Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zelenooka:
Stvarno narucujes ploce? Ne pamtim kada sam zadnji put pustila plocu (a imam ih pa, preko 200).
Moramo da razmenimo ploce. ;-)
Cini mi se da dosta toga moze da se nabavi na MP3 diskovima.

Da ali ja ne narucujem albume, nego samo maxi singlove (sa a strane jedna pesma sa b strane instrumental te pesme). A zasto s ploca ne zato sto sam frik analognog zvuka vec zato sto se prave stvari i rariteti ne izdaju na diskovima odnosno kad se izdaju onda taj cd kosta 100 eura i jos je lose napravljen remaster.
A mp3 je dobar ako je napravljen u dobrom programu za mp3. Zato ga izbegavam.
Ima nekih stvari koje sam mogao imati jos pre 10 godina a nabavio ih tek sad.
To se ljudi zavaravaju da se lako nabavi stvar.
Primer zasto bi ja sam jednu pesmu platio 20 eura i prebacio u mp3 i dao na internet da drugi skinu.
Ako se secas pesme Hurricanes-Only one night odlicna disco stvar i plocu ima jedan lik u holandiji i trazi za nju 65 eura. A cak i nije neki ekstra raritet je je izbacio ZYX records.

Nikoll:
O.k.
Ajd sada, recimo izabran je ...The Oath kao predstavnik "jace" plovine za avatara VAN konkurencije...sta je sa drugom polovinom...teska borba...
Cek da pogledam pa da dam svog favorita...

Pa zar ima favorita?
Tako je cudno slusati kako sve one hoce ah,Princa,da je iskren,da je ovo ili ono,a kada im se takav pojavi pred ocima,bas takav kakvog su teoretski trazile,zasto bi gasile zelju u sebi i pretvarale je u realizaciju?
Kao da time gube deo svojih htenja i svoje maste,zar ne drage moje?

bobba:
sta rece i ostade ziv....a tvoj kao nije meden, svilen, nedokuciv, misteriozan i kao da mnogi ne zele da saznaju sta se krije iza te strelice.........................:))))

Bogu fala, godinu i po dana postovah na forumu u radu i sreci. No slutim da mi je vreme odlaziti pa ovo govorim u pero advokatu Krsticu, jer u vas dragi foruma$i nemam nimalo poverenja. Zhao mi je shto ste na mom..., a ne na forumu nekog mog netprijatelja. Ko je sa vama chatovao ni pakao mu nece teshko pasti. Shto se tiche mojih avatara i slika iz profila, a to vas najvishe zanima, mogu vam saopshtiti sledece: Sve svoje avatare i profilushe ostavljam sebi!
cLick - OR - Die

cLick - OR - Die:
Bogu fala, godinu i po dana postovah na forumu u radu i sreci. No slutim da mi je vreme odlaziti pa ovo govorim u pero advokatu Krsticu, jer u vas dragi foruma$i nemam nimalo poverenja. Zhao mi je shto ste na mom..., a ne na forumu nekog mog netprijatelja. Ko je sa vama chatovao ni pakao mu nece teshko pasti. Shto se tiche mojih avatara i slika iz profila, a to vas najvishe zanima, mogu vam saopshtiti sledece: Sve svoje avatare i profilushe ostavljam sebi!
cLick - OR - Die

dakle Pantelija..dugo si se i lukavo prikrivao iza nika cLick - OR - Die....Otkri mi samo jednu tajnu kako ti je poslo za rukom da i posle 155 godina imas takve trbusnjake?

cLick - OR - Die:
"Sramota je kad neko ukrade, kad je neko lopov... a nije sramota biti go. Da je sramota biti go, ljudi bi se radjali obuceni. Ljudsko telo je najvece savrsenstvo. Ja vas lepo molim da se malo skinete i da prilegnete, a vi..." :lol:

Hvala na lepim zeljama,ali ja sam savrseno zadovoljna vec postojecim stanjem,tako da jedino mogu da lezim sa svojim deckom,a ovde cu da sedim i cooliram kao i do sada.
Sto se tice tvoje golotinje,nisam impresionirana - vise sam za varijantu faktor iznenadjenja - prvo skini pa otkrivaj polako.Evo kako Milance ima strava avatar - bas je sex-i i ne treba mu da izvodi striptiz pred svima;)

esperanca137:
Hvala na lepim zeljama,ali ja sam savrseno zadovoljna vec postojecim stanjem,tako da jedino mogu da lezim sa svojim deckom,a ovde cu da sedim i cooliram kao i do sada.
Sto se tice tvoje golotinje,nisam impresionirana - vise sam za varijantu faktor iznenadjenja - prvo skini pa otkrivaj polako.Evo kako Milance ima strava avatar - bas je sex-i i ne treba mu da izvodi striptiz pred svima;)
Što jes' jes. Kao uostalom i ja lično.
I, ne volim striptiz. Mislim, da ja izvodim.

McMillan:
Teretana, dete, teretana...
Vaistinu teretana (4 meseca), a radilo se malkice i kod kuce.. heh

esperanca137:
Eto.. $ta bi mene trebalo da zanima tvoj dechko. OK u varijanti da sam homosadjanin.. ali nisam :)
esperanca137:
Ako su ti najobichniji trbu$njaci striptiz! onda mora da si se u zhivotu nagledala mnogo dlakavih pivskih stomachina. heh.. :wink:

Inache obozhavam faktor iznenadjenja, ali ne u tom smislu da mi ona godinu dana krije brkatu facu, stupove od nogu, Rusiju od dupeta, $lauf oko stomaka. Faktor iznenadjenja je kada me iznenadi nekim svojim postupkom, svojom mi$lju, a ne kada na kraju saznam kako izgleda. To mozhe da nalozhi samo pacenike.

Netizeni koji po svaku cenu kriju svoj fizichki izgled su do jaja nechim istripovani. Ili su nikakvi ili pak precenjuju svoje telo, $to opet ne valja, jer znachi da se suvi$e tripuju zbog svog izgleda ma kakav on da je. Ja nemam predrasuda prema svom i izgledu drugih osoba isto kao $to nudisti nemaju predrasuda prema nagom telu. To imaju oni drugi kojima je vidjenje golog dupeta ili sise vrhunski erotski dogadjaj.
Takvi slobodno neka nastave da se kriju iza imaginarnih likova, a za mene je erotika mnogo vi$e od najnaivnijih trbu$njaka u profilu

cLick je rekao

cLick - OR - Die:
Vaistinu teretana (4 meseca), a radilo se malkice i kod kuce.. heh

Eto.. $ta bi mene trebalo da zanima tvoj dechko. OK u varijanti da sam homosadjanin.. ali nisam :)

Ako su ti najobichniji trbu$njaci striptiz! onda mora da si se u zhivotu nagledala mnogo dlakavih pivskih stomachina. heh.. :wink:

Inache obozhavam faktor iznenadjenja, ali ne u tom smislu da mi ona godinu dana krije brkatu facu, stupove od nogu, Rusiju od dupeta, $lauf oko stomaka. Faktor iznenadjenja je kada me iznenadi nekim svojim postupkom, svojom mi$lju, a ne kada na kraju saznam kako izgleda. To mozhe da nalozhi samo pacenike.

Netizeni koji po svaku cenu kriju svoj fizichki izgled su do jaja nechim istripovani. Ili su nikakvi ili pak precenjuju svoje telo, $to opet ne valja, jer znachi da se suvi$e tripuju zbog svog izgleda ma kakav on da je. Ja nemam predrasuda prema svom i izgledu drugih osoba isto kao $to nudisti nemaju predrasuda prema nagom telu. To imaju oni drugi kojima je vidjenje golog dupeta ili sise vrhunski erotski dogadjaj.
Takvi slobodno neka nastave da se kriju iza imaginarnih likova, a za mene je erotika mnogo vi$e od najnaivnijih trbu$njaka u profilu

cLick je rekao
... a ovo si, kao, ti na avataru? ... da, da...

luckastalutkica:
Procitajte svi sta je napisao.Sve je tacno.
btw, my sweetie, ovo što je on napisao je citiranje Đenke iz "Maratonaca". Izgleda da nisi shvatila njegov satirični način izražavanja i poznavanje opšte kulture...
Drugo, ako toliko podržavaš njegov stav, postavi svoju sliku (naravno, bez odeće) na svom profilu...
Babe, I love your mouth, but they're like an outboard motor... all the time just pt pt pt pt put put pt pt... :D

cLick - OR - Die:
Bogu fala, godinu i po dana postovah na forumu u radu i sreci. No slutim da mi je vreme ODLAZITI pa ovo govorim u pero advokatu Krsticu, jer u vas dragi foruma$i nemam nimalo poverenja. Zhao mi je shto ste na mom..., a ne na forumu nekog mog neprijatelja. Ko je sa vama chatovao ni pakao mu nece teshko pasti. Shto se tiche mojih avatara i slika iz profila, a to vas najvishe zanima, mogu vam saopshtiti sledece: Sve svoje avatare i profilushe ostavljam sebi!
cLick - OR - Die

jesam li te uvredila bre........samo sam se salila.......izvini.......:(((((

Čita* sam šta su pisali učesnici ove diskusije, i mogu samo sa žaljenjem da zaključim da se ovde oseća neverovatna količina latentne seksualne energije i to prikrivene uglavnom u pisanju nekih mužjaka dok su ženke malo direktnije. Sve se odvija u stilu jedne primitivne seksualne internet maskarade, gde se stiče utisak da bi učesnici diskusije najradije polno opštili samo da ih u tome ne sprečava distanca elektrosnke komunikacije i fantomske igre sa lažnom dozom nezainteresovanosti kao što je to očevidno kod mužjaka Click or Die. Bobba igra ulogu bezobrazne princeze koja žudi za lepim muškim primerkom koga bi rado 'probala'. Onaj mučenik sa gitarom na sve načine pokušava da privuče pažnju i na kraju dobija nešto što liči na skromnu i izveštačenu pažnju Zelenooke. Milanče uživa u ulozi lokalnog potencijalnog oplođivača.
Sve liči na jedan patetični seksi cirkus ili na nešto poput humanoidnog zoo vrta sa plodnim mužjacima i ženkama željnih parenja.
Ovo je subjektivan utisak posmatrača. Nemojte se ljutiti niti vređati.

scharfschuetze:
Čita* sam šta su pisali učesnici ove diskusije, i mogu samo sa žaljenjem da zaključim da se ovde oseća neverovatna količina latentne seksualne energije i to prikrivene uglavnom u pisanju nekih mužjaka dok su ženke malo direktnije. Sve se odvija u stilu jedne primitivne seksualne internet maskarade, gde se stiče utisak da bi učesnici diskusije najradije polno opštili samo da ih u tome ne sprečava distanca elektrosnke komunikacije i fantomske igre sa lažnom dozom nezainteresovanosti kao što je to očevidno kod mužjaka Click or Die. Bobba igra ulogu bezobrazne princeze koja žudi za lepim muškim primerkom koga bi rado 'probala'. Onaj mučenik sa gitarom na sve načine pokušava da privuče pažnju i na kraju dobija nešto što liči na skromnu i izveštačenu pažnju Zelenooke. Milanče uživa u ulozi lokalnog potencijalnog oplođivača.
Sve liči na jedan patetični seksi cirkus ili na nešto poput humanoidnog zoo vrta sa plodnim mužjacima i ženkama željnih parenja.

sta rece i jos si ziv....svasta........click or die sam prvi put srela juce........i nasalila se sa njim...nisam ga uopste uvredila ..............sta mu ja mogu sto je osetljiv.....svasta.............:)))

a ti moras da upoznas neke likove ovde da bi tako nazivao ljude oovde........:)))

scharfschuetze:
jest u pravu si.al što tij žao spram toga neznam.štoj to tvoi problem ak ljudi oće das paru
al je dobro štos napravijo analizu s duševne strane.jel ija vidim kotebe tu latetnu energiju isto neku fustirajuću.katsi došo na forum das izprazniš.da nam rekneš dasmo manjaci i d nas nešta naučiš i d nam se naebeš keve kad nemoš nikim drugim oči uoči da saspeš te bluvotine
e sad dal je utebe ta energija seksualna il neka druga nisam stručnjak dat kaem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back