- Poruka
- 1.085
tako je ja ceo zivot ucim i volim znanjenaravno samo je neko gladan više znanja a neko sebi postavi granicu.
a znanje koje znamo je upitno, naročito kada se preplete sa drugim znanjem.
a ti 15 god ovde neces da ucis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je ja ceo zivot ucim i volim znanjenaravno samo je neko gladan više znanja a neko sebi postavi granicu.
a znanje koje znamo je upitno, naročito kada se preplete sa drugim znanjem.
i umrećeš u neznanju kao svi.tako je ja ceo zivot ucim i volim znanje
a ti 15 god ovde neces da ucis
nesto si mi pogubljena ovih danane mozes izludeti od znanja i istine
samo od lazi se covek pogubi i izludi
ovih dana?nesto si mi pogubljena ovih dana
ne nego tinesto si mi pogubljena ovih dana
a ti si stalnoovih dana?![]()
to govoris u svoje imei umrećeš u neznanju kao svi.
A Vede?Pa Bog je jedini izvor istine ko drugi zna bolje od Boga
a sve sto je u skladu sa Biblijom je istina
a ti kopaj glavu u pesak ja necu
Znam celu Bibliju i Biblija se ne tumaci bukvalno.Јел ти то озбиљно? Библија тврди сасвим другачије, а ти се позиваш на Библију па ми није јасно. Јеси ли ти икад уопште прочитала Библију или читаш само исјечке по неким часописима?
Ево види шта нам каже овај цитат, а има их још доста у Библији и сви говоре оно што ти негираш:
Господе, помилуј сина мојега, јер је мјесечар и мучи се љуто; јер много пута пада у ватру, и много пута у воду.
16. И доведох га ученицима твојим и не могоше га исцијелити.
17. А Исус одговарајући рече: О роде невјерни и покварени! Докле ћу бити с вама? Докле ћу вас трпљети? Доведите ми га амо.
18. И запријети му Исус; и демон изиђе из њега; и оздрави момче од онога часа.
19. Тада приступише ученици Исусу и насамо му рекоше: Зашто га ми не могосмо изгнати?
Дакле сасвим јасно и недвосмислено нам се говори да је дјечак био опседнут и да је Исус истјерао демона из њега, што значи да је боравио у њему зар не?
Kako opseda ljude?Znam celu Bibliju i Biblija se ne tumaci bukvalno.
Nije bukvalno demon u osobi nego demon opseda ljude
pa lepo obuzme ihKako opseda ljude?
Šta to znači, "obuzme ih"? Kako?pa lepo obuzme ih
Utice na njih i preko njih.Šta to znači, "obuzme ih"? Kako?
Ček, šta znači obuzeti? Da li onda oni imaju kontrolu nad telom?Utice na njih i preko njih.
Da bi se to desilo neko mora da ih priziva direkno ili indirektno preko medija
Zato je opasno ici kod vracara gatara i medija
jer se tako stupa u kontakt sa demonima
Takodje Demoni mogu delovati na misli
Pa ako obuzmu um sam zakljuciČek, šta znači obuzeti? Da li onda oni imaju kontrolu nad telom?
Um se ne može obuzeti... može se obuzeti samo telo...imao sam slučaj mesečarenja kako je opisano u Bibliji, tj onog lika koji je mesečarioPa ako obuzmu um sam zakljuci
Mozda ti nemas to iskustvo ali Demoni deluju na razne nacine.Um se ne može obuzeti... može se obuzeti samo telo...imao sam slučaj mesečarenja kako je opisano u Bibliji, tj onog lika koji je mesečario
iz koga je Isus isterao, ali svaki put kad sam se probudio, opet sam imao kontrolu i nisam pokazivao znake obuzimanja.
Samo jednom kad sam se probudio zatekao sam duha u svom telu i tad sam doživeo vantelesno iskustvo.
No uspostavio sam kontrolu nad telom, čim je duh napustio... ni u jednoj varijanti mi um nije bio obuzet, nego telo...
Imam, i tačno znam kad kreće obuzimanje, u snu. Imao sam tad lucidne snove gde je pokušavalo da mi uđe u telo, nisam mogaoMozda ti nemas to iskustvo ali Demoni deluju na razne nacine.
Kakve crne droge ČPTo pod uticajem droga ljudi imaju osecaj ili viziju da napustaju telo
ali to je fikcija
Nisam rekla ti nego ljudi pod uticajem droiga imaju ta iskustvaKakve crne droge ČP
Ja ne pijem ni alkohol, samo ponekad sa tastom koju čašicu ČP
Videla bi ti šta je fikcija da ti se to desi...
inače to se u medicini zove depersonalizacija, kada duh izlazi iz tela...
Ko, maxa nema takvo iskustvo? pa zar ne vidiš da demon stalno deluje kroz njega?Mozda ti nemas to iskustvo ali Demoni deluju na razne nacine.
A on je jadan uveren da nije demonizovan jer ima pogrešne predstave kako bi to trebalo da izgledaUm se ne može obuzeti... može se obuzeti samo telo...imao sam slučaj mesečarenja kako je opisano u Bibliji, tj onog lika koji je mesečario
iz koga je Isus isterao, ali svaki put kad sam se probudio, opet sam imao kontrolu i nisam pokazivao znake obuzimanja.
Samo jednom kad sam se probudio zatekao sam duha u svom telu i tad sam doživeo vantelesno iskustvo.
No uspostavio sam kontrolu nad telom, čim je duh napustio... ni u jednoj varijanti mi um nije bio obuzet, nego telo...
Vidim ali ovde te banuju kada vidis nesto.Ko, maxa nema takvo iskustvo? pa zar ne vidiš da demon stalno deluje kroz njega?
Ova njegova pitanja i podpitanja nisu odraz njegove želje da nauči već da ti se naruga.
A ti vidi kakav ga duh nagoni na to
Aon je jadan uveren da nije dmonizovan jer ima pogrešne predstave kako bi to trebalo da izgleda
A Svi smo demonizovani; svako ko se lluti, besni, gnevi, pije drogira kocka, ide po vračarama,
Samo što se to ne prepoznaje kao dejstvo demona pa ljudi veruju da nisu demonizovani.
A kada smo milostivi, zahvalni, puni ljubavi pema bliđnjima onda kroz nas deluju Sveti duhovi
I to nam se svima dešava a ne prepoznajemo u njima dejstvo svetog duha, jer imamo pogrešne predstave šta su duhovi i kako se ispoljavaju u našem ponašanju
Droga može da promeni stanje svesti svakako. Ako neko hoće prečicu, uzima ajahuasku, dmt u bilo kom obliku, psilocibe i tako.Nisam rekla ti nego ljudi pod uticajem droiga imaju ta iskustva
Skoci na ledja i jase, kao karakondzula recimoŠta to znači, "obuzme ih"? Kako?
a jel ti palo na pamet da misliš malo svojoj glavom koju ti je dao tvoracZnam celu Bibliju i Biblija se ne tumaci bukvalno.
dodao bi još faradejev kavez ))dakle molitva, gladovanje, meditacija i to
postižeš mnogo bolje iskustvo...
Медитација не постоји уз молитву, гладовање и сл.Droga može da promeni stanje svesti svakako. Ako neko hoće prečicu, uzima ajahuasku, dmt u bilo kom obliku, psilocibe i tako.
To uglavnom koriste primitivna plemena Južne Amerike i po svetu... no ne znam, jedan lik mi je pričao da je gledao malu
sirenu na pečurkama, ali ako ideš regularnim putem iskustvo je potpuno drugačije... dakle molitva, gladovanje, meditacija i to
postižeš mnogo bolje iskustvo...