Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cLick - OR - Die:
kako $ta sam postigao.. pa snaga, izdrzhljivost, zdravlje, neke mi$ice na ledjima, malo biceps, triceps i grudi.. definisao plochice, noge.. ni$ta extra, ali fajda.. klatilo se - isplatilo se :twisted:

pa da.....vidis kako lepo mozes da objasnis recenicu ........:))) lepo lepo...barem znam kako sad izgledas...........:))))

bobba:
pa da.....vidis kako lepo mozes da objasnis recenicu ........:))) lepo lepo...barem znam kako sad izgledas...........:))))
pa to bar nije tajna.. na mojim homepageovima i sajtovima ima $to sluchajno $to namerno oko 100nak mojih fotki. Znachi nikako ne mogu da budem nechija fantazija ili mr. miseriozni niti me to lozhi jer vuchem ka egzibicionizmu. Da li to treba da se lechi ili je QL pojma nemam :D
U ime toga metam na dva dana (ne na dva minuta kao neke babe) moje telo lazhno preplanulo ispod zhute utuljene sijalice u profil pa koli voli krtinu ko slaninu :wink:

cLick - OR - Die:
pa to bar nije tajna.. na mojim homepageovima i sajtovima ima $to sluchajno $to namerno oko 100nak mojih fotki. Znachi nikako ne mogu da budem nechija fantazija ili mr. miseriozni niti me to lozhi jer vuchem ka egzibicionizmu. Da li to treba da se lechi ili je QL pojma nemam :D
U ime toga metam na dva dana (ne na dva minuta kao neke babe) moje telo lazhno preplanulo ispod zhute utuljene sijalice u profil pa koli voli krtinu ko slaninu :wink:

izvinjavam se nemam obicaj da cunjam po profilima.....ali evo sad cu te posetit.............:)))

cLick - OR - Die:

da "metnuo" si sliku ali nedas si email-ovati.....pa da ti onda kazem ovde javno da si mogao i te pantalone malo nize da spustis pa kad bas gledamo pa da i vidimo.......zar ne......:)))

mislim baja erotika je to

Kurt2:
E, hvala ti puno na komplimentima! Baš sam polaskan! :-D
Mačak je inače iz crtanog filma "Swat Kats" koji sam mnooogo voleo da gledam. Zove se T-Bone i on je pilot. Drugar (ne vidi se na ovoj slici, pogledati u profilu celu sliku) T-Bona-a je Razor i on ti je nišandžija u avionu.
Dobro, znam da te ne zanimaju ovoliko detalji, ali imao sam potrebu da nekog "prosvetlim". Izvini što ti ispade žrtva ;) !
:) A bas je slatka prica i ustvari zanima me,a tek kad si napisao da me sigurno ne zanimaju detalji ja sam je tek tada procitala sa paznjom.

bobba:
da "metnuo" si sliku ali nedas si email-ovati.....pa da ti onda kazem ovde javno da si mogao i te pantalone malo nize da spustis pa kad bas gledamo pa da i vidimo.......zar ne......:)))
mislim baja erotika je to
Bez gatja se platja! :lol: Ja sam uvek bio za erokitu pre negoli za promografiju!

Nego.. tvoj navatar mi je sumnjiv. Mix M.Jacksona i Dj. Marjanovica. Skroz bolestan :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back