Analni sex i latentni homosexualizam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto... ja do danas nisam ni znao da sam latentni derpe... a sad bi Zefira da bocka... jbiga.. derpe neće da ti dozvoli da ga ti bockaš... X) Heh...

Little Suzy, she was only twelve
She was given the world
With every chance to excel

Hang with the boys and hear the stories they tell
She might act kind of proud
But no respect for herself

She finds love in all the wrong places
The same situations
Just different faces

Changed up her pace since her daddy left her
Too bad he never told her
She deserved much better

..pa bez dilema please..bi il ne bi..pitanje je sad..o.pa ti si i hrabar..uzasno zanimljivo...junacino moja..mislim, sto ne bi..nisam gadljiva..salim se ja..znas ti da ja volim radikale, al posle Kostunice..a kad gossca zapuca e...to je dozivljaj............Znas li da je Arkan skinuo jabuku ispred Cecine kuce iz 6 puta..bruka..gossca bi to iz prve..

gossca:
..pa bez dilema please..bi il ne bi..pitanje je sad..o.pa ti si i hrabar..uzasno zanimljivo...junacino moja..mislim, sto ne bi..nisam gadljiva..salim se ja..znas ti da ja volim radikale, al posle Kostunice..a kad gossca zapuca e...to je dozivljaj............Znas li da je Arkan skinuo jabuku ispred Cecine kuce iz 6 puta..bruka..gossca bi to iz prve..
Dobro... sad znamo za kog glasaš, da imaš dobar stomak i da živiš na selu ili u nekom prigradskom naselju. Još nešto hožeš da podeliš sa nama?

Sorry, al centar grada je moja lokacija..mada..jea..svi smo mi iz nekog sela..ako ne po dedi, onda bar po navrndedi..
Ja preferiram mnozenje..
Dragi, ti si meni bas simpatican..mislim..nikad nisam znala..sta je tacan odgovor:
A) mislim, dakle postojim
B) ne mislim, dakle zivot mi ko vodopad
Nijag, vodop. u tvom slucaju ili ipak postojis..o cemu je rec...volim zagonetke...

gossca:
Sorry, al centar grada je moja lokacija..mada..jea..svi smo mi iz nekog sela..ako ne po dedi, onda bar po navrndedi..
Ja preferiram mnozenje..
Dragi, ti si meni bas simpatican..mislim..nikad nisam znala..sta je tacan odgovor:
A) mislim, dakle postojim
B) ne mislim, dakle zivot mi ko vodopad
Nijag, vodop. u tvom slucaju ili ipak postojis..o cemu je rec...volim zagonetke...
Jel' centar... a u čoveče.. pa ovde svi direkt u centar... ne samo da si bolji strelac od mafijaša, nego i živiš u centru... Heheh... jbote, ovde svi žive u centru... da li je to moguće da nema Interneta u BG dalje od centra... okrećem se polako.... hej.. pa ja sam na Bežaniji, pa opet imam net... hmmmm... nije zbog tehničkih ograničenja... hmmmm... možda se neko srami gde živi... ajde, mojne da se sramiš... mada, u stvari nemoj reći gde živiš... Neko će pomisliti da ja još hoću tvoju adresu.. :shock: a neću...

Ono... kao filozofija život postoji ili ne.. kao vodopad, jel... pa ako ne misliš, onda ne postojiš, ako ne postojiš onda ti ni život ne može biti kao vodopad... jer ga nema.. simple... Inače... Viktorijini vodopadi su mnogo lepši...

OK.... sad smo saznali da si završila srednju školu i da rešavaš skandinavke i sl... Šta još... na kraju ima da napišem jedan lepi post o tome, šta sve znamo o gossci... hej... ko zna...

Ja sam iz cetiri konja debela...presla preko Begeja..zagonetka..e..al pazi..laka zagonetka..da ti napisem odgovor naopako da se ne mucis..RZ

Eh, pa ne moze se tako lako desifrovati gossca..slozena..s vise nepoznatih..

Pratim te ko Udba, jer ti si moja sudba..

Ti si cudoooo..ahhhhhhhhhhhhh..........tvoje misli...tvoj iq..tvoj q bez i.......pun si kvaliteta..dal te zanima neko nesavrsen ..kao ja?

gossca:
Ja sam iz cetiri konja debela...presla preko Begeja..zagonetka..e..al pazi..laka zagonetka..da ti napisem odgovor naopako da se ne mucis..RZ

Eh, pa ne moze se tako lako desifrovati gossca..slozena..s vise nepoznatih..

Pratim te ko Udba, jer ti si moja sudba..

Ti si cudoooo..ahhhhhhhhhhhhh..........tvoje misli...tvoj iq..tvoj q bez i.......pun si kvaliteta..dal te zanima neko nesavrsen ..kao ja?
Heh... da imaš i malo veze sa mestom znala bi da se piše ČETR' KONJA DEBELA... ali dobro... sve ulazi u profil... ile ne... vidiš...

A... pa dobro... vidiš... ja nešto i nemam nameru da te dešifrujem... nisi vredna truda... kao i što su se Britanci razbili da provale Enigmu... i na kraju su je zarobili i tako je provalili... eto... malo edukacije...

Inače... UDBA... heh... nasmejaću se ovde... nadam se da shvataš zašto... ako ne... jbiga... šta da ti radim...

I na kraju je moralo da dođe do mog q... mislim, mog iq... ono... nabacivanje i flertovanje... skvičanje tipa "Bobi, budi nežean"... jbiga... nisam u tom fazonu... ono.. inače, mom savršenstvu samo takvo savršenstvio pristaje... zaključak ćeš izvesti sama... valjda...

I šta smo naučili danas... Da imaš vezu sa nekoliko muškaraca i da nisi savršena (doduše, ovo zadnje smo znali i pre)...

Next X)

Namcor..
Ne volem..ujne , strine, sogore, komsiluk..nataknem ih na civiluk..od njih nikad nista dobro nije doslo..ha..sta ti kazes?
Ne volem..semenkare..cigose trubace..burek..ulicne pisace..nek mi mi moju lepu varos vrate..
Silent se boji da ce dobiti rak od razmisljanja..
Ne volem krvolocne pse i gospodare..

Zefirra:
...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija :mrgreen:

Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih biseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.

Psiho sraanja... To po onom principu kad zdrav covek krene ujutro na posao i usput ga sretnu njih petorica i pitaju ga sto je tako bled i da li je mozda bolestan. Na kraju, kad stigne na posao on se oseca lose, dobije temperaturu i stvarno se razboli.
Pa zar jos ima homofilicnih morona koji misle da ce privoleti normalne muskarce koji vole da yebu zene u svim pozama, da "razumeju" pedere i pocnu da sumnjaju u sebe?!?!
Bljak :smajlikojipovracakolutaocimaipokazujesipak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back