Anđeli i demoni

Dal je moguće da neko veruje ovakvom čoveku, pa to je čista izmišljotina kako ni se ljude zavelo na pogrešan put
Tako brzo si pregledai 3 sata za par minuta?
Zasto nije moguce?
Po cemu je izmisljotina?
Ono sto prica u nicenu nije protivno pismu.
Taj covek posle svog obracenha nije vise ispustao bibliju iz ruku.
A njegova vernost bogu i rad za bliiznje je bila zadivljjuca.

Bio je pravi primer, po delima cete ih poznati.

Jesi li ti upoznao te duhove i čuo te glasove u glavi?
da, ovih par likova u snu sam video više puta, to su jedna žena (koja se pojavljivala uglavnom kao 45togodišnja, mada ju je bilo i kao 10togodišnja i kao 200godišnja žena. potom jedan tamniji čovek sa bradom i brkovima i jedna žena koja je sanjim stalno)
ovu prvu ženu koju najčešće viđam u snu (već jedno 20puta) jednom sam je pitao u snu "ko si ti", okrenula se i otiša. tu istu ženu su videle još dve devojke/žene koje su spavale samnom...

što se tiče glasova, dosta retko. jednom u toku molitve, čuo sam glas na jedno uvo "ne govori"
jednom kada sam tonuo u san čuo sam "pogledaj pismo" (posle sam video da mi je jedna devoka pisala preko neta u inboksu)
par puta sam čuo režanje (pretpostavljam duhova životinja, ili što zovu demoni)

da, ovih par likova u snu sam video više puta, to su jedna žena (koja se pojavljivala uglavnom kao 45togodišnja, mada ju je bilo i kao 10togodišnja i kao 200godišnja žena. potom jedan tamniji čovek sa bradom i brkovima i jedna žena koja je sanjim stalno)
ovu prvu ženu koju najčešće viđam u snu (već jedno 20puta) jednom sam je pitao u snu "ko si ti", okrenula se i otiša. tu istu ženu su videle još dve devojke/žene koje su spavale samnom...
to smo dolazili mi s foruma da te posetimo u snu :mrgreen: ..

Tako brzo si pregledai 3 sata za par minuta?
Zasto nije moguce?
Po cemu je izmisljotina?
Ono sto prica u nicenu nije protivno pismu.
Taj covek posle svog obracenha nije vise ispustao bibliju iz ruku.
A njegova vernost bogu i rad za bliiznje je bila zadivljjuca.

Bio je pravi primer, po delima cete ih poznati.
već sam gledao taj video, priča o svom iskustu i kako je na karaju navodno napustio to ali po negovoj priči ja vidi da on upravo promoviše prevaru kako bi prava istina ostala skrivena. I gde je na kraji završio u kojoj crkvi? Da nije u adventistima?

što se tiče glasova, dosta retko. jednom u toku molitve, čuo sam glas na jedno uvo "ne govori"
jednom kada sam tonuo u san čuo sam "pogledaj pismo" (posle sam video da mi je jedna devoka pisala preko neta u inboksu)
par puta sam čuo režanje (pretpostavljam duhova životinja, ili što zovu demoni)
Kao što postoji ovaj svet u kojem duh božiji kreira dela po onome šta mu mi dajemo kao materijal. Znači. naše misli, ideje, vizije , maštanja, osećanja koja proizvodimo su gradivne cigle naše sudbuine na individualnom i na kolektivnom planu,
Tako postoji i svet snova u kojem takođe božiji službeni duhovi kreiraju sadržaj, ali zakonitosti kako se taj sadržaj formira nisam razumeo.
Hipnotisan čovek takođe ide u svet snova.
Za to vreme zli duh zaposeda njegovo telo i radi po nalogu hipntizera. Nekada izmišlja priče o predhodnim životima,Mada to nisu sasvim izmišljene priče jer duh je možda stvarnio bio u tim telima. Ali to nisu naše inkarnacije nego inkarnacije duha. A hipnotizer snimi te priče i posle misli da su to stvarno inkarnacije tog čoveka.
Viđamo da hinptizeri hipnotisane osobe lako navedu da glume kokoške ili neke druge stvari u predstavi; duhovi se pokoravaju hipnotizeru, i da li je se neko upitao šta bi se desilo da hipnotizer naredi hipnotisanome da ubije nekog iz publike?
Tako se dešavaju ona masovna ubistva i pucnjave po školama u Americi, Duh hipnotisanog će uraditi sve što mu se naredi a i masovna ubistva.
U svetu snova se mogu sresti razni duhovi i jako je teško razaznati jesu li dobri ili zli jer se zli duhivi pretvaraju kao da su anđeli svetla.
Čovek koji doživi kliničku smrt takođe ide u svet snova odakle se ponekad i vrati u telo pa misli da je bio u raju ili paklu u zavismosti kakav je san imao. često se dešava da sanjaju operaciju koja se vrši nad njihovim telom pa misle da su bili prisutni tu.
Viđali smo da jednom hipnotisana osoba posle na pucketanje prstima ponovo pada u trans i izvrašava zapovesti hipnotizera.
Tak jemođuće programirati ljude da urade svakakve zadateke po nalogu specijalnih službi, čovek normalno funkcioniše i na znak se isključuje ide u svet snova a duh preuzima telo i izvršava naredbu(recimo ubije predsednika države). Jadni čovek kada se probudi i ne shvata šta se desilo i na kraju prihvata da je on to uradio iako mu nije jasno kako se to desilo.
Čuvaj se tih stvari kad već imaš lucidne snove. Astralni letači neuki u duhovniom stvarima često budu manipulisani lažima zlih duhova koji se pretvaraju da su dobri duhovi.
A kad čujemo te glasove u glavi što sei meni desilo par puta mi ne možemo znati kakav ih duh stvara, To mogu da radei anđeli i demoni,
Zato nas Pismo i uči da proveravamo duhove, zato nam je od boga data moć rasuđivanja kroz koju mi preispitujući stvari možemo zaključiti od kakvog duha to dolazi.
Anđeli se sugurnio ne bi bavili objavljivanjem brojeva na loto. Kocka je posao zlih duhova.
To je malo kompeksna tema a ja sam ti samo nabacao neke stvari; pa pošto si open boks ti rasudi, preispitaj to, pa vidi šta ti valja

A kad čujemo te glasove u glavi što sei meni desilo par puta mi ne možemo znati kakav ih duh stvara, To mogu da radei anđeli i demoni,
Zato nas Pismo i uči da proveravamo duhove, zato nam je od boga data moć rasuđivanja kroz koju mi preispitujući stvari možemo zaključiti od kakvog duha to dolazi.
Generalno zavisi da li osecas ljubav ili strah, tj sta ti je u dusi.

Ne trebaju mikrotalasi, tehnike ispiranja mozga postoje odvajkada, i primenjuju ih kultovi, sekte i tajne sluzbe...
interesantno je to što frekvencije koje deluju na čoveka su od 0 to 10 000herza.. što je buklavno u zbučnom opsegu koji čujemo. dakle to što mogu radiotalasima to mogu i zvukom da rade.. a od vajkada je postojao zvuk

Kako promovise prevaru?
Na žalost neće to moći na preskok moraću da pregledam ceo video za šta imam jako malo vremena. Za sadsam došao do 54-og minuta gde govori o nekromantiji kao idolopoklonstvu gde objašnjava da vera u besmrtnost duše vodi u idolopoklonstvo.
Treba znati da smo mi duše i da ako duša nije besmrtna onda ni mi nemamo život mečni, Varamo sebe i hristos je uzalud stradao na krstu kada život nije večan. Svako možeda čini zlojer će sutra umreti i sve odlazi u zaborav nema odgovornosti za greh.
Ako se ne varam ovaj video promovišu baš adventisti koji zavedeni učenjem Elen Vajt šire učenje o opravdanju kroz vršenje zakona što je takođe prevara. Ima puno stvari do ovog 54-og minuta koje su čista izmišljotina da bi se ljudima srkrenula pažnja da su demoni nešto izvan njih samih i tako se ljudi držali u uverenju da ako nisu u nekom od takvih društava demoni im ne mogu ništa.
A istina je da demoni deluju kroz svakog čoveka kad god podlegne osećanjima, straha, gneva, besa, ljutnje, nedostatka samopouzdanja, nezahvalnosti, lenjosti(depresije) oholosti.....
Zavarani ovom pričom mi se nećemo boriti protiv satanskih duhova u nama samima.
Pogledaću i ostatak videa kad budem imao vremena

Na žalost neće to moći na preskok moraću da pregledam ceo video za šta imam jako malo vremena. Za sadsam došao do 54-og minuta gde govori o nekromantiji kao idolopoklonstvu gde objašnjava da vera u besmrtnost duše vodi u idolopoklonstvo.
Treba znati da smo mi duše i da ako duša nije besmrtna onda ni mi nemamo život mečni, Varamo sebe i hristos je uzalud stradao na krstu kada život nije večan. Svako možeda čini zlojer će sutra umreti i sve odlazi u zaborav nema odgovornosti za greh.
Ako se ne varam ovaj video promovišu baš adventisti koji zavedeni učenjem Elen Vajt šire učenje o opravdanju kroz vršenje zakona što je takođe prevara. Ima puno stvari do ovog 54-og minuta koje su čista izmišljotina da bi se ljudima srkrenula pažnja da su demoni nešto izvan njih samih i tako se ljudi držali u uverenju da ako nisu u nekom od takvih društava demoni im ne mogu ništa.
A istina je da demoni deluju kroz svakog čoveka kad god podlegne osećanjima, straha, gneva, besa, ljutnje, nedostatka samopouzdanja, nezahvalnosti, lenjosti(depresije) oholosti.....
Zavarani ovom pričom mi se nećemo boriti protiv satanskih duhova u nama samima.
Pogledaću i ostatak videa kad budem imao vremena
Veze svezom.
Isus je umro da bi nasa besmrtna dusa mogla da zivi?
Tako sam te razumio.
Pa ti si logicni genije?
Demoni nisu spolja ali su unutra?
Demoni su samo u demonizovanom coveku unutra covece.
Oni nas napadaju na stotine raznih nacina i video ne negira ni jedan.
Biblija nam govori o pravim demonskim silama.
A ne nekim koje nema a ipak ih ima kao sto ti kazes.
Naravno da demoni mogz da deluju kroz svakoga, nisi nesto shvatio.
Ali ne deluju kroz svakoga.
Ali demoni nisu odgovorni za svaki nas bes ili strah, itd.
Ti si taj koji svako zlo koje ucinis, svu krivicu zelis da zbacis na demone.
Pa to ti nisi hteo vec to rade demoni ja nisam kriv?
Bas je to odbacivanje licne odgovornosti.

Ni jedna grupa ili organizacija te ne moze zastititi od demona
Vec samo tvoj odnos sa bogom.

Zasto zbog toga sto zivot nije vecan svako moze da cini zlo?
Sta ga to sprecava kada zna da je zivot navodno vecan??
Kako to ko veruje da je zivot vecan preuzima odgovornost za greh a onaj koji ne veruje njega bas briga za sve?
Sva tvoja tvrdjenja se baziraju na predrasudama ne na tacnim informacijama.

Poslednja izmena:
Ne postoje demoni, postoje samo psihicke bolesti danas. Postoji samo Bog.

Ja ne verujem u demone, i nestali su 2006. Samo verujem u Boga.

Da, al ti im ti im pripisujes moci... demon ima moc onoliku koliko verujes u njega...
Necerovatno.
Ti rece da,si pravoslavac?
Niko ne cerujebu demone, ne verujem ni u tebe.
Ali to ne znaci da ti ne postojis.
Tvoja crkva i Isus,, apostoli, jasno govore o postojanju demona.

Cesti pises o sotoni.
I ne treba mu prinositi zrtvz?
Pa kako mu primosis zrtvu kada on ne postoji?
Po istoj logici ti sluzis sotoni jer ga pominjes jako cesto?

a jel veruješ u egzorcizam?
Verujem da zli duh moze da napusti isobu.
Ali ne ovo sto se danad smatra egzorcizmom.
Citavi rituali ili relikvije.
Vec kao Isus i apostoli.
Rekli su jednu recenicu i zli duh je napustio osobu.

Vidimo da u jednom trenutku i apostoli ne mogu svakog zlog duha da isteraju.
Isus kaze zbog nedistatka vere da to moze.
I samih pogodjenih a i apostola.
Mislim da je to nas problem danas

Jos kaze Isus.
Neki zli duhovi migu da se isteraju samo postom i molutvom.
Znaci nije ni potrebno biti uz osobu.
Vec moliti se täza tu osobu i postiti.
Zli duhovu nam cesto zagorcavaju zivot preko drugih ljudi.
Moje licno iskustvo mi je pokazalo da mi je molitva tu pomigla.
Ako se molimo Bogu, on ce nas zastiti od zlih dzäuhova koji deluju preko nekih ljudi.
Ne kazem da su ti ljudi sami svesni toga.

Marko 9,28I kad uđe u kuću pitahu ga učenici njegovi nasamo: zašto ga mi ne mogosmo istjerati?
Marko 9,29I reče im: ovaj se rod ničim ne može istjerati do molitvom i postom.
Marko 9,17I odgovarajući jedan od naroda reče: učitelju! dovedoh k tebi sina svojega u kome je duh nijem.
Marko 9,18I svaki put kad ga uhvati lomi ga, i pjenu baca i škrguće zubima; i suši se. I rekoh učenicima tvojijem da ga istjeraju; i ne mogoše.
Marko 9,19A on odgovarajući mu reče: o rode nevjerni! dokle ću s vama biti? dokle ću vas trpljeti? Dovedite ga k meni.
Marko 9,20I dovedoše ga k njemu; i kad ga vidje odmah ga duh stade lomiti; i panuvši na zemlju valjaše se bacajući pjenu.
Marko 9,21I upita oca njegova: koliko ima vremena kako mu se to dogodilo? A on reče: iz djetinjstva.
Marko 9,22I mnogo puta baca ga u vatru i u vodu da ga pogubi; nego ako što možeš pomozi nam, smiluj se na nas.
Marko 9,23A Isus reče mu: ako možeš vjerovati: sve je moguće onome koji vjeruje.
Marko 9,24I odmah povikavši otac djetinji sa suzama govoraše: vjerujem, Gospode! pomozi mojemu nevjerju.
Marko 9,25A Isus videći da se stječe narod zaprijeti duhu nečistome govoreći mu: duše nijemi i gluhi! ja ti zapovijedam, iziđi iz njega i više ne ulazi u njega.
Marko 9,26I povikavši i izlomivši ga vrlo iziđe; i učini se kao mrtav tako da mnogi govorahu: umrije.
Marko 9,27A Isus uzevši ga za ruku podiže ga; i usta.

Djela apostolska 16,16A dogodi se kad iđasmo na molitvu da nas srete jedna robinja koja imaše duh pogađački i vračajući donošaše veliki dobitak svojijem gospodarima.
Djela apostolska 16,17Ova pođe za Pavlom i za nama, i vikaše govoreći: ovi su ljudi sluge Boga najvišega, koji javljaju nama put spasenija.
Djela apostolska 16,18I ovako činjaše mnogo dana. A kad se Pavlu dosadi, okrenu se i reče duhu: zapovijedam ti imenom Isusa Hrista, iziđi iz nje. I iziđe u taj čas.

Znas kako pise Crowley, ove stvari mogu i ne moraju postojati, ali ako praktikujes dace rezultate sve jedno.
Ne mozes da pitas satanistu o tone i jos mu verujes.
Nego ti treba da se odlucis ua satanizam ili pravoslavlje?
Oboje be moze.
Razmisli malo zasto ti je biblija strana ili sam Isus ?
Matej 6,24Niko ne može dva gospodara služiti: jer ili će na jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili jednome voljeti, a za drugog ne mariti. Ne možete Bogu služiti i mamoni.

Back