Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
diretore:Sjecam se da je na mjestu avatara bila i slika, bar par dana![]()
Lose te sluzi pamcenje. Nikad nisam stavila sliku u avatar. Ovaj je od samog pocetka i ne planiram da ga menjam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diretore:Sjecam se da je na mjestu avatara bila i slika, bar par dana![]()
latica:A marlon je inace mnogo gotivan lik.Al bas je osednut doticnim gospodinom.Ko zna kontam da je veliki zavodnik u rl.Ili bi zeleo da jeste,mada ipak mislim da zaista i jeste.A zena je ipak u pravu,naravno da ne mozete imati kompletan psiholoski profil na osnovu avatara,ali to je slika koju ste izabrali da predstavlja vas,i ona je ogledalo neke vase osobine,naravno ne cele licnosti.

Nina2:Lose te sluzi pamcenje. Nikad nisam stavila sliku u avatar. Ovaj je od samog pocetka i ne planiram da ga menjam.
latica:Nina2 odaje utisak da je nezna i da voli da se mazi,pa cak i ako na prvi pogled mozda i ne deluje tako.Mislim uzivo.Sto bi reko jedan moj drug:"ima macice u dusi".
Onakva sam kakva se i predstavljam ovde. Volim da se mazim onoliko koliko je normalno, ne volim ni u cemu da preterujem. Izgleda da cu stvarno morati da menjam avatar damn it..:?latica:Nema na cemu.Sad mi rekose nesto oko tvojih godina i porodicnog stanja,te da se objasnim mislila sam na neki specificni sarm,prava romantika,da se svaka zena pored tebe oseti kao zena,nevin fler to moze biti i nista vise,nisam mislila da ides okolo i radis znas vec sta.
tako sam te ja dozivela.Nego malo mi je glupo zbog ovog na ti.

diretore:dijelim misljenje mnogih prethodnika da avatari nemaju veze sa osobama
ali evo da ti poklonim jedan, po kojem bi marlon bio u pravu
jel moze marlone?

luckastalutkica:Ruzna mi je ona beba koja se unela u objektiv i nije mi simpaticna ona macka sa cuculom,ovaj macak iz crtanog ne znam kako se zove ali mi govori da je decko koji se krije iza njega kao da je sisao sa crtanog filma,origanalan,simpatican i zabavan,obnazene zenske figure suvise su napadne da bi bile simpaticne,onaj lik sa flasterom govori o ozbiljnosti osobe.......Ostale nisam primetila.
LePiaf:Nick sam odabrao sasvim sluchajno, tada nisam imao nameru da se duze zadrzavam na forumu. Stupid me...
Avatar je onda logichan, a ni izbor nije bio neki... Ovo je najbolja Piafova slika koju sam uspeo da nadjem. A sad svi misle da sam vazda namrgodjen.
Nisam namrgodjen, jep'te se!![]()

...le piaf je uvek bila pticica koja je znala da se snalazi u najludjim situacijama....zasto bi namrgodjenost bila u prvom planu?...OneMoment:.......le piaf je uvek bila pticica koja je znala da se snalazi u najludjim situacijama....zasto bi namrgodjenost bila u prvom planu?...
....****** ljudi ovo je zezanje...i na neki nacin upoznavanje...nema potrebe da se iko oseti prozvanim.....bas sam iz pozitivnih namera otvorila temu...

....ako imas photoshop mozes.....uzmi sliku koja ti se svidja i smanji joj dimenzije....zatim sve ostalo mozes da odradis na netu.....dimenzije slika koje su dozvoljene su ti date u profilu....losa_mala:a ja nemogu nijedan avatar da postavim svi su veliki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
losa_mala:a ja nemogu nijedan avatar da postavim svi su veliki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OneMoment:....u photoshopu...ides na image...pa na image size.....za dalje ces se snaci....ja nisam nikad cula za picture menager....imam neki program picture pacage....ali menager......ne...

OneMoment:...ha isplati se ova krstarica...saznas nesto novo.....![]()
OneMoment::smile:...imacu u vidu....:wink:

A ja sam cula da preko tog photoshopa mogu da ti ubace virus u kompjuter,pa cu da poslusam ovoga sto je rekao da smanjim dimenzije preko tog menagera.OneMoment:....u photoshopu...ides na image...pa na image size.....za dalje ces se snaci....ja nisam nikad cula za picture menager....imam neki program picture pacage....ali menager......ne...