао духовну висину тако што ћеш боравити поред неке жене.
Једноставно, владање својом вољом је једно, али са неким стварима нема игре.

А ко нема лутање мисли за време молитве ? Ретко ко, тј. велика већина не може да контролише 100% своје мисли за време молитве.
Kad se desi lutanje samo vratiti paznju na ono sto se cita tj.pojaca paznja i setiti se zasto se molimo,ne molimo se samo za nas i nase potrebe ....

post ti je zanimljiv
ovo što sam izdvojio otvara novo pitanje
kako mi kontrolišemo naš um, koja komponenta u nama?
Kao što država ima vlast da donosi odluke umesto svih a u skupštini imamo razne stranke koje imaju svoje ciljeve, A vlast je sama deo tog naroda koji predstavlja.
Tako i mi kao um imamo delove uma , intelekt, razum, mašta.. Ali kao celina mi možemo da kontrolišemo delove uma i rasuđojemo o svemu šta nam ti delovi nude, Mi smo kruna našega uma , I kao u skupštini; trebalo bi da saslušamo šta nam se nudi pa da onda donosimo odluke, mi neznajući to reagujemona prve misli koje se pojave a one su uglavnom od intelekta koji nas vata na misli obojene jakim osećanjima.
Kao što vlast koristi medije da proturi šta njoj odgovara stvarajući buku oko stvari koje njoj vrše posao,
Zato treba da budemo mudri pa da saslušamo i "opoziciju" koja se provlači po internetu pa tek onda da donesemo odluke. Ovde mislim na glas razuma koji se jedva čuje od buke koju stvara naš intelekt. Neko bi rekao savest, ja koristim reč razum mada obe reči nedovoljno dobro opisuju stvar jer se često koriste pogrešno
Nemam prave pojmove da opišem sve ovo pa se koristim mentalnim slikama u nadi da ćeš razumeti šta pokušavam da kažem.

Kad nih sve isključivao bio bih kao zombi pošto se često molim čp
Pa kakva je to molitva kad ti um luta i misli odrugim stvarima, Ti se onda moliš duhom a um ti ostaje bez ploda, praktično bezvredna molitva na koju bog i ne obraća pažnju.

Razum je svojstvo intelekta, mašta takođe...
Malo si se zeznuo mašta prpada desnoj moždanoj hemisveri a ne levoj kojoj pripada intelekt i to su skniranjima mozga tomografijomi dokazali,

zato što te bilo koja knjiga ograničava i usmerava u jednom smeru (najčešće u pogrešnom)

ali ne vidiš ono što ja vidim svake noći ;) - da mene neko pita, nikada više ne bi spavao u običnom krevetu.

vidiš svake nići duge i upečatljive snove,
moš pričati sa duhovima (imati komunikaciju sa onim svetom)
bolja intuicija,
bolja prekognicija (osećanje opasnosti)
bolja vidovitost (viđenje budućeg)
osećanje osećanja drugih ljudi
mnogo bolja empatija
mnogo bojle emocije (ovo ti daje mislim telepatiju, healer-a, osećam šta oseća ono što sam već bio dodirnuo...)
bolja kreativnost
bolje i lakše razmišljanje
odsustvo bilokakvih strahova u životu
odlično zdravlje
otvara ti sve čakre i bez joge (to znači da mnogo: pevam, da igram, da trčim, misim, volim, maštam, dajem, smejem....)
... ako se setim još nečeg ću ti napišem
A gvozdeni krevet ti daje slobodu?

Ovo sto si opisao je cista komunikacija sa demonoma.
I niko se nece i nije usrecio time...
Uvek se na kraju tikve obiju o glavi...

I naravno da ce da te zli duhovi drze dalje od knjige, jer ona u stvari njih ogranicava da imaju pravo i uticaj na tebe i otvara ti duhovne oci da vidis ko su ti duhovi..
Naravno tvoj zivot tvoj problem.

Osim da dodatno pre spavanja uzimas cudna sredstva, onda je druga prica?

1. Petrova 5,8Budite trijezni i pazite, jer suparnik vaš, đavo, kao lav ričući hodi i traži koga da proždere
Jakov 4,7Pokorite se dakle Bogu, a protivite se đavolu i pobjeći će od vas.

Poslednja izmena:
A gvozdeni krevet ti daje slobodu?
pa više nego ostalima.. jer fizički dopusti mom telu da se opravi tokom noći u ujutru bude kao novo, (pročitaj raniji post opisao sam dosta toga), ima i ljudi u svetu koji su to otkrili, kao što su: nikolaj kozirev, willhelm reich, royaj reich, nostardamus, kalus volkamer, tesla - sve je to tehnologija etra!
Ovo sto si opisao je cista komunikacija sa demonoma.
I niko se nece i nije usrecio time...
Uvek se na kraju tikve obiju o glavi...
čak i kada zakivaš ekser moraš znati šta radiš inače ode prst - tako i ovde ako u startu imaš zle misli doći će ti zlo, komunicirao ti sa demonima ili ne.
mada izraz "demon" te već ograničava dosa u poimanju.. dakle moraš znati šta radiš! a to je prvo, ne hteti zlo nikome i ničemu. a da "ne bi hteo zlo" prvo se ne sme jesti ništa od životinja (a to te tvoja biblija baš ne uči jel?)

I naravno da ce da te zli duhovi drze dalje od knjige, jer ona u stvari njih ogranicava da imaju pravo i uticaj na tebe i otvara ti duhovne oci da vidis ko su ti duhovi..
ne! ne drže me dalje niodčega.. čitao sam ja knjige ali vidim samo nameru pisca ili naručioca da pošalje poruku preko knjige. pa tako biblija, na primer. gori su nego sekta: da skratim priču, čak u jednoj od 10 božijih zapovesti ima "nemaj drugog boga sem mene" - e tu ako ne vidiš prevaru onda mi je žao!
to ti je čisto ograničenje da slučajno ne pogledaš u drugo jer ćeš videti da ovi u bibljiji lažu - level expert!
(samo pogledaj ti koji propagiraju bibliju - a to je katolička crkva.. kakvi su to banditi.. ubijali u ime biblije (krstaški ratovi)), nisu ni ovi pravoslavni bolji: vidim ovaj ruski osveštava avione (mašine za ubijanje)!!?? - tu bibliju da čitam? nisu mene nikakvi duhovi odvratili od toga, već ti debili koji sebe nazivaju popovima!

Naravno tvoj zivot tvoj problem.
što "problem" - šta ti je u glavi?.. neznam za tvoj ali je moj sreća i čudo stvaranja u kome uživam ))
Osim da dodatno pre spavanja uzimas cudna sredstva, onda je druga prica?
ti bi prosto voleo da sam ja "pogrešan" na neki način da tvoja knjiga vodilja ima smilsa jel? e pa zezno si se:
vidi, ništa od životinja ne jedem, vodu pijem sa planinskog izvora koji nalazim na oko 2000m, ne pušim, ne pijem, ne varam, ne kocka, ne drogiram se, lekare i njihove lekove sam eliminisao iz svog života već 10tak godina.

pre bi se zapitao što u tim tvojim hramovima imate okačenog čoveka na ekserima kojeg slavite? - zar to nije bolesno?

Poslednja izmena:
Pa kakva je to molitva kad ti um luta i misli odrugim stvarima, Ti se onda moliš duhom a um ti ostaje bez ploda, praktično bezvredna molitva na koju bog i ne obraća pažnju.

Malo si se zeznuo mašta prpada desnoj moždanoj hemisveri a ne levoj kojoj pripada intelekt i to su skniranjima mozga tomografijomi dokazali,
Izmislio si te gluposti o intelektu i moždanim hemisferama, nikakva skeniranja mozga nisu pokazala ni svest ni intelekt...samo se vidi
struja... EEG i to...
Duh i um je jedno te isto... um ti je svest i intelekt i emocije...
što se tiče molitve, samo lupaš... zao si pa tako misliš...

Izmislio si te gluposti o intelektu i moždanim hemisferama, nikakva skeniranja mozga nisu pokazala ni svest ni intelekt...samo se vidi
stari grčki filozofi su tvrdili da postoji tvorbena materija duše koja nije materija... po svemu sudeći će biti da je etar.
zato se ne bojim veštačke inteligencije - jer oni pokušavaju da naprave iracionalno logičkim kolima - a to neće ići.

Poslednja izmena:
stari grčki filozofi su tvrdili da postoji tvorbena materija duše koja nije materija... po svemu sudeći će biti da je etar.
zato se ne bojim veštačke inteligencije - jer oni pokušavaju da naprave iracionalno logičkim kolima - a to neće ići.
Siguran sam da um nije materijalan. Mozak su izanalazirali široko i naveliko i nisu našli ništa.
Neuronski splet ma kolko bio veliki ne pruža ništa više od uređaja za statističku analizu...
simulacijom mozga na računaru takođe ništa nisu dobili....

Siguran sam da um nije materijalan. Mozak su izanalazirali široko i naveliko i nisu našli ništa.
Neuronski splet ma kolko bio veliki ne pruža ništa više od uređaja za statističku analizu...
simulacijom mozga na računaru takođe ništa nisu dobili....
Inače, ako veruješ da je intelekt materijalan, svakako da nije kompatibilno sa verovanjem da postoji duša. Jer ako naš um potiče
iz mozga, nema mesta verovanju u dušu, pa onda i u Boga...

struja... EEG i to...
Duh i um je jedno te isto... um ti je svest i intelekt i emocije...
što se tiče molitve, samo lupaš... zao si pa tako misliš...
Ako ti je lakše da veruješ u to samo izvoli

Ja ti samo kažem na kakve molitve bog ne obraća pažnju, a to što ti to tumačiš kao moje zle misli to je tvoj problem.
Opet si zlo pomislio, da bog ne obraća pažnju na moje molitve ČP
Nego ajde da te pitam kako si provalio da su moje molitve baš takve ČP
Pre svega što duh i um razdvajaš u svojoj glavi... a ta razlika ne postoji pošto je to jedno te isto ČP
Dakle ili ne veruješ u duh, pa je um svojstvo mozga, a onda nema ni Boga, pošto je Bog duh ČP

Opet si zlo pomislio, da bog ne obraća pažnju na moje molitve ČP
Nego ajde da te pitam kako si provalio da su moje molitve baš takve ČP
Pre svega što duh i um razdvajaš u svojoj glavi... a ta razlika ne postoji pošto je to jedno te isto ČP
Dakle ili ne veruješ u duh, pa je um svojstvo mozga, a onda nema ni Boga, pošto je Bog duh ČP
Ti ne praviš razliku u tome šta je um a šta duh.
Um je svet misli, vizija, mašte, rasuđivanja, odlučivanja, uverenja ubeđenja istine...
A duh sve to sprovodi u delo ako jasno izrazimo svoju volju.
Um nema vlast nad telom nego duh pokreće telo u skladu sa onim šta se u umu dešava,
Ako imamo misli koje nose osećanja ljutnje onda duh to sprovodi u delo i mi se ljutito ponašamo.
Tako da čoveku izgleda kao da on svojim umom određuje ponašanje jer vidi da je ponašanje usklađeno sa njegovim mislima.
Duh radi po navici i kada poželimo da promenimo ponašanje tu nastaje problem i mi vidimo da iako želimo da odreagujemo drugačije naše telo postupa po ustaljenoj navici. Tada možemo da primetimo da mi kao um i memamo vlast nad svojim ponašanjem,
Tako um i duh nisu isto samo neuki ne primećuju razliku.
Moliti se možemo po navici, duh pokreče usta i mi izgovaramo molitvu a da u isto vreme naš um luta misleći o drugim stvarima.
To znači da se molimo duhom a ne umom. Pavle je pisao o tome da više voli da se pomoli umom nego duhom.
I budući da mi nismo duh koji smo od boga dobili da pokreće naše telo, već um koji je rasejan takva molitva ne dolazi pred boga jer bog vidi ono čemu je naš um posvećen

Um je svet misli, vizija, mašte, rasuđivanja, odlučivanja, uverenja ubeđenja istine...
A duh sve to sprovodi u delo ako jasno izrazimo svoju volju.
Pazi, um je ili duh ili mozak, nema treće. Materijalisti bi voleli da je to mozak, a dualisti da je to duh.
No um je ono čega si svestan, nisi svestan ni mozga ni duha... sve ostalo je u tvom umu, bilo Bog ili sve ostalo...
Ja sam čuo glasove, ali nemam dokaza, da to nije bilo van mog uma, pre svega zato što ih više
ne čujem nego se javljaju u vidu mojih misli...

Back