Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Hahahaha... Jesi mnogo glasan...Smanji volume

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a po meni je bas sve sto si napisala potpuno obrnuto!Jelena mi deluje sigurnije,iskusnije,moze da se izvuce i u najtezim trenucima.Dok mi je Ana previse detinjasta,prepotentna i ostal s***a
e bas tako. svaka cas'!Tebi je ana ne iskusna a ko je beše ono igrao u završnicama 3 gs-a za redom, iskusna Jelena ili ne iskusna Ana. Jeste da je izgubila ali na tim svojim greškama i uči.
Inače meni je Ana kompletnija kao igrač, ima dobar servis i udarci su joj jaki i precizni. Devojka koja ćuti i igra ne žali se pa kako bude. Ako izgubi nekuka ako pobedi sa svojim osmehom širi pozitivnu energiju svuda oko sebe da čak i ja sa druge strane ekrana se smejem sa njom i budem srećna zbog nje!
PS. Uživam u svakoj njenoj pobedi zajedno sa njom! I zato Ajde ANA!
Tebi je ana ne iskusna a ko je beše ono igrao u završnicama 3 gs-a za redom, iskusna Jelena ili ne iskusna Ana. Jeste da je izgubila ali na tim svojim greškama i uči.
Inače meni je Ana kompletnija kao igrač, ima dobar servis i udarci su joj jaki i precizni. Devojka koja ćuti i igra ne žali se pa kako bude. Ako izgubi nekuka ako pobedi sa svojim osmehom širi pozitivnu energiju svuda oko sebe da čak i ja sa druge strane ekrana se smejem sa njom i budem srećna zbog nje!
PS. Uživam u svakoj njenoj pobedi zajedno sa njom! I zato Ajde ANA!
ANA NARAVNO JE BOLJA
Jelena se nesto tu pretvara te je boli noga te ovo te ono.A ona da je pravi sportista bar bi to sakrila!!!!!I predala je 3 meca a nije htela ni da se potrudi!!!!!!!!!!Ako me razumete ali ja sam u pravu!!!!!!!I kad je igrala sa Noletom za reprezentaciju sve je bukvalno prepustila njemu......................................................nije ni cudo sto su tada izgubili.U prevodu igrao je Nole jedan protiv njih dvoje!