gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Nemoj reći da je patetika,on misli da je to nešto lepo i da se maže na halvu.Slina Dano,ona najbednija,ljudska.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od svake tragedije na ovoj planeti prave poligon za lični obračun.Nemoj reći da je patetika,on misli da je to nešto lepo i da se maže na halvu.Slina Dano,ona najbednija,ljudska.
Vodite Dodika na njegovo Dedinje!Tu ste vi,prijatelji Srba da nas podučite.Kaži,šta treba da vam uradimo?
Dodik je tu da vas mazi i pazi.Mi mu ništa ne možemo.Vodite Dodika na njegovo Dedinje!
Pretpostavljam da znaš slova sricati i čitati. Spasilo se jedno dijete od sigurne smrti od ovog Brejvika, a drugo spasila komšinica. Zar to nije dobro kod onakve nesreće Brejvika i JNA?Pazi ti kako on ovde pravi neke paralele...foler matori, patetični.
Šta to pokušavaš da nam saopštiš ovim linkovima?
![]()
Stvarno, opet moram da se zapitam: Da li znaš čitati? Brejviku su velikosrbi imponirali. Opsjednut je sa onim šta učiniše. Dalje neću da razvijam misao jer bih mogao biti putnik za Banat.od svake tragedije na ovoj planeti prave poligon za lični obračun.
Za njih je i ovo Srebrenica![]()
Dodik je njihov budući predsednik.Ovde možeš da vidiš svaki dan s kakvom smo fukarom delili komšiluk.
Forum me uvek podseti...da ne zaboravim
Pišemo se oko katoličkog Božića u vezi sa Dodikom gdje će on biti i šta će raditi.Dodik je njihov budući predsednik.
Onih koji nemaju uredne papire, a legalni ostaju.Što se tiče muslimana ,zapad je u pravu. Ne smije se dozvoliti stvaranje neke nove talibanske države u srcu Europe. Muslimani se nikad neće prilagoditi životu,običajima i zakonima zemalja u kojima žive. Kao što je rekla jedna od najmoćnijih žena svijeta kancelarka Angela Merkel;Projekt multikulturalnosti je mrtav. Sad slijedi deportacija muslimana u zemlje iz kojih su došli.![]()
Poštujem moderaciju i fala na posjeti. Ovdje neki vijest o tome da se jedna djevojčica spasila od zlumčara Brejvika plivanjem shvataju kao provokaciju.MOLE SE SVI KORISNICI, DA NASTAVE DALJU DISKUSIJU, BEZ PROVOKACIJA, VREDJANJA I SPAMA!
Đe si bre Brejviče, otkad te nisam ****te,.....vidio?!!Onih koji nemaju uredne papire, a legalni ostaju.
Stavovi su ok i nije poremecen covek koji je pobio 76 nevinih ljudi?!To monstrum je malo preterano... pogotovo kad novinari potrebljavaju... ipak bi oni trebali biti objektivni
Btw, citao sam dosta o tom liku, stavovi su mu ok u velikoj meri, nije psihicki poremecen ni nestabilan, jednostavno je uradio ono sto je planirao.
Zeleo je da sacuva zemlju svojih predaka u kojoj vekovima nije bilo nikoga sem pripadnika bele rase, zeleo je da spreci stvaranje multikulturalnog drustva koje propagira Zapad
Jos da si procitao malo vise mojih postova, a i pokusao tacno sve da razumes...Đe si bre Brejviče, otkad te nisam ****te,.....vidio?!!
Trazi, trazi, pa ces naci. Tako i ja napokon nadjoh nesto razumno na ovoj temi.Meni je žao što je neki psihopata počeo da diže u nebesa našu državu...kao da nismo dovoljno ocrnjeni![]()
Stavovi su ok i nije poremecen covek koji je pobio 76 nevinih ljudi?!Mogao bi da razmislis koliko su tvoji stavovi ok, a i za ostalo ...
Osudjujem maskr, ali ponavljam da je u Manifestu 90% istine rekao!
Koliko su beše tvoje komunjare pobile nevinih ljudi , pa im se ti i dalje diviš ?![]()
***, koliko ovdje ima potencijalnih Brejvika...
...kad malo bolje razmislis ni Mein Kampf nije tako lose stivo...nije da je nesto slagao![]()