Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
diretore:
Sjecam se da je na mjestu avatara bila i slika, bar par dana
party0019.gif

Lose te sluzi pamcenje. Nikad nisam stavila sliku u avatar. Ovaj je od samog pocetka i ne planiram da ga menjam.

latica:
A marlon je inace mnogo gotivan lik.Al bas je osednut doticnim gospodinom.Ko zna kontam da je veliki zavodnik u rl.Ili bi zeleo da jeste,mada ipak mislim da zaista i jeste.A zena je ipak u pravu,naravno da ne mozete imati kompletan psiholoski profil na osnovu avatara,ali to je slika koju ste izabrali da predstavlja vas,i ona je ogledalo neke vase osobine,naravno ne cele licnosti.

Danke schon fraulein latica :lol:

latica:
Nina2 odaje utisak da je nezna i da voli da se mazi,pa cak i ako na prvi pogled mozda i ne deluje tako.Mislim uzivo.Sto bi reko jedan moj drug:"ima macice u dusi".

Nisam bas tako nezna dusica. :lol: Onakva sam kakva se i predstavljam ovde. Volim da se mazim onoliko koliko je normalno, ne volim ni u cemu da preterujem. Izgleda da cu stvarno morati da menjam avatar damn it..:?

Nema na cemu.Sad mi rekose nesto oko tvojih godina i porodicnog stanja,te da se objasnim mislila sam na neki specificni sarm,prava romantika,da se svaka zena pored tebe oseti kao zena,nevin fler to moze biti i nista vise,nisam mislila da ides okolo i radis znas vec sta.
tako sam te ja dozivela.Nego malo mi je glupo zbog ovog na ti.

latica:
Nema na cemu.Sad mi rekose nesto oko tvojih godina i porodicnog stanja,te da se objasnim mislila sam na neki specificni sarm,prava romantika,da se svaka zena pored tebe oseti kao zena,nevin fler to moze biti i nista vise,nisam mislila da ides okolo i radis znas vec sta.
tako sam te ja dozivela.Nego malo mi je glupo zbog ovog na ti.

Pa otkud ti ideja da sam ja mislio na nesto drugo. :lol:

luckastalutkica:
Ruzna mi je ona beba koja se unela u objektiv i nije mi simpaticna ona macka sa cuculom,ovaj macak iz crtanog ne znam kako se zove ali mi govori da je decko koji se krije iza njega kao da je sisao sa crtanog filma,origanalan,simpatican i zabavan,obnazene zenske figure suvise su napadne da bi bile simpaticne,onaj lik sa flasterom govori o ozbiljnosti osobe.......Ostale nisam primetila.

jel ova beba?????????

hehehehehehe, kako avatar moze da govori o meni?
pogotovo ako sam pre ovog probala nekoliko da stavim ali su svi bili preveliki. ovaj je upao jer je trazene velicine, a uzgred mi je tako slatko-blesavo-ruznjikav.....

Nick sam odabrao sasvim sluchajno, tada nisam imao nameru da se duze zadrzavam na forumu. Stupid me...
Avatar je onda logichan, a ni izbor nije bio neki... Ovo je najbolja Piafova slika koju sam uspeo da nadjem. A sad svi misle da sam vazda namrgodjen.
Nisam namrgodjen, jep'te se!
nonono.gif

LePiaf:
Nick sam odabrao sasvim sluchajno, tada nisam imao nameru da se duze zadrzavam na forumu. Stupid me...
Avatar je onda logichan, a ni izbor nije bio neki... Ovo je najbolja Piafova slika koju sam uspeo da nadjem. A sad svi misle da sam vazda namrgodjen.
Nisam namrgodjen, jep'te se!
nonono.gif

....:lol::lol::lol:...le piaf je uvek bila pticica koja je znala da se snalazi u najludjim situacijama....zasto bi namrgodjenost bila u prvom planu?...
....****** ljudi ovo je zezanje...i na neki nacin upoznavanje...nema potrebe da se iko oseti prozvanim.....bas sam iz pozitivnih namera otvorila temu...

OneMoment:
....:lol::lol::lol:...le piaf je uvek bila pticica koja je znala da se snalazi u najludjim situacijama....zasto bi namrgodjenost bila u prvom planu?...
....****** ljudi ovo je zezanje...i na neki nacin upoznavanje...nema potrebe da se iko oseti prozvanim.....bas sam iz pozitivnih namera otvorila temu...

ma nema problema
love0018.gif

simpsons0012.gif
simpsons0002.gif

Слике могу да се смање и у Paint-у.

Ја сам се баш трудила да нађем аватар који ће имати неке везе са мојим ником, али да истовремено говори и нешто о мени. Изабрала сам овај зато што ми делује хладно, а таква сам ја у комуникацији са непознатим људима. А пошто су ми овде скоро сви непознати...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back