rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Cruella:ma istina je i da je uza rupa..
True, true...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cruella:ma istina je i da je uza rupa..
o maj dog.Zefirra:Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.
kojote:Medicina nikad ne napušta bitku čak i kada od čitavog tela ostane samo dupe. Ili samo glava. Ima nade za vas. Nema izgubljenih slučajeva, naravno, u granicama razuma. Jednom će svi razlozi za iniciranje ovakvih tema biti savladani, kao što danas savladavamo lečenje boginja putem šmirglanja samih izraštaja.
vaseron:analni sex je nastao nedostatkom zena u velikim Carstvima,,od 17 veka pa nadalje..prvi spoznati homosexualizam zacet je u vijsci Karla Manjija..pocetkom 18 veka,,na podrucju Rima..i nema nikakve veze sa skrivenim potencijalnim zeljama muskarca...i jos mnogo toga,,ali znajuci da sve ostalo sto bih napisao,,bilo bi pogresno shvaceno..zato ne verujem da je tako kao sto ti mislis..pozdrav..
) је почетком 18. века (18.??
)
Ne, nije.Enfroz2891.:Homosexualizam je urodjena sklonost..
do tell...Sehnsucht:Ne, nije.
sto sigurno nije.Svi sto vise vole u bulju, nego tamo gde treba, i jesu potencijalni ******. Gadno breZefirra:...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija
Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.
Enfroz2891.:Znachi...ne postoji homosexualnost ali ..postoje homosexualci?
Interesantno....

Video sam..mrzelo me da ispravljam....BL_Devil:procitaj pazljivije enfroz![]()
...zato sto gubljenjem...''bitke protiv zena'' tj. gubljenjem sigurnosti u svoju muskost...Profimare:Ne znam zasto bi se manjak samopouzdanja i frustracija ispoljavalo u homoseksualizmu? ostalo je manje vise ok![]()
Zefirra:...zato sto gubljenjem...''bitke protiv zena'' tj. gubljenjem sigurnosti u svoju muskost...
...postaju sexualno dezorijentisani u pogledu pola, pocinju da im se svidjaju jaki i samopouzdani muskarci...a sve ih to duboko frustrira...pa se to ispoljava zeljom za analnim sexom...
...otprilike tako je to ona objasnila...
Bolje bi joj bilo da umesto ispijanja kafa i razvijanja takvih teorija, uzme knjigu u shake i zavrsi taj fakultet.

otprilike...to je to...gossca:Mislim da skoro svi koji vole anal, kao i oni koji zestoko napadaju homoseksualce u sebi poseduju veliku dozu homoseksualzima..sto se vise bore protiv toga..to vise buja u njima..a uza rupa je izgovor..koji se po definiciji uklapa u vrste izgovora onih koji su zaista latentni homoseksualci...
Eto , toliko o tome , i takvima...
hahahaaaa napisao bih nesto sad ali necu...Zefirra:...zato sto gubljenjem...''bitke protiv zena'' tj. gubljenjem sigurnosti u svoju muskost...
...postaju sexualno dezorijentisani u pogledu pola, pocinju da im se svidjaju jaki i samopouzdani muskarci...a sve ih to duboko frustrira...pa se to ispoljava zeljom za analnim sexom...
...otprilike tako je to ona objasnila...
Zašto Zeffira i Goošćica imaju na dupetu istetoviran broj 32?otkacena slavonka:ne vjerujem...dok postoje ljudi..postojat ce i njihove gluposti... :wink:
:lo: Dobar si kojote...
uvek me nasmejes...
strasno koliko si od teme do teme zaokupljena analnim sexom, zar to ne primecujes? Zasto jednostavno jednom ne probas umesto sto i sebe i druge unedogled smaras jednim te istim?Zefirra:Iyon69 i Silent...ovo je samo teorija , nisam vam ja kriva ako vi sebe nalazite u njoj, pa se nervirate...
...kiss za silent...
p.s. ne brini Silent toliko mi je uska da neces primetiti razliku, ja nemam nista protiv tvoje eventualne homo sklonosti
![]()