da, ovih par likova u snu sam video više puta, to su jedna žena (koja se pojavljivala uglavnom kao 45togodišnja, mada ju je bilo i kao 10togodišnja i kao 200godišnja žena. potom jedan tamniji čovek sa bradom i brkovima i jedna žena koja je sanjim stalno)
ovu prvu ženu koju najčešće viđam u snu (već jedno 20puta) jednom sam je pitao u snu "ko si ti", okrenula se i otiša. tu istu ženu su videle još dve devojke/žene koje su spavale samnom...
što se tiče glasova, dosta retko. jednom u toku molitve, čuo sam glas na jedno uvo "ne govori"
jednom kada sam tonuo u san čuo sam "pogledaj pismo" (posle sam video da mi je jedna devoka pisala preko neta u inboksu)
par puta sam čuo režanje (pretpostavljam duhova životinja, ili što zovu demoni)
Kao što postoji ovaj svet u kojem duh božiji kreira dela po onome šta mu mi dajemo kao materijal. Znači. naše misli, ideje, vizije , maštanja, osećanja koja proizvodimo su gradivne cigle naše sudbuine na individualnom i na kolektivnom planu,
Tako postoji i svet snova u kojem takođe božiji službeni duhovi kreiraju sadržaj, ali zakonitosti kako se taj sadržaj formira nisam razumeo.
Hipnotisan čovek takođe ide u svet snova.
Za to vreme zli duh zaposeda njegovo telo i radi po nalogu hipntizera. Nekada izmišlja priče o predhodnim životima,Mada to nisu sasvim izmišljene priče jer duh je možda stvarnio bio u tim telima. Ali to nisu naše inkarnacije nego inkarnacije duha. A hipnotizer snimi te priče i posle misli da su to stvarno inkarnacije tog čoveka.
Viđamo da hinptizeri hipnotisane osobe lako navedu da glume kokoške ili neke druge stvari u predstavi; duhovi se pokoravaju hipnotizeru, i da li je se neko upitao šta bi se desilo da hipnotizer naredi hipnotisanome da ubije nekog iz publike?
Tako se dešavaju ona masovna ubistva i pucnjave po školama u Americi, Duh hipnotisanog će uraditi sve što mu se naredi a i masovna ubistva.
U svetu snova se mogu sresti razni duhovi i jako je teško razaznati jesu li dobri ili zli jer se zli duhivi pretvaraju kao da su anđeli svetla.
Čovek koji doživi kliničku smrt takođe ide u svet snova odakle se ponekad i vrati u telo pa misli da je bio u raju ili paklu u zavismosti kakav je san imao. često se dešava da sanjaju operaciju koja se vrši nad njihovim telom pa misle da su bili prisutni tu.
Viđali smo da jednom hipnotisana osoba posle na pucketanje prstima ponovo pada u trans i izvrašava zapovesti hipnotizera.
Tak jemođuće programirati ljude da urade svakakve zadateke po nalogu specijalnih službi, čovek normalno funkcioniše i na znak se isključuje ide u svet snova a duh preuzima telo i izvršava naredbu(recimo ubije predsednika države). Jadni čovek kada se probudi i ne shvata šta se desilo i na kraju prihvata da je on to uradio iako mu nije jasno kako se to desilo.
Čuvaj se tih stvari kad već imaš lucidne snove. Astralni letači neuki u duhovniom stvarima često budu manipulisani lažima zlih duhova koji se pretvaraju da su dobri duhovi.
A kad čujemo te glasove u glavi što sei meni desilo par puta mi ne možemo znati kakav ih duh stvara, To mogu da radei anđeli i demoni,
Zato nas Pismo i uči da proveravamo duhove, zato nam je od boga data moć rasuđivanja kroz koju mi preispitujući stvari možemo zaključiti od kakvog duha to dolazi.
Anđeli se sugurnio ne bi bavili objavljivanjem brojeva na loto. Kocka je posao zlih duhova.
To je malo kompeksna tema a ja sam ti samo nabacao neke stvari; pa pošto si open boks ti rasudi, preispitaj to, pa vidi šta ti valja