Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
momak u dusi - veciti momak tj ocecaces se kao momak i kad budes deka - prevod mog srpskog jezika

eto sam si rekao sta volis, cak nisam morala ni da pogadjam, bolje bi bilo da sam te pitala.................:))))

bobba:
momak u dusi - veciti momak tj ocecaces se kao momak i kad budes deka - prevod mog srpskog jezika

eto sam si rekao sta volis, cak nisam morala ni da pogadjam, bolje bi bilo da sam te pitala.................:))))

Kad si star bolje je da se i osecas kao star, jer ako se kao star osecas mlad kad umres bice ti zao.

Nadam se da smo svi pozvani na svadbu ?

Nego, tema- Avator je pre svega povezan sa nikom, bar u mom slucaju, a mislim da je onda nik taj koji moze nesto reci o osobi. Jer, ima par avatora koji uopste nisu u skladu sa nikom, a jos manje sa postovima tih osoba, pa sta onda oni mogu da prenesu? Kao, dopala im se slika, i to je to?

Neva:
Nadam se da smo svi pozvani na svadbu ?

Nego, tema- Avator je pre svega povezan sa nikom, bar u mom slucaju, a mislim da je onda nik taj koji moze nesto reci o osobi. Jer, ima par avatora koji uopste nisu u skladu sa nikom, a jos manje sa postovima tih osoba, pa sta onda oni mogu da prenesu? Kao, dopala im se slika, i to je to?
Kakav avatar bi odgovarao mom nicku-u?

nosio se mishlju d nabudzim neki ludilo sexipilan nik....neki penis s venama il neko golo telo....il neki medicinski prikaz poput ovog
45.gif

pees....koga ovo napali nek se zabrine

luckastalutkica:
...Ovaj mačak iz crtanog ne znam kako se zove ali mi govori da je dečko koji se krije iza njega kao da je sišao sa crtanog filma, originalan, simpatičan i zabavan...

E, hvala ti puno na komplimentima! Baš sam polaskan! :-D
Mačak je inače iz crtanog filma "Swat Kats" koji sam mnooogo voleo da gledam. Zove se T-Bone i on je pilot. Drugar (ne vidi se na ovoj slici, pogledati u profilu celu sliku) T-Bona-a je Razor i on ti je nišandžija u avionu.
Dobro, znam da te ne zanimaju ovoliko detalji, ali imao sam potrebu da nekog "prosvetlim". Izvini što ti ispade žrtva ;) !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back