bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
virked:Aj daj neki primer pa cu MOZDA da ti poverujem.
pa virked je momak u dusi i uziva u divljem sexu............eto sad...............jesam li pogodila.......
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
virked:Aj daj neki primer pa cu MOZDA da ti poverujem.
))
)))bobba:momak u dusi - veciti momak tj ocecaces se kao momak i kad budes deka - prevod mog srpskog jezika
eto sam si rekao sta volis, cak nisam morala ni da pogadjam, bolje bi bilo da sam te pitala.................)))
LOL,LOL,LOL!!!!!!!!bobba:momak u dusi - veciti momak tj ocecaces se kao momak i kad budes deka - prevod mog srpskog jezika
eto sam si rekao sta volis, cak nisam morala ni da pogadjam, bolje bi bilo da sam te pitala.................)))
virked:LOL,LOL,LOL!!!!!!!!
Udaj se za mene?Mazicu te,pazicu te i,i, ....
))Ili si ti moja.bobba:moj si
virked:Ili si ti moja.
)))
))Od sam ima da mi podnosis raport svakodnevno.Znaci gde si bila, skim si bila,zasto si bila a za one plave oci cu ti oprostiti!bobba:ja u sve verujem nema sad tre-mrte
Kakav avatar bi odgovarao mom nicku-u?Neva:Nadam se da smo svi pozvani na svadbu ?
Nego, tema- Avator je pre svega povezan sa nikom, bar u mom slucaju, a mislim da je onda nik taj koji moze nesto reci o osobi. Jer, ima par avatora koji uopste nisu u skladu sa nikom, a jos manje sa postovima tih osoba, pa sta onda oni mogu da prenesu? Kao, dopala im se slika, i to je to?
cLick - OR - Die:Ja sam i$ao skoro 4 meseca u teretanu da bi me pustili da slikam za navatar.
virked:
AlyonA:Profil daje neke osnovne konture mojoj licnosti,naravno,ali avartar-niposto.
blondi:da imam velike sise![]()
luckastalutkica:...Ovaj mačak iz crtanog ne znam kako se zove ali mi govori da je dečko koji se krije iza njega kao da je sišao sa crtanog filma, originalan, simpatičan i zabavan...