Гром
Iskusan
- Poruka
- 5.071
Da bi duh mogao da utiče na naše ponašanje potrebne su određene miosli koje aktivitaju određene gene, jer duhovi su u islamu džini (Geni)а ја се питам где оде тај демон након што изађе из човека.
да ли демони могу ван људског тела, где им шеф обитава, како влада светом, где је устоличен...?
да ли може бити на више места у истом тренутку?
Jer da bi se ostvario neki pokret potrebnop je da se aktiviraju milijarde ćelija simultano, a procese u ćelijama određuju Džini.
Oprosti ja malo ovako slikovito
Kada je isterao demona iz posednutog kojeg njegovi učenici nisu mogli isterati isus im kaže da se taj ROD ne može isterati drugačije do molitvom i postom.
Isus upotrebljava ROD a na grčkom se rod kaže gen.
A šta se dešava kada smo u molitvi i postu, misli se na duhovni post uzdržavanje od zlih misli.
Pa kad se uzdržavamo od zlih misli mi kontrolišemo svoj um i ne damo zlim duhovima da se ispolje, vladamo svojom voljom.
A kad smo u molitvi mi takođe fokusiramo svoj um na određene misli, a pošto u fokusu naše pažnje ne mogu biti dve misli u isto vreme mi takođe kontrolišemo svoj um i ne dozvoljavamo demonima da se ispolje u našem ponašanju.