gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Мислим да на такве људе не би требало да се обазиремо и да би могли мало да престанемо да себе стално представљамо као кукавне жртве које најгорим ратницима и најгорим нацијама на свету беспомоћно нуде своје вратове.
Свет се ложи на антихероје. Већу је промоцију Србије направио један "Српски филм" него стотине оних који покушавају да свету прикажу и представе неку "нашу истину", како би нас цивилизован свет видео као фине, поштене и беспомоћне људе.
Треба то заје*ати... Почиње и психу да нам убија. Гро западне популације су ретарди, ништа мањи него гро наше нације. Свако са иоле интелигенције на западу и жеље да уопште сазна ишта о овој нашој неинтересантној вукојeбини, лако ће сазнати истину. Само ми никако да се помиримо са тиме да смо "свету" занимљиви исто као нама Бангладеш и Казахстан. Као што ми живимо у предубеђењу да тамо живе човеколики мајмуни, а не људи попут нас, исто тако и о нама мисли просечни становник неке од западних земаља у које ми гледамо као у Бога.
Tvoj post mi se dopao, iako ja mozda malo drugacije razmisljam...Mi jesmo njima interesantni...normalno, nismo im neki prioritet, ne vise, jer sad imaju neke druge teme o kojima moraju da misle...
Ali recimo kad je uhapsen Mladic, ceo dan na BBC i na CNN se pricalo samo o tome...
I pod b) misilim da su Srbi inteligentniji od Amera naravno, jer ovde i neskolovani ljudi znaju neke osnovne stvari o zivotu i politici.