Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@McMillan
Cool avatar....Dylan Dog kick ass.....

Sta moze da kaze avatar o psihi coveka iza njega?.....moje misljenje..bas nista.

Sta mozes da zakljucis o meni na osnovu slike Aragorna?Da volim epsku mitologiju...da sam fan gospodara?
Ako dodas moj potpis mozes da zakljucis da sam "veliki" fan Gospodara......e,bas sam provaljen.

Ma bre ljudi,manite se avatara,postovi su ono sto se racuna..i u njima se cita covek...ne u slicicama...

Poz.

father:
@McMillan

Sta moze da kaze avatar o psihi coveka iza njega?.....moje misljenje..bas nista.

Sta mozes da zakljucis o meni na osnovu slike Aragorna?Da volim epsku mitologiju...da sam fan gospodara?
Ako dodas moj potpis mozes da zakljucis da sam "veliki" fan Gospodara......e,bas sam provaljen.

Ma bre ljudi,manite se avatara,postovi su ono sto se racuna..i u njima se cita covek...ne u slicicama...

Poz.

A ja da obozavam crtice tipa Shrek i volim macke. Vauuuu, sad se sve zna o meni.

father:
@McMillan

Poz.

cak ni iz postova nemozes da zakljucis nista mnogi se foliraju retko ko je iskren!

Lepo rece tata, avatari nemaju blage veze. Ti koju salju poruke preko avatara o svojoj licnosti nisu cisti. Znaci po mom avataru bi se dalo pretpostaviti da sam tucac bez milosti.. :lol: :lol: :lol: Znaci samo postovi i ono izmedju redova pa ko vidi, vidi.

Fejs74:
Pa jel' ovo liči na forum LJUBAV I SEX???

....pa ovo odavno meni ne lici na LJIS....a sto se tice avatara...smatram da ipak avatar ima veze sa licnoscu iz prostog razloga sto bi svako uzeo razliciti avatar...i uvek postoji slicica koju ne bi nikad stavili da vas predstavlja ovde na forumu....sto znaci da definitivno ima veze...e sad naravno ima ljudi koji se svojim avatarom predstavljaju ...a ima i onih koji se iza svojih kriju.....
...pa posto se svako ovde suzdrzavao da odgovori direktno na pitanje....pocecu ja.....npr....sta sam mogla zakljuciti iz avatara koji koristi esperanca 137...mada je ona to vec rekla pre mene....ima neke veze sa umetnoscu....ekscentricna....sve u svemu svidja mi se....dalje sledi samo da pogledam ponovo avatare i imena...ne mogu sve da pohvatam....

pa ajde analizirajte par avatara koje sam koristio

Prilozi

• 36971th_avatar9070_11.gif
    36971th_avatar9070_11.gif
    12 KB · Pregleda: 96
    10,5 KB · Pregleda: 94
  • evilryuavatar.gif
    evilryuavatar.gif
    7,5 KB · Pregleda: 93
...evo pokupila sam nekoliko...samo pre nego sto ovo napisem zelim da kazem da protiv nikoga nemam nista i da nemam nikakve veze sa psihologijom ...ili slicnim naukama...samo nalazim da je zanimljivo da pokusamo da otkrijemo sta se krije iza te slicice....nadam se da na ovoj temi nece biti pljuvanja kao i na prethodnim.....
....pa ovako.....MARLON....cini mi se da je lik koji je konzervativnijih shvatanja....u pozitivnom smislu u ljubavi....romantik....
....DONT BREAK THE OATH....definitivno metalac ...kome je muzika jedna od primarnijih stvari u zivotu....
....SUPERTAJNI.....mozda negde zeli da se poistoveti sa nekim super herojem....
....FEJS 74....hm...zanimljivo...mam utisak da se radi o nekome ko ima neke veze sa tehnikom ili inzenjeringom...u svakom slucaju avatar je jako jednostavan...pa imam utisak da i covek koji se iza njega krije voli jednostavnost.....
...NESTASNA AMEBA...zvrk...
....eto toliko za sad od mene ....ajde sad malo vi....

OneMoment:
...pa nisam ja otvorila ovu temu da bih isla od coveka do coveka i analizirala avatare...pa ajde prikljuci se .....

dijelim misljenje mnogih prethodnika da avatari nemaju veze sa osobama

ali evo da ti poklonim jedan, po kojem bi marlon bio u pravu

marlon:
Jel moze diretore? Fino duhovit, nasmejan, al ako mu se zameris **** si cvorka :lol:

jel moze marlone?

Prilozi

• 37221silent_bob.gif
    37221silent_bob.gif
    38 KB · Pregleda: 84
A marlon je inace mnogo gotivan lik.Al bas je osednut doticnim gospodinom.Ko zna kontam da je veliki zavodnik u rl.Ili bi zeleo da jeste,mada ipak mislim da zaista i jeste.A zena je ipak u pravu,naravno da ne mozete imati kompletan psiholoski profil na osnovu avatara,ali to je slika koju ste izabrali da predstavlja vas,i ona je ogledalo neke vase osobine,naravno ne cele licnosti.

Aman bre, uopste nisam izabrala da me avatar predstavlja, svasta. To je za mene zezanje i zabava inace sigurno nikad ne bih stavljala macka iz Shreka da to ne gledam tako.
Istina je da je dosta likova i izabralo nesto sto bi moglo da govori par detalja o njima, ali nisu svi.

Nina2:
Aman bre, uopste nisam izabrala da me avatar predstavlja, svasta. To je za mene zezanje i zabava inace sigurno nikad ne bih stavljala macka iz Shreka da to ne gledam tako.
Istina je da je dosta likova i izabralo nesto sto bi moglo da govori par detalja o njima, ali nisu svi.

Sjecam se da je na mjestu avatara bila i slika, bar par dana
party0019.gif

Nina2 odaje utisak da je nezna i da voli da se mazi,pa cak i ako na prvi pogled mozda i ne deluje tako.Mislim uzivo.Sto bi reko jedan moj drug:"ima macice u dusi".
Kad lupim mi se cini kao ozbiljan lik,koji cuva svoju privatnost,pomalo mistican.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back